Top Local Places

Wok & Roll Celje

Mariborska cesta 1, Celje, Slovenia
Vietnamese Restaurant

Description

ad

Vietnamese restaurant  

Opening Hours

ponedeljek
11:00 - 19:00
torek
11:00 - 19:00
sreda
11:00 - 19:00
četrtek
11:00 - 19:00
petek
11:00 - 19:00
sobota
12:00 - 19:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Ste v dilemi kaj skuhati, da ne bo doma prevroče in da bo vsem teknilo? Pokličite nas, mi pa bomo pripravili hrano za s sabo. Danes za malico juha iz kitajskega zelja, riž, pečen piščančji file z zelenjavo. Dober tek!

facebook.com

Ljudje se pogosto odločijo, da bodo živeli bolj zdravo in v svojo prehrano vključili tudi kako zdravilno sestavino, potem pa nanjo pozabijo. V Wok & Roll Celje je na krožniku vsakič kaj zdravega, danes smo malici dodali kurkumo: zelenjavna juha, pečeni široki riževi rezanci s kurkumo in piščančjim filejem ter zelenjavo. Vabljeni!

facebook.com

Vse prevečkrat se ljudje po kosilu ne počutijo le siti, ampak tudi obteženi in zaspani. Kriva je napačna kombinacija in količina živil. Da ne bo tako, vas vabimo na drugačno sobotno kosilo: piščančja juha, riževe palačinke z mletim mesom, solata in pečena banana s čokoladnim prelivom. Dober tek!

facebook.com

Spoštovani gostje, zaradi nujnih del se lokal danes odpre ob 12. uri. Slastna petkova malica za vas se že pripravlja. Hvala za razumevanje! Na željo gostov ob koncu tedna za malico priljubljena jed: jajčna juha, pečeni riževi rezanci s piščančjim filejem in zelenjavo. Lep vikend vsem!

facebook.com

Velike temperaturne spremembe na marsikoga slabo vplivajo in že je slišati kihanje in smrkanje. Kako pa se vi počutite v tem hladnem vremenu? Za malico smo vam pripravili zdravilno piščančjo juho za dobro počutje, ki se po vietnamsko imenuje bún thang. Če ne bi jedli na žlico, pa imamo tudi pečene riževe rezance s piščančjim filejem in zelenjavo. Vabljeni!

facebook.com

Danes nova, malce drugačna malica v kombinaciji s sadjem! Sveže, zdravo in okusno - vse naenkrat: zelenjavna juha, riž, pečen piščančji file s sadjem in indijskimi oreščki. Vabljeni!

facebook.com

Ste v službi in se še veselite dopusta? Ali obujate spomine s sodelavci? V vsakem primeru smo vam danes za malico pripravili najljubšo jed v Wok & Roll Celje: brokolijeva juha, pečeni riževi rezanci s piščančjim filejem in zelenjavo. Dober tek!

facebook.com

Oblačen in deževen ponedeljek je, zato vsi lažje delamo. Vabimo vas na malico, danes korenčkova juha, pečeni široki riževi rezanci s piščančjim filejem in sezonsko zelenjavo. Lep začetek tedna!

facebook.com

Da ne bo vročinski val tudi v vaši kuhinji, pridite v Wok & Roll Celje na sobotno kosilo. Danes juha s kozicami, pečeni riževi rezanci s piščančjim filejem in kalčki ter sezonsko zelenjavo, sladica pa po vaši izbiri (pečena banana, pečen ananas ali sveži sadni zavitki). Vabljeni!

facebook.com

Petek je in mi smo vam za malico pripravili nekaj novega. Ne zamudite te priložnosti, danes bo na krožniku okusna teletina. Čaka vas zelenjavna juha, riž, pečena teletina s sadjem (ananas, jabolko, nektarine). Lep petek vsem!

facebook.com

Se v teh vročih dneh sprašujete, kaj bi kuhali? Mi smo pripravili zdravo malico, ki prija v poletni vročini. Danes zeljna juha, sveži riževi rezanci s piščančjim filejem in limonsko travo ter solato. Dober tek!

facebook.com

Ste že danes pojedli kaj zdravega? Če se želodec že oglaša, vas pri nas čaka malica: cvetačna juha, pečeni tanki riževi rezanci s piščančjim filejem in sezonsko zelenjavo. Vabljeni!

facebook.com

Quiz