Top Local Places

Hogganvik Landsby

, Vikedal, Norway
Organization

Description

ad

Bo- og arbeidsfellesskap for voksne som trenger spesiell omsorg, medarbeidere og deres familier. Her tilbyr vi våre økologiske produkter.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com

Millioner trues av sult i Øst-Afrika | Redd Barna

Mange på Hogganvik var rørt når du hørte om sultekatastrofe i Øst-Afrika. Like før Påske hadde vi en kjempe hyggelig kafeteria kveld med deilig mat og utlodding som har gjørt det mulig for oss å bidra med NOK 5250 til Redd Barna som støtte for deres arbeid med barn i nød.

facebook.com

ÅPEN DAG LØRDAG DEN 6. MAI Sett av dagen! Programmet kommer senere. Nye og gamle venner er hjertelig velkommen!

facebook.com

Timeline Photos

Velkommen!

Timeline Photos
facebook.com

Julespill på Hogganvik: Velkommen til Kristifødsel og Hyrdespill, søndag den 18. desember kl 19.00!

facebook.com

Trenger noen fyringsved? Vi har masse ferdig kløvet og pakket ved. Ingen fast pris på sekk, prisen avtales med skogsmesteren. Ring til Hogganvik Landsbys kontor mellom kl 9.00 og 15.00 eller skrive e-mail til hogganvik@camphill.no Vårt skogsmester vil ta kontakt med deg og avtale videre.

facebook.com

Søndag den 20. november er det Julemarked på Steinerskolen i Haugesund. Vi kommer med ost og masse annet spennende. Julemarkedet er alltid et hyggelig arrangement og vi ønsker skolen lykke til! Vi gleder oss å se nye og gamle venner! på vegne av oss på Hogganvik. Angela

facebook.com

Til alle venner som kanskje vi har ikke rukket å si fra til: Dagfin Juvik gikk bort 30. august i år. For de som vil skrive et minne ord eller lese litt mer om Dagfinn finne du en minne side på Hauglandshella Begravelsesbyrå, Askøy

facebook.com

Økouka Haugalandet

Økouka Haugalandet
facebook.com

Matverket på lørdag i Haugesund: vi kommer med ost! Vi glede oss!

facebook.com

Salg av ost: torsdag den 23. juni levert vi ost til Olav Krokedal, vårt lokale Joker butikk i Vikedal. Butikken er nettopp blitt utvidet og takket Svein Krokedals mfl velvilje kan vi nå selg osten der: det blir spennende å se om det selges.

facebook.com

Lørdagsmarked i Byparken

Kommer dere? Det gjør vi!! Angela og Anezka kommer til Haugesund med den gode osten fra Hogganvik. Husk, osten er økologisk og laget hos oss på Hogganvik :-)

Lørdagsmarked i Byparken
facebook.com

Quiz