Top Local Places

Pivovarna Kralj

Stranska vas 27, Dobrova, Slovenia
Food & Beverage

Description

ad

Nano kraft pivovarna / Nano craft brewery

Le dobrih 10 minut stran od mestnega vrveza Ljubljane, se v mirnem okolju na majhnem hribcku nahaja vec kot 150 let staro gospodarsko poslopje. Odlocila sva se ga resiti pred propadom casa in vanj vdihnila novo z Nano craft pivovarna / Nano craft brewery

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Bravo fantje! Kraljevi poklon! 🔝🔝🔝🔝🍾🎉🏀🇸🇮🏅

facebook.com

Vceraj sem bil na sejmu drinktec v München-u...veliko veliko shiney zadevc, le kako se odlocit katero izbrat 😜

facebook.com

Če še kdo ne ve... Fabriziota ni, je v Pivovarna Kralj in pije pivo! :)

facebook.com

Vesela sva in hvaležna, da dobivava tako dobre odzive in komentarje na najino pivo, ki ga delava z vsem srcem. Hvala in čin čin!

facebook.com

Življenje je učenje! BJCP program in ocenjevanje piv

facebook.com

Naš Jure na Pivopis.si - ovem popotovanju od Tolmina do Nove Gorice :)

facebook.com

Wow, wow, wow! Midva sva še vedno pod vtisi včerajšnjega dogodka Pivomanija! Hvala Pivovarna Pelicon in ekipi za super izpeljan ter organiziran dogodek. Hvala za povabilo in gostoljubje. Hvala Rok Rutar iz Carniola Brewery za vso pomoč in nasvete, pa za smeh. Hvala KAKI KRAFT Pivovarna za iskreno dobrodošlico, you are the best! Hvala Tamari & Marcu (Europa Hostel Portorož), Petarju, Juriju, Karmen, Matjažu, Urškinima staršema,Teji, Marku (PivoMan & Beer Bottles Collection), Davorju in Andreju (Pivopis.si) ter Leonu (PivoStacija) za obisk. Hvala Loo-blah-nah in Pivovarna Hopster za smeh in super sosedske odnose :) Hvala Blažu za super animacijo in odlično družbo. Ti si res pravi motivator in rojen za tole! Hvala Barbari, Kristini, Katji in Sanji za vzpodbudne besede. Predvsem pa hvala vsem obiskovalcem, ki ste se z veseljem vračali na najino stojnico. Hvala za super pohvale, res sva vesela! :) HVALA, HVALA, HVALA!

facebook.com

Upava, da ste zejni! 🍻 Pivomanija prihajamo! #ognjenikrst

facebook.com

Nasi pridni Hopsi-ji skrbijo, da nam ne bo zmanjkalo zacimb za pivo! 😎

facebook.com

Se tretje pivo, ki ga bova tocila v soboto na Pivomaniji. Ime La Reina izvira iz spanscine, ima le 4.2% alk. in je najboljsa izbira za vroce dni. Nora aroma, motno telo in zelo nizka stopnja grenkobe po koncanem kozarcu klicejo po novem! 🍻

facebook.com

Drugo pivo na festivalu bo porter. Ker nama je obema ta stil piva zelo pri srcu, sva se odlocila, da ga poimenujeva kar My middle name is Porter. S prijetnimi 6.1% alc, kremastim telesom, okusom kakava in temne cokolade ter nezno zaznavnim vonjem crnega ribeza, bo preprical tudi tiste, ki niste ljubitelji temnega piva.

facebook.com

Se 5 dni do najinega prvega festivala Pivomanija. Cas je, da se malo razpiseva, kaj lahko pricakujete od naju. Prvo pivo, katero bova tocila za vas, nosi ime Late Night Hopping. Zakaj? Ce ponoci pivovar ne more spat in se smuka med fermentorji, se lahko zgodijo super stvari 😝 Stil dvojna IPA, s poudarkom na okusu slada, nezno grencico, dolgim pookusom, lepo aromo ter 7.5% alc. Vredno vsaj enega kozarca!

facebook.com

Quiz

BLIZU Pivovarna Kralj