Top Local Places

Zavod za šport in rekreacijo Domžale

Kopališka 4, Domzale, Slovenia
Community Organization

Description

ad

Krovna športna organizacija v Občini Domžale in upravljavec športnih objektov v lasti Občine Domžale.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Nizke temperature in manjša dodatna pošiljka snega v začetku tedna je omogočila ekipi Zavoda za šport in rekreacijo Domžale, da je ponovno uredila obstoječe in dodala progi na še dveh lokacijah v občini. Tako je sedaj možna uporaba tekaških smučin na sledečih lokacijah: Mengeško polje: dostop in parkirišče na koncu Vodovodne ulice - Šotori Orehek, še bolje pri grobeljski cerkvi, parkirišče je pri Kulturnem domu Groblje ali na železniški postaji Rodica. Radomlje - ribnik Črnelo: veliko parkirišče pri Športnem parku Radomlje. Kolovška dolina: parking pri transformatorju Kolovec, tik pred klancem v dolini, kak kilometer z Rov proti Kolovcu. Tekaški poligon Ten Ten Domžale: velik parking na južni strani Tenis dvorane Domžale. Vagonček - Študa pri mostu čez Kamniško Bistrico proti Ihanu: parkirišče pri vagonu.

facebook.com

facebook.com

Iskreno čestitamo vsem prejemnikom nagrad na dogodku Športnik leta 2017. Hvala tudi vsem udeležencem, ki ste prišli izkazat podporo nagrajencem, športnikom in ste napolnili dvorano! Nagrado za življensko delo je prejel gospod Lado Gorjan iz KK Helios Domžale. Moštvo leta 2017 je odličen nogometni klub, ki sega po samem vrhu, NK Domžale. Športnik leta 2017 je izvrsten nogometaš Jan Repas, športnica leta 2017 pa enkratna košarkašica Eva Stefanoski. Hvala za vaš prispevek športu! Domžale so enkratno mesto, ki se odlikuje tudi po ljudeh, ki so predani športu. Ki šport ljubijo in to dokazujejo vsakodnevno na parketu, igrišču ali navijaški tribuni. :) #sportnikdomzale #2017

facebook.com

Prireditev Športnik leta 2017 - Zaljubljeni v šport - se je začela! 😀

facebook.com

Vidimo se jutri ob 17.30 na Zaljubljeni v šport - prireditev Športnik leta 2017. Dogodek se začne ob 18h. Ne pozabite sodelovati v nagradni igri - prinesite svoj telefon za selfie in uporabite hashtaga #sportnikdomzale #2017 :) https://www.facebook.com/A1.Domzale.Twintrade/

facebook.com

Vabimo vas na prireditev Drsališče še zimo poišče, ki bo v torek, 13. februarja 2018, ob 17:30 uri na domžalskem Drsališču. Spet bo veselo, saj bodo za program poskrbeli domžalski otroci, ki bodo s svojo otroško igrivostjo uprizorili Drsalno revijo (KK Pirueta) in gledališko predstavo na drsalkah (OŠ Preserje pri Radomljah). Na drsanje pred in po prireditvi vabimo male in velike. Pridite v pustnih maskah, da bo dogajanje še bolj pisano in radoživo. Tudi za tiste, ki na drsališče ne boste prišli v pustih maskah bo poskrbljeno, saj si boste lahko omislili poslikavo obraza.

facebook.com

Dogodek Zaljubljeni v šport - prireditev Športnik leta 2017 je že zelo blizu! Vstop je prost, vabljeni vsi, ki imate radi šport in podpirate športnike. Ne pozabite tudi na nagradno igro, ki jo bomo izvajali na dogodku. Lepo in uporabno nagrado za nagrajenca/ko podarja A1 Twin Trade Domžale. :)

facebook.com

Na dogodek Zaljubljeni v šport - prireditev Športnik leta 2017 ste vabljeni prav vsi ljubitelji in podporniki športa! Vstop je prost. :)

facebook.com

Izkoristite zadnje snežne pošiljke letošnje zime in dan preživite na progah za tek na smučeh, ki jih je Zavod za šport in rekreacijo Domžale pripravil za vas na naslednjih lokacijah: - po Mengeškem polju mimo Grobelj, - z Rov proti Kolovcu (Radomlje), - v Športnem parku Domžale vzhodno in južno od kompleksa TEN TEN. Uporaba vseh prog za tek na smučeh je brezplačna! Poskrbljeno je tudi za tiste, ki nimate lastne opreme za tek na smučeh, saj jo lahko najamete (040 893 155).

facebook.com

Razkrivamo nagradno igro, v kateri boste lahko sodelovali vsi udeleženci Zaljubljeni v šport - prireditev Športnik leta 2017! Da bo dogodek Naj športnik leta 2017 še boljši, potrebujemo tvojo pomoč! Pripravi svoj pametni telefon in se pripravi na selfie! Na dogodku pofotkaj sebe s prijatelji, najljubši del programa oz. stvar, ki ti je na dogodku najbolj všeč. Zraven dodaj še dva hashtaga: #sportnikdomzale #2017. Med vsemi sodelujočimi bomo izžrebali nagrajenca/ko, ki bo prejel/a uporabno nagrado – podarja jo podjetje A1 Twin Trade Domžale. :)

facebook.com

Še malo, pa vam razkrijemo nagradno igro, ki smo jo pripravili za vas. Sodelovali boste lahko vsi, ki se boste udeležili dogodka Zaljubljeni v šport - prireditev Športnik leta 2017! :D #sportnikdomzale #2017

facebook.com

Strokovni svet Zavoda preudarno pregleduje seznam nominirancev za priznanja Športnika leta 2017 in se veseli srečanja z vsemi nagrajenci.

facebook.com

Quiz

BLIZU Zavod za šport in rekreacijo Domžale