Top Local Places

OŠ Dragomelj

Dragomelj 180, Domzale, Slovenia
Education

Description

ad

Kaj se dogaja na OŠ Dragomelj, močna področja naših otrok, kdo bo obiskal OŠ Dragomelj, zanimivi projekti OŠ Dragomelj, podpiramo otroke OŠ Dragomelj Stran je namenjena vsem našim otrokom in njihovim staršem, ljudem, ki nas podpirajo in nam pomagajo k uresničitvi naših ciljev in poti prek našega šolskega sklada.  Skupaj bomo objavljali aktualne dogodke, napovednike, dosežke, veselja in tudi izzive  Želimo si, da vsak učenec prispeva k vsebini strani.

Opening Hours

ponedeljek
06:30 - 17:00
torek
06:30 - 17:00
sreda
06:30 - 17:00
četrtek
06:30 - 17:00
petek
06:30 - 17:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Dobrodelni koncert za šolski sklad OŠ Dragomelj Športna dvorana Domžale, 24 11 2016 - YouTube

In še obljubljeni video! :) #osdragomelj #najsijevoceh #dobrodelnikoncert

facebook.com

V Domžalah je sijalo v očeh – dobrodelni koncert OŠ Dragomelj do zadnjega kotička napolnil športno dvorano

Smo še kar pod vtisom koncerta :) P.S. Se najdete na slikah? :)

facebook.com

Hvala je mogoče še premili izraz za hvaležnost in navdušenje nad vašo sinočnjo udeležbo na dobrodelnem koncertu... En kratek izsek energije, ki je vladala v razprodani športni dvorani Domžale! Kmalu pa še več v slikah in videu ;)

Hvala je mogoče še premili izraz za hvaležnost in navdušenje nad vašo sinočnjo udeležbo na dobrodelnem koncertu... En kratek izsek energije, ki je vladala v  razprodani športni dvorani Domžale! Kmalu pa še več v slikah in videu ;)
facebook.com

Juuuuupi :) Jutri nas bo zelooo veliko! Hvaležni smo, da nas boste počastili z obiskom koncerta! Za vse tiste, ki ne veste kje je športna dvorana Domžale prilagamo naslov dvorane. Za dvorano je veliko parkirišče! :) Se vidimo jutri ob 19.00! :) NASLOV : MESTNI TRG 1, 1230 Domžale

facebook.com

Naj sije v očeh

Vstopnice za koncert Naj sije v očeh si lahko zagotovite tudi preko spodnje povezave spletne strani Eventima: http://www.eventim.si/si/vstopnice/naj-sije-v-oceh-domzale-sportna-dvorana-447359/event.html Prav tako je nakup možen na vseh prodajnih mestih Eventima (Big bang, Petrol, Pošta Slovenije)...

facebook.com

Timeline Photos

POZOR, POZOR! Vstopnice, za doborodelni koncert OŠ Dragomelj - Naj sije v očeh- so že na voljo, na vseh prodajnih mestih Eventima! Vabljeni!

Timeline Photos
facebook.com

Objavljamo še seznam katerim projektom bodo namenjena sredstva, ki jih bomo zbrali na velikem dobrodelnem koncertu 24.11.: - izgradnja dvigala za gibalno ovirane otroke naše šole - izgradnja nadstreška za kolesa - predelava dveh večnamenskih prostorov v dva uporabna prostora, kjer se bodo lahko izvajale dodatne dejavnosti, učna pomoč in tehnično delo hišnika - ureditev zunanjega igrišča, ki ga v deževni sezoni ni mogoče uporabljati zaradi stoječe vode - odstranitev neuporabnih tribun-pridobitev dodatnega prostora v telovadnici - ureditev okolice novega zunanjega drsališča - izvedbe reševanja sporov s pomočjo mediacije - podpore taboru »Zavedam se, delujem« - izvedbe Svetovanja za družine na OŠ Dragomelj - ureditve učilnice v naravi

facebook.com

Timeline Photos

Pridobi si vstopnico za veliki koncert OŠ Dragomelj! Bodi med prvimi tremi, ki bodo všečkali in delil tole sporočilo in vstopnica za mega dobrodelni koncert, ki bo 24.11., bo tvoja!

Timeline Photos
facebook.com

Dobrodelni koncert OŠ Dragomelj Naj sije v očeh

Dobrodelni koncert OŠ Dragomelj Naj sije v očeh
facebook.com

Timeline Photos

3 krat HURA PRIPRAVE NA VELIKI DOBRODELNI KONCERT NAŠE ŠOLE SO V POLNEM TEKU Do 20.10.2016 smo zadržali javno prodajo vstopnic na koncert, ker so najprej na voljo našim otrokom in njihovim družinam! V našo družbo smo povabili velika imena: Veliki koncert v Hali komunalnega centra v Domžalah bo 24. novembra 2016. PRIJAZNO VABLJENI!!! O poslanstvu koncerta in ostalih aktivnostih... Vemo, da ima res vsak otrok vsaj eno močno področje, da mu gre vsaj ena stvar bolje kot vse ostale, da mu daje več osebnega zadovoljstva, sreče in uspeha, ki ga lahko deli z vsemi ostalimi in tako maksimalno prispeva k uspešnejši in srečnejši skupnosti. Naša osnovna zaveza je oblikovanje takšnega šolskega okolja, ki bo vsem našim otrokom aktivno pomagalo, da najdejo in razvijejo svoja močna področja, tista, ki jih osrečujejo, delajo uspešne in zadovoljne. Šolski sklad OŠ Dragomelj je zato v tem šolskem letu usmeril aktivnosti v pridobivanje sredstev za financiranje projektov, ki bodo sledili zgornjemu poslanstvu. - izgradnja dvigala za gibalno ovirane otroke naše šole - izgradnja nadstreška za kolesa - predelava dveh večnamenskih prostorov v dva uporabna prostora, kjer se bodo lahko izvajale dodatne dejavnosti, učna pomoč in tehnično delo hišnika - ureditev zunanjega igrišča, ki ga v deževni sezoni ni mogoče uporabljati zaradi stoječe vode - odstranitev neuporabnih tribun-pridobitev dodatnega prostora v telovadnici - ureditev okolice novega zunanjega drsališča - izvedbe reševanja sporov s pomočjo mediacije - podpore taboru »Zavedam se, delujem« - izvedbe Svetovanja za družine na OŠ Dragomelj - ureditve učilnice v naravi Preden gredo vstopnice v širšo prodajo, jih želimo ponuditi Vam staršem, babicam, dedkom naših otrok. Nakup vstopnice je lahko darilo, dobro delo, je lepša prihodnost za naše otroke in hkrati zagotovljena zabava ter prijetno druženje v krogu družine. Cena družinske vstopnice je 30* EUR, cena posamezne pa 10 EUR. Vstopnico rezervirate z odgovorom na sporočilo, ki ste ga prejeli po e-pošti, v katerem navedete, koliko kart želite kupiti oz. v primeru nakupa družinske karte koliko družinskih članov šteje vaša ožja družina. V kratkem boste prejeli položnico za plačilo (oz. navodilo za plačilo) po izvedenem plačilu vam bomo posredovali karte. Na voljo imamo 1500 kart. Naša zaveza je, da prodamo vse, zato vas prosimo za razumevanje, ker so rezervacije mogoče do 20.10.2016. Po tem datumu nakup družinskih kart ne bo več mogoč, posamezne karte bodo naprodaj na prodajnih mestih Eventima.

Timeline Photos
facebook.com

OŠ Dragomelj's cover photo

Dobrodošli! Pa ga imamo Fb profil naše šole :) Stran je namenjena vsem učencem naše šole in njihovim staršem. Namenjena je tudi vsem ljudem, ki nas podpirajo in nam pomagajo k uresničitvi naših ciljev in poti tudi prek našega šolskega sklada. Skupaj bomo objavljali aktualne dogodke, napovednike, dosežke, veselja in tudi izzive Želimo si, da vsak učenec prispeva k vsebini strani.

OŠ Dragomelj's cover photo
facebook.com

Quiz

BLIZU OŠ Dragomelj