Top Local Places

Miljøteam Ungdomsskole Verdalsøra

Ringveg Nord 1, Verdalsøra, Norway
School

Description

ad

MILJØTEAM UNGDOMSSKOLE –“det finnes muligheter”.

Miljøteam er et tverrfaglig sammensatt team, bestående av personer med allsidig erfaring fra arbeid med barn og unge på forskjellige arenaer.

Vi jobber forebyggende, og skal ta tak i små og store utfordringer sammen med ungdommer, foreldre og skole på et tidligst mulig tidspunkt.

Vi er tilstede på skolen og er “voksne med tid”. Vi har fokus på relasjonsbygging og positive aktiviteter i forhold til alle elever ved skolen, men vi jobber også med barn og unge som av ulike grunner ikke finner seg helt til rette på en eller flere av arenaene; skole, hjem og fritid.

Hvis du ønsker å vite mer om oss, er det bare å ta kontakt!

Vi snakkes!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Glemte du noe i går?🌞

facebook.com

FANTASTISK DAG :D

facebook.com

Vi koser oss!

facebook.com

Vi gleder oss til å ha med en flott gjeng på tur i morgen!

facebook.com

Da er påmeldingen til Åreturen stengt, og alle som skal være med har blitt kontaktet på e-post! Vi gleder oss! Meldte du deg på men har ikke fått mail? Ta kontakt på PM, så får vi sett nærmere på det. Vi ses på tirsdag! 🔥🔥🔥

facebook.com

Velkommen til kveldens Svett ILag!

facebook.com

I god SVETT I LAG ånd blir det gratisaktivitet denne fredagen også. Hallen er IKKE åpen, MEN de 30 første som møter i bassenget etter kl.19, får gratis inngang! Håper alle hadde ei fin opplevelse sammen med #helsesista i dag:-) God helg til dere alle sammen!

facebook.com

#helsesista med hilsen til våre elever!

facebook.com

Vi gleder oss på besøk i morgen! Dette blir en super avslutning på skolens UKE Sex! #helsesista

facebook.com

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=9ygvWy03BU-j9S7HAaywGlCoHGCa6W5GnuxO-fH7CTdURUxJMTVXREVINU9ESkRIVlBQUzRaRFAwSC4u Det blir vinterferietur til Åre i år også! Nærmere bestemt tirsdag 20. februar! :D Trykk på linken og meld dere på i god tid.

facebook.com

LAN tilbud i vinterferien:-)

facebook.com

Quiz

NEAR Miljøteam Ungdomsskole Verdalsøra