Top Local Places

Cvetličnjak

Spodnje Gorče, Braslovce, Slovenia
Local Business
advertisement

Description

ad

Vrtnarstvo z dolgoletno tradicijo ki temelji na kvaliteti strokovno podkovanim osebjem... -V marcu se začne sezona: trobentice, mačehe, spominčiče, belisi (knofki) …
-Od aprila naprej ponujamo balkonsko cvetje in enoletne cvetlice za gredice iz lastne proizvodnje.
-Na zalogi imamo trajnice za gredice, skalnjake in grobove.
-Na podlagi predhodnega dogovora dobavimo večja drevesa.
-Dobro smo založeni s sadikami zelenjave: solata, čebula, cvetača, brokoli, več vrst zelja, ohrovta …
-Pestra  paleta začimb in zelišč: več vrst mete, melisa, šetraj, majaron, bazilika, peteršilj, citronka, žajbelj, vinska rutica, pehtran, pelin, stevia, sivka, rožmarin …
-Na zalogi imamo večletne lastne sadike zelenih špargljev (od aprila do maja prodajamo tudi šparglje iz lastnega nasada).
-Zasajujemo cvetlična korita: v začetku aprila od strank sprejemamo cvetlična korita in jih zasadimo, nato pa posajena do maja oskrbujemo v toplem rastlinjaku, da se rastline lepo vrastejo. Skupaj s strankami naredimo načrt zasaditve. V profesionalno zemljo dodamo dolgotrajno gnojilo in kakovostne sadike. Ob prevzemu korit se pogovorimo še o nadaljnji oskrbi na vašem domu in uspeh za cvetoče poletje je zagotovljen.
-Ob morebitnem pojavu bolezni ali škodljivcev se o odpravi le-teh lahko posvetujete z nami.
-V poletnem času imamo na prodaj več vrst sadik solate (endivja, radiči, krhke solate, rukola) in druge zelenjave, ki jo sadimo za jesen.
-V jeseni pa ponujamo mačehe in lončne krizanteme iz lastne proizvodnje.

-Svetujemo pri zasaditvi grobov.
-Zasajujemo žive meje, urejujemo manjše okolice in svetujemo pri načrtovanju trajnih zasaditev.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Photos from Cvetličnjak's post

Ku-ku :) Lončne lepotice se že odpirajo. :) :)

Photos from Cvetličnjak's post
facebook.com

Dober večer! :) Dragi moji, tisti "ta pridni" že prihajajo po rožice, ki jim bodo v teh lepih sončnih jesenskih dneh in v zimskem času popestrile gredice, okna, kakšno poličko v hiški in pa grobove. :) Danes smo v naš peskovnik pripeljali še nekaj novih trajnic, ki so odlične spremljevalke mačeham. Lončne krizanteme že dobivajo končno obliko in hitijo na vso moč, da bodo prvega novembra krasile grobove naših bližnjih. :) Zunanje zasaditve je pametno urediti čim prej, da se bodo rastlince imele čas pripraviti na zimo in jo čim bolje preživeti. Se vidimo :)

facebook.com

Photos from Cvetličnjak's post

Mi smo pripravljeni na jesen :) Vabljeni :):)

Photos from Cvetličnjak's post
facebook.com

Photos from Cvetličnjak's post

Ku-ku :) Naj se Vam malce javimo se pred začetkom jesenske sezone. Na voljo so še krasne sadike solat (gentile, treviški štrucar, zeleni štrucar. Rdeč, šprican in zelen okrogel radič, poletna, zimska in kodrasta endivja in kitajsko zelje). Se pa že pripravljamo na september/okrober, ko bodo na Vas čakale polne in bohteče lončne krizanteme in mačehe, za katere pridno skrbimo vsak dan :) aja, naš asortiman krizantem in mačeh bo letos še bolj pester kot prejšnja leta, zato boste zagotovo našli kaj všečnega in dobili nove ideje. Čez kakšen mesec bo na voljo kupiti tudi solate v lončkih za v vrt ali pa kar za kosilo :) Lepo izkoriščene avgustovske dni vam želim :):) Se javimo, ko bo zopet kaj novega :) Lucija :)

Photos from Cvetličnjak's post
facebook.com

Cenjene stranke obveščamo, da bo vrtnarija jutri zaprta. Lep pozdrav, Lucija. ;)

facebook.com

Photos from Cvetličnjak's post

Pretekli teden v našem peskovniku :)

Photos from Cvetličnjak's post
facebook.com

Spoznajte našo Jenny :) Mala radovednica, ki obožuje solato :)

Spoznajte našo Jenny :) 
Mala radovednica, ki obožuje solato :)
facebook.com

Pasje frizerstvo Shampooch

Za vse, ki imate doma kosmatince ! Naši "flori" smo letos dodali še "fauno". Na vrtnariji imamo pasji salon, močnejši smo za eno mini pujso Jenny, kmalu pa bo zaživel tudi ribnik. Tu in tam pa so z nami naši trije psički Blacky, Jupi in Chaya. :) Salon nudi profesionalno nego psov in mačk, na zalogi imamo kvalitetno psajo hrano Lilly's kitchen in eko pasje igrače Beco pets. Vabljeni! :)

Pasje frizerstvo Shampooch
facebook.com

Photos from Cvetličnjak's post

Nekaj utrinkov :)

Photos from Cvetličnjak's post
facebook.com

Timeline Photos

Tole je pa lanski nasadek. Mačehe so se noro razrastle in tako lepe krasijo teraso. Recept za uspeh : O jesenskih zasaditvah grobov, nasadov, korit začnite razmišljati že konec poletja in kar se da hitro posadite. S tem omogočimo rastlini da se vraste in bo tako zimske mesece preživela brez problema. Tudi pozimi ne smemo pozabiti zalivati in tu in tam pognojiti. Takoj ko se začnejo prvi lepi dnevi, začnemo intenzivno gnojiti. Z rastlin očistimo odmrle rjave liste in cvetove, čez čas pa vam bo rastlina začela vračati hvaležnost in zagnala s polnim zagonom. Ne obupajte nad na pogled 'grdimi' rastlinami ob koncu zime. Zavedajte se, da so te rastline izjemno močne in odporne.

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Cvetličnjak's post

Spoštovani! Sporočamo, da že sprejemamo Vaša korita za zasaditev balkonskega cvetja. Z veseljem Vam bomo svetovali pri izbiri rastlin in kombinacijah. Vabljeni! :) Korita začnemo saditi v začetku aprila, da se rastline v toplem rastlinjaku čimprej vrastejo. V prvih majskih dneh jih odpeljete domov v Vašo oskrbo. Ob prevzemu vam bomo dali nasvete za gnojenje in pravilno nego. Aja, na voljo pa so že sadike solate. Cveteti so začele prekrasne Ranunkule, v tem času pa so aktualne tudi Velikonočnice! Lep večer , Cvetličnjak.

Photos from Cvetličnjak's post
facebook.com

Marec 2016

Pestra izbira zelenjave, začimb, zelišč, balkonskega cvetja, trajnic, itd...

Marec 2016
facebook.com