Top Local Places

Konjeniški center Brdo pri Ihanu

Brdo 1, Domzale, Slovenia
Sports & Recreation
advertisement

Description

ad


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Pri nas ne domujejo samo konji, ampak tudi 4 mačke. 😁 Betka, Liza, Cvetka in Srečka ❤️

facebook.com

Sonceeeeeee ❤️😁🤪

facebook.com

Prvi vikend v februarju so se tekmovalci iz KC Brdo udeležili prve tekme v letošnji sezoni. Tekmovanje je potekalo v Šamorinu na Slovaškem. Vita Gala Fras je nastopala s svojo novo kobilo Quinaro in je odjahala dva parkurja na višini 115 cm brez kazenskih točk. Gaja Bajželj je z Baby Donno prav tako odjahala dva parkurja brez kazenskih točk. Klavdij Novak je s konjem Casper vse dni jahal brez kazenskih točk. Daša Smlatič je s konjema B like Balube in Catricky na višini 120 cm odjahala brez kazenskih točk. Aleksandra Ščap je s konjema Casper in El Patero na višini 125 cm odjahala brez kazenskih točk. Trener Aleksander Smolnikar je z konjem Koblenz dvakrat odjahal višino 135 cm brez napak. S konjem Italo vant Heike pa je na višini 140 cm odjahal brez kazenskih točk in zasedel 5. mesto 😁👍🏼🔝 Super začetek sezone 2018 🐴

facebook.com

Pa smo docakali soncek ❄🌞

facebook.com

Zimske radosti 😊🐎🖒❄ #izaštrumbelj

facebook.com

❄Zamedlo nas je ❄ Fitnes for free, vabljeni 💪🎉

facebook.com

Mornings like this 😍

facebook.com

Bozickova kvadrilija 🎅 Pravo bozicno vzdusje so nam pripravile bozickove pomocnice z njihovimi jelencki v sestavi Monika Smolnikar in Ribero, Zana Vnucec in Landrok, Novak Masa in Pasha, Irena Ščap in Chiko, Nuša Smlatič in Navara, Daša Smlatič in Catricky, Helena Ščap in Lagos ter Aja Bradeško in Kobi.

facebook.com

Na Bozickovem skoku smo sli z Aleksandro in Ursko do vrha 🏆🐴💪🎉

facebook.com

Božičkov skok in žegnanje konj 26.12.2017 smo organizirali 2. Božičkov skok in tradicionalno žegnanje konj. Že drugo leto zapored, smo staro leto zaključili z pestrim programom, ki so ga pripravili naši jahači. Začeli smo z barierami, kjer so se predstavili naši športni upi s svojimi konji v preskakovanju ovir. Nadaljevali smo z kvadriljo, katere se je udeležilo 8 jahačev in njihovih konj. Predstavile so se tudi dekleta iz šole jahanja na našem šolskem konju Chikotu, s katerim so morale premagati zahteven poligon. Za zaključek pa je poskrbel dekan Dekanije Domžale, dr. Andrej Marko Poznič, ter našim konjem z blagoslovom zaželel predvsem veliko zdravja in uspeha. Vsem lepim željam se pridružuje tudi ekipa KC Brdo pri Ihanu, ter vam v novem letu želi vse dobro.

facebook.com

No pa jo končno imamo... NOVA SPLETNA STRAN 💪🏼💪🏼😁😁🐴🐴🐴 Konjeniski-center.si 😎😎😍😍

facebook.com

Današnji sončni zahod 😍😍😍

facebook.com