Top Local Places

Talia Café og Bar

Jernbanegata 21, Verdalsøra, Norway
Restaurant

Description

ad

Talia er ett behagelig sted hvor du kan nyte noe godt i koppen med noe som gjør godt for kroppen, ofte til innslag av små og store aktører.  Talia holder til i sentrum av Verdal, midt mellom betty blue og bremseth sport.

Vi har cafe på dagtid med ett godt utvalg drikke, lunsjer, godsaker og småretter for både de store og de aller minste magene. På kveldene blir lokalene til bar og konsertarena. Lokalene er det tilrettelagt for barneliv, møtevirksomhet, den gode samtalen, den livlige latteren og noen overraskende gisp i ny og ned grunnet stunt fra en utvidet scene i hjertet av lokalene.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Da er det en liten uke igjen til Blaze of Glory fyller lokalene med herlig Bon Jovi tributes! Vi gleder oss og håper dere vil være med på festen!

facebook.com

Husk å book bord og tapas til forskerpuben 8.mars :) Gratis inngang

facebook.com

Er du vår nye kjøkkensjef? eller kanskje kjenner du vår nye kjøkkensjef?:) Vi gleder oss til å høre fra deg :)

facebook.com

På fredag 23.2 kjører vi på Tonlist musikkquiz🎶 Sosialt og mye herlig musikk! Ta med vennegjengen å bli med da vel🎶

facebook.com

VINN INNGANG / VINTERFERIE KALAS Vi kjører på med Dj Mats både fredag og lørdag i vinterferien :) Id 20 år Cc 100,- med 50,- før kl 23.00 :) Fredag er det også Tonlist musikkquiz fra kl 20.00! Hjelp oss å tips alle som undres på hva de skal i helga :) Vi trekker gratis inngang til 4 stykk både fredag og lørdag, så kommenter hvilke 3 du vil ha med deg:) Vinnerene trekkes torsdag 22.02 kl 12.00

facebook.com

Da må vi dessverre opplyse om at det ikke er funnet noen ny dato for stand-up show med Erlend Osnes. Vi hadde håpet å finne ny dato som passet for gutta, men det var ikke mulig da de har en travel vår. Vi beklager dette veldig og alle som har kjøpt billett vil selvfølgelig få denne refundert. De som har kjøpt på nettet får dette refundert mens dere som kjøpte på Talia må ta med kvittering hit innen utgangen av februar. Ønsker alle en fin helg 🌞

facebook.com

I morgen er det Valentines day og i den anledning kjører vi 2 for 1 på alle milkshake og barista kaffe 😍 I TILLEGG så e alle som benytte sæ av tilbudet med i trekninga på en lunsj for 2😘 kom innom da vel!

facebook.com

Lørdag 17.februar er det endelig barnedisco igjen her på Talia :) Barna må gjerne kle seg opp i karnevalskostymer! Velkommen skal dere være, små og store :) Hjelp os så tips alle med småbarn i hus. GRATIS

facebook.com

Minner om fotballquiz i kveld ⚽️

facebook.com

Stand-up show med Erlend Osnes må dessverre utsettes pga sykdom. Vi beklager på det sterkeste og vil få Erlend tilbake i nærmeste fremtid. Dere som har kjøpt billetter får selvøflgelig refundert disse, eller de kan brukes når Erlend kommer. mer informasjon om ny dato kommer på på talia sine facebooksider

facebook.com

Har du sikret deg billett? Det kan være lurt om du vil være med på standup show når Erlend Osnes tar over scenen på fredag.

facebook.com

Kjenner du noen som har interesse for fotball? Tips dem om at vi kjører fotballquiz på Talia, hvor slik kunnskap belønnes med ære å premie! :) Første fotballquiz i vår er førstkommende lørdag 10 februar! PS: Bildet er lånt og ikke en oppfordring til usportslig oppførsel under quizen :)

facebook.com

Quiz