Top Local Places

Kavarna Hiša

Ljubljanska 1, Domzale, Slovenia
Bar
advertisement

Description

ad

Kavarna Hiša dopolnjuje Hišo športa in Hostel na travniku na Vilarjevi domačiji v Dobu pri Domžalah.  Kavarna Hiša dopolnjuje Hišo športa in Hostel na travniku na Vilarjevi domačiji v Dobu pri Domžalah. Domačija je bila zgrajena sredi 18 stoletja ob cesti Dunaj-Trst. V stavbi Kavarne je bil konjski hlev. Pri obnovi se je ohranil avtentičen opečno-obokani strop z železnimi vezmi.
Zanimivost so tudi toaletni prostori,kjer si lahko roke umijete v konjskih napajalnikih, ki so bili v tem hlevu.

Debeli zidovi, velik napušč in senčni vrt dajejo poseben čar kavarni!
Poskrbljeno je tudi za najmlajše z lesenimi igrali in previjalnico. Na vrtu pa so še igrišča za odbojko na mivki, mali nogomet in tekaška steza.

Točimo odlično Češko pivo Kruševice, ki imajo tradicijo že iz leta 1521, dišečo kavo Illy, v ponudbo smo vključili vrhunska vina, koktajle in Whiskije za še tako zahtevne goste.
Poskrbimo tudi za prigrizke…

Oglasite se in videli boste, da vsega sploh ne moremo opisati!

Vaša ekipa kavarne Hiša

Opening Hours

ponedeljek
07:00 - 23:00
torek
07:00 - 23:00
sreda
07:00 - 23:00
četrtek
07:00 - 23:00
petek
07:00 - 00:00
sobota
08:00 - 00:00
nedelja
08:00 - 22:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

3. Večer s pivovarjem: Hmelj je zakon! 📢 Naslednjo soboto se ponovno vidimo v Kavarna hiša na degustaciji.🍺Tema: moja naljubša - hmelj. Bo pa tokrat veliko bolj posebno, saj na ta dan pivo MISTER obeležuje svojo prvo obletnico! 🎉Tudi na to bomo nazdravili in se skupaj ozrli na prvo leto obratovanja.🍻 Obvezno se potrdi na dogodku, za karto pa v sporočilo Pivovarne Mister ali pa Miha Hrovat. 😉 Se vidimo😎 #pivomister #pivosstilom

facebook.com

facebook.com

Barbara, direktorica Hiše na travniku, vam ob koncu leta sporoča lepo misel. “Dragi obiskovalci Kavarne Hiša, vesela sem, da lahko izrečem dobre želje vsem vam, ki ste v naši Hiši preživeli prijetne trenutke v letu 2017. V prihajajočemu letu, vam vsem skupaj želim zdravja, s katerim si boste zagotovili znanje, službo, zadovoljno družino in seveda sebe. Na mnoge skupne trenutke sreče, veselja in zadovoljstva v Hiši na travniku, vam voščimo Barbara, Martin, Kaja in ostali člani naše ekipe!”

facebook.com

Ekipa Kavarna Hiša vam in vašim najdražjim želi prijetne in mirne Božične praznike. 😍🎄

facebook.com

Objavljamo praznični delovni čas. ❄️☃️🎄 Se vidimo danes zvečer, na Oldies Goldies zabavi. 🔝🔝🔝👍

facebook.com

To soboto vas vabimo v najboljšo družbo, na Božični Oldies Goldies party! Znova se bomo vrnili v stara dobra 80′ in 90’ leta. Od 20. ure dalje bosta z nami DJ Marcus in Dj Webb, ki bosta poskrbela za odlično zabavo, z obilo nostalgije. Se vidimo!

facebook.com

❗2. Večer s pivovarjem : Skrivnosti močnih piv❗ V četrtek 14.12.2017 se bomo zopet družili in učili ob dobrem pivu🍺🔝 Tokrat bomo govorili o pivih, ki so malo močnejši, zato svetujemo, da na dogodek pridete peš😄 Več o dogodku pa si poglejte na spodnji povezavi👇👇👇 Se vidimo😁 Pivovarna Mister

facebook.com

V soboto, 16. 12. 2017, se v Kavarno Hiša vračajo dobra 70' in 80' leta. Se spomnimo disco plesov, zabav in glasbe? Od 20. ure dalje bosta z nami DJ Marcus in Dj Webb, ki bosta poskrbela za odlično zabavo, z obilo nostalgije. Se vidimo!

facebook.com

Pred nami je Mangoop Burgers 'n' stuff 1. rojstni dan. 🍔🍔 Kliknite na povezavo do dogodka in preverite kaj se bo dogajalo v petek! 🔝🔝🔝🍔

facebook.com

Današnja otroška delavnica je tematsko prilagojena. ☃️⛄️😍 Otroci ustvarjajo prisrčne snežake. ☃️ Z vami bomo vse do 13:00. 👍

facebook.com

#pannacotta 😍🔝

facebook.com

Se vidimo jutri! 🔝🔝🔝🎶💽

facebook.com

Recommended Before and After transformation