Top Local Places

PetSanus, bioresonančne terapije za male živali, Maja Napret s.p.

Ulica mesta Grevenbroich 13, Celje, Slovenia
Pet services

Description

ad

Studio za bioresonančne terapije za male živali. Kot prvi specializirani studio v Sloveniji vam nudimo možnost pomoči pri zdravljenju vaših ljubljenčkov na naraven in živalim prijazen način, s pomočjo bioresonančne terapije, ki je prilagojena vaši živali.

Izvajamo bioresonančne terapije za male živali z namenom, da bi dosegli boljše počutje in zdravje vaše živali, na naraven in prijeten način, brez bolečin ter stranskih učinkov.

CILJ bioresonančne terapije je najti in izločiti ključni vzrok bolezni in pomagati živali, da se v čim krajšem času pozdravi sama.

Opening Hours

ponedeljek
08:00 - 15:00
torek
08:00 - 15:00
sreda
15:00 - 20:00
četrtek
15:00 - 20:00
petek
15:00 - 20:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Ima tvoj pes težave z alergijami?

Še enkrat lepo vabljeni v soboto, ko bomo v Ljubljani rekli kakšno na temo alergij pri psih! Prijavite se pri organizatorki dogodka. Se vidimo! :)

Ima tvoj pes težave z alergijami?
facebook.com

ŠAVS - pasja šola za "zahtevne" pasme

S starostjo pridejo pri naših pasjih prijateljih podobne težave, kot se pojavljajo pri starejših ljudeh. Običajno psi v kratkem časovnem obdobju očitno ostarijo. To je na žalost del življenja, vendar pa to ne pomeni, da je star pes za odpis. Tudi Brina je spoznala, da njena Rhani ni več to kar je bila, kar pa še zdaleč ne pomeni, da psi v zlatih letih ne morejo imeti kvalitetnega življenja brez bolečin. <3

facebook.com

Zdrava hrana za pse

Tajkuni nas vse, vključno z našimi psi, rinejo v pogubo. Edina res zdrava hrana za naše kosmatince je tista, ki jo pripravimo sami iz kvalitetnih sestavin, primernih za ljudi!

facebook.com

Quiz

BLIZU PetSanus, bioresonančne terapije za male živali, Maja Napret s.p.

Hajdi.si

Celje, Slovenia
Baby Goods/Kids Goods