Top Local Places

Volda Filmteater

Storgata 14, Volda, Norway
Movie Theater

Description

ad

Din lokale kino gjennom 95 år.  Volda Filmteater driv den kommunale kinoen og held til i Volda samfunnshus. Kinoen har vore i drift sidan 1922 og har til ei kvar tid dagsaktuelle filmar på plakaten. Sjekk ut http://voldafilmteater.no for program og billettkjøp.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Tenk å vakne kvar dag i ein ny kropp, men vere same person. Tenk å forelske seg i den personen uansett kjønn og hudfarge. Rhiannon og A føler ei helit spesiell tiltrekning. Kvar dag kjenner dei på denne kraften for å finne kvarandre, utan å vite kva det neste møtet vil bringe. "Every Day" er ei kjærleikshistorie utenom det vanlige!❤️ På kino i kveld!

facebook.com

Fredag 23. februar: 17:30 Every Day 19:45 The Shape of Water 22:30 Winchester - House of Ghosts www.voldafilmteater.no

facebook.com

Norske byggeklosser, ei oppussingskomedie og Oscarfavoritt! På kino onsdag, kl. 20.30. Kva skjer når draumen om eigen bolig vert eit overveldande kaos? Møt Atle Antonsen i 11 av rollene, alt frå den korrupte sakshandsamaren hjå Plan- og bygg, dei austeuropeiske arbeidarane som er meir opptatt av dofasilitetane enn snekkararbeid, den alternative øko-arkitekten og petimeteret på gjenbruksstasjonen - berre for å nemne nokre.

facebook.com

Sundag 18. februar: 15:00 Coco 17:30 Black Panther 20:30 Fifty Shades Freed www.voldafilmteater.no

facebook.com

KINO AVLYST I DAG Laurdag 17. februar Petter Kanin og Los Bando

facebook.com

Petter Kanin - i kveld kl. 18. Aldersgrense 6 år. Den kjende barnebokfiguren til Beatrix Potter har vorte spelefilm! Petter Kanin prøvar stadig å snike seg inn i hagen til Herr Gregersen for å stele grønsakene hans. Det finst inga grense for oppfinnsame triks han brukar for å lure den gretne bonden. Men når den mykje yngre slektningen Thomas McGregor tek over garden, får Petter ein langt meir formidabel motstandar å hanskast med.

facebook.com

Fredag 16. februar: 18:00 Petter Kanin 20:15 The Post www.voldafilmteater.no

facebook.com

The Post på kino i kveld, kl. 20.15, med brennaktuelt tema om media, politiske avsløringar og massive dekkoperasjonar. Året er 1971. Avisa The Washingtin Post er i ferd med å avsløre korleis den amerikanske regjeringa førte det amerikanske folk, og verda elles, bak lyset gjeldande den militære innblandinga si i Vietnam. Katharine Graham (Meryl Streep) og Ben Bradlee (Tom Hanks) i hovudrollene.

facebook.com

IF YOU WANNA ROCK'N'ROLL! Los Bando på førpremiere i kveld, kl. 18! For alle. Ei feelgood-komedie og ei fartsfylt reise gjennom heile landet for å rekke NM i rock. Los Bando Immortale - med gassen i botn og rallysjåfør Martin (Jonas Oftebro) bak rattet.

facebook.com

Torsdag 15. februar: 18:00 Los Bando 20:15 The Florida Project www.voldafilmteater.no

facebook.com

Tysdag 13. februar: 18:00 Coco (original tale) 20:30 Fifty Shades Freed www.voldafilmteater.no

facebook.com

Sundag 11. februar: 14:30 Coco (norsk tale) 17:00 Maze Runner: Dødskuren 20:00 The Florida Project www.voldafilmteater.no

facebook.com

Quiz

NEAR Volda Filmteater