Top Local Places

Piknik RIBNO Bled

Izletniška ulica 32, Bled, Slovenia
Picnic Ground
advertisement

Description

ad

PIKNIK RIBNO - Kjer se čas ustavi in misli počivajo... Organizacija piknikov, team buildingov  in zabav za podjetja in posameznike. PIKNIK RIBNO je odlična piknik lokacija le nekaj minut oddaljena od Blejskega jezera. V celoti ali delno organiziramo piknike za vsakršno priložnost. Sprejemamo tako majhne, kot velike skupine, prostor pa je delno ali v celoti možno tudi najeti.
V ponudbi imamo odlične piknik specialitete, kot ponudbo klasične in slovenske kuhinje.
Razpolagamo z odprtim piknik prostorom, pokrito teraso in notranjim prostorom. Imamo tudi primeren pokrit prireditveni prostor za večje prireditve. Na našem posestvu se lahko zabavate tudi na različnih športnih površinah, novem otroškem igrišču ali v notranji pokriti igralnici.
Vljudno vabljeni!

Opening Hours

torek
15:00 - 21:00
sreda
15:00 - 21:00
četrtek
15:00 - 21:00
petek
15:00 - 22:00
sobota
10:00 - 22:00
nedelja
10:00 - 21:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Salemonia - Blaskapelle Meeder

V soboto nas obišče godba Blaskapelle Meeder iz Nemčije. Vsi, ki niste uspeli pridobiti karte za njihov nastop z Godbo Gorje na Bledu, lahko ob 12.00 uri brezplačno uživate v njihovem nastopu. Za pokušino... https://www.youtube.com/watch?v=4lCLevgDPwg

facebook.com

Timeline Photos

Že veste kje boste praznovali kresno noč? Če vas mika dobra glasba izpod rok umetnika uresničevanja glasbenih želja, odličen golaž in dobra družba, potem nas obiščite...

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Maj je skoraj tu in dogodki se tudi pri nas že veselo vrstijo. Še pred uradno prvomajsko otvoritvijo, vas vabimo, da se nam pridružite ob praznovanju 110.let GODBE GORJE, ki bo v okviru praznovanja, tudi pri nas organizirala promenadni koncert. Vstopnine ni, vsi lepo vabljeni!

Timeline Photos
facebook.com

No, sonček je končno dosegel tudi nas in prišel je čas, da se tudi mi prebudimo iz zimskega spanca. Trenutno smo noro delavni, da malo osvežimo našo podobo pred začetkom sezone. Brusimo, barvamo, žagamo, pijemo, pojemo,..., saj nas poznate! Da pa ne pozabite kako je pri nas luštno, delimo z vami nekaj utrinkov preteklega leta... Veseli bomo, če delite naše spomine in k nam povabite tudi prijatelje.

No, sonček je končno dosegel tudi nas in prišel je čas, da se tudi mi prebudimo iz zimskega spanca. 
Trenutno smo noro delavni, da malo osvežimo našo podobo pred začetkom sezone. Brusimo, barvamo, žagamo, pijemo, pojemo,..., saj nas poznate!

Da pa ne pozabite kako je pri nas luštno, delimo z vami nekaj utrinkov preteklega leta...
Veseli bomo, če delite naše spomine in k nam povabite tudi prijatelje.
facebook.com

Timeline Photos

SILVESTRUJMO V RIBNEM! Ob kaminu, kuhančku in v družbi prijaznih sosedov. Vabljeni!!!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vabimo vas na prvo Ribensko prvenstvo v pikadu. To soboto ob 20.00 uri.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

VABLJENI NA POTOPISNO PREDAVANJE: Popotovanje Sevilla. V torek 22.11.2016 ob 19:30 uri. Popotniške izkušnje bo z nami delil Primož Pretnar.

Timeline Photos
facebook.com

Poročni sejem Bled

Vsi, ki si naše sejemske predstavitve na Poročnem sejmu Bled letos niste ogledali, si lahko ogledate čudovite utrinke v videu by Studio Boutique. Naš prostor in mali oder je okrasila Cvetlicarna Roz'ca, na sladkem bifeju, kakršnega si lahko na vašem dogodku omislite tudi vi, pa vas je navduševala Ema Emazing Creations.

facebook.com

Timeline Photos

Končno!!! Danes vabimo vse navdušence namiznega tenisa, da skupaj odpremo sezono. Letos se bomo dobivali ob petkih. Začnemo ob 18:00 uri. Vabljeni!

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Piknik RIBNO Bled's post

NEVERJETNO INOVATIVNI GOSTJE ... V stilu o katerem se je po Bledu govorilo še teden dni po dogodku, sta se na svojo poroko k nam pripeljala Lucija in Rok. Čestitamo zaljubljencema!

Photos from Piknik RIBNO Bled's post
facebook.com

Letos smo izpeljali prvo civilno poroko. Sredi zelenega travnatega nogometnega igrišča, smo postavili poročno pagodo in posebaj za Luka in Ditko pogrnili rdečo preprogo. Več slik bomo podelili, ko se zaljubljenca vrneta iz medenih tednov (mesecev?), kajti noro uživata že od poroke dalje. Veliko sreče jima želimo!

Letos smo izpeljali prvo civilno poroko. Sredi zelenega travnatega nogometnega igrišča, smo postavili poročno pagodo in posebaj za Luka in Ditko pogrnili rdečo preprogo.
Več slik bomo podelili, ko se zaljubljenca vrneta iz medenih tednov (mesecev?), kajti noro uživata že od poroke dalje.
Veliko sreče jima želimo!
facebook.com

Photos from Piknik RIBNO Bled's post

PRAKTIČNA PRIDOBITEV LETA 2016 - Nov vhod, okrasna greda in novi tlakovci. Za vse dame, ki sedaj lahko na piknik pridejo tudi v visokih petah.

Photos from Piknik RIBNO Bled's post
facebook.com

Recommended Before and After transformation