Top Local Places

Smučarska šola Cerkno/ Ski School Cerkno

, Cerkno, Slovenia
Ski & Snowboard School

Description

ad

Učenje smučanja in bordanja na smučišču Cerkno. Smučarska šola deluje na Smučarskem centru Cerkno (www.ski-cerkno.com). Naši učitelji vas naučijo bordati ali smučati z veliko mero potrpežljivosti in profesionalnosti. V šoli je na razpolago tudi tekoči trak, ki predvsem začetnikom omogoča, da se znebijo morebitnega strahu pred gnečo na progah, dolžino proge, strmino in se lahko na  tem delu smučišča naučijo osnovnih veščin potrebnih, da bodo lahko na snegu resnično uživali. V smučarski šoli večkrat v sezoni organiziramo tudi skupinske tečaje smučanja in bordanja za otroke in odrasle ... Smučarska šola je vodena s strani SD Novinar (www.novinar-drustvo.si).

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

10-urni začetni smučarski tečaj za otroke 8.1.-12.1. 2018 Tečaj bo potekal od ponedeljka do petka med 11:30. in 13:30. Otroci bojo lahko svoje znanje pilili v več skupinah. Cena tečaja znaša 80,00€. Zbor udeležencev bo 8.1.2018 ob 11:15 pred kočo smučarske šole Cerkno na vrhu smučišča. Za tečaj so potrebne predhodne prijave na elektronski naslov sola.smucanja@novinar-drustvo.si. Minimalno število udeležencev tako v začetniški kot tudi v nadaljevalni skupini je 4. Se vidimo na snegu! :)

facebook.com

Super je blo dons! Še takih dni! 😜

facebook.com

Sneg je padu, nam pa dogaja! 😜

facebook.com

facebook.com

Evo leto 2017 se počasi izteka. Hvala vsem, ki ste se v tem letu učili in se zabavali skupaj z nami. Mi pa se že veselimo novih dogodivčin, ki prihajajo v novem letu. Učitelji in učiteljice smučarske šole Vam želimo SREČNO IN ZDRAVO 2018! Se vidimo na snegu! :P

facebook.com

Ena izmed osnovnih stvari pri smučanju je tudi kontroliranje hitrosti. Poglejte kaj se zgodi, če smo preveč prepričani v svoje znanje in le te ne znamo kontrolirati... ;)

facebook.com

Tudi na zadnji dan leta pridno delamo in se imamo fajn! :)

facebook.com

facebook.com

Juhuhuhuuu, uspešno zaključili s tečajem. Imeli smo se super fino fajn! Smučanje je pa itak zakon! :)

facebook.com

Ni svoh! :)

facebook.com

Tudi letos bo #SSCerkno, med 22. in 26. januarjem, sodelovala pri projektu Šolar na smuči, kjer bomo, skupaj s še petimi drugimi šolami in smučarskimi centri omogočili 3000 osnovnošolcem brezplačen voden smučarski dan. Na #cerknoresort se bo tako skozi cel teden učilo preko 500 otrok, od katerih je ponavadi vsaj polovica začetnikov. Častni pokrovitelj akcije bo tudi letos Predsednik države, Borut Pahor. Z nami pa bo smučal tudi #jurekosir . Pridruži se akciji #SolarNaSmuči in postani smučar tudi ti! Prijave za četrto in petošolce potekajo na osnovnih šolah do 12. januarja 2018. Več informacij in razpis najdete na: https://www.rtc-krvavec.si/…/aktivnos…/pozimi/solar-na-smuci Akcijo omogočajo: #NorinaPoli, #Tuš Plinovodi, #ZavarovalnicaTriglav #RauchSlovenija, #Jana Zavod za šport Planica, #Slovenskapolicija/TheSlovenian police, #SmučarskaZvezaSlovenije - SloSki.si

facebook.com

Ker smo bili celo leto pridni,je tudi nas obiskal Bozicek. Juhuhu...

facebook.com

Quiz