Top Local Places

Društvo Tajska - Celje

Prekorje 39b, Celje, Slovenia
Community Organization

Description

ad

Društvo za promocijo Tajske hrane, masaže in kulture Društvo za promocijo Tajske hrane, masaže in kulture

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Glavni namen društva je promocija tajske hrane, masaže in kulture. Cilj društva je razširjeno znanje o zdravi tajski prehrani in pozitivnih učinkih tajske masaže. Člani bodo pridobili znanje o pripravi in prednostih tajske hrane, ugodnih učinkih tajske masaže ter splošno znanje o tajski kulturi.

facebook.com

Včeraj so bile na 'sporedu'perutničke z limonsko travo, listi drevesa limone in čilijem. Hrustljavo zapečene so zelo okusne, človek se težko ustavi preden 'pospravi' cel krožnik :)

facebook.com

🚗🚗🚗🍲🍤🍱🍜🌶🍗🍚

facebook.com

Sabaidee tajska masaža Slovenske Konjice Od sedaj lahko kupite darilni bon v Celju :) Tel.: 051 794 110

facebook.com

facebook.com

Čas je za osvežilno solato z nudlci in morsko hrano. Še posebej se prileže ob vročih dneh, večerih. Obilica sveže stisnjenega limoninega soka poživi in prežene utrujenost. Domač čili je malo za okras, malo pa za tiste, ki si drznejo :)

facebook.com

Osvežilna, rahlo začinjena solata z nudlci. Obilica sveže stisnjene limone in sveža zelenjava poživita in okrepčata. Posebej dobrodošlo v vročih poletnih dneh.

facebook.com

Zeleni kari s piščancem, 'Gaeng Kioa Wan' po tajsko

facebook.com

Lahko bi mu rekli tudi tajski golaž. Vsaj nam se zdi tako ;) Barvo dobi od mešanice začimb, predvsem rdečih rahlo pekočih čilijev. Če gre verjeti novicam o zdravilnih učinkih vsebovanih začimb, je ta kari prava mini zdravilna bomba. Rahlo pekoč, a ne preveč. Z dodajanjem pekočih čilijev se hitro spremeni v pekel za nevajene in raj za oboževalce. Tukaj najdete recept za izdelavo mešanice začimb za rdeči kari: https://www.eatingthaifood.com/thai-red-curry-paste-recipe/

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Quiz

BLIZU Društvo Tajska - Celje