Top Local Places

Vadsø bibliotek

Strandgt. 21, Vadsø, Norway
Library

Description

ad

Vadsø bibliotek/ Čáhcesullo girjerádju/ Vesisaaren kirjasto

Vadsø bibliotek er samlokalisert med Finnmark fylkesbibliotek i et flott og moderne bibliotekbygg. I tillegg til hovedbiblioteket har vi en avdeling for Bibliotektjenesten Vadsø Fengsel.    

I tillegg til å være et vanlig folkebibliotek huser vi også blant annet Finmarksbiblioteket og finskavdeling.


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

I morgen blir det igjen Kodeklubb på biblioteket for barn i skolealder og oppover! Ta med egen PC eller mac om du har, men man trenger ikke kunne noe om koding fra før. Vi deler ut oppgaveark og hjelper alle i gang med å lage små dataspill! Interesserte foreldre må gjerne også bli med! https://www.facebook.com/events/993342100831569/

facebook.com

Biblioteket holder åpent fra kl 11:00-15:00 på lørdager og i dag er det endelig eventyrstund på biblioteket igjen! Lisbeth leser Vindtrollet av Sigrid Sandberg kl 12:00. :-) Øyvind bor et sted hvor det blåser veldig mye. En morgen han er på vei til barnehagen, blir han løftet opp i lufta av et gigantvindpustkast. Øyvind roper hjelp, og forsvinner oppover og av gårde med vinden. Mot de fjerne fjellene hvor vindtrollet bor... Passer for barn fra 3 år.

facebook.com

Torsdag 22. februar klokka 18.30-20:00 på Vadsø bibliotek: Øvre Pasvik - natur og kultur i grenseland. Steinar Wikan vil gjennom ord og bilder fortelle oss om den spennende historien til et område på tvers av landegrenser, som har vært i bruk over lang, lang tid. Vi vil også høre om noen av de spennende personene som er knyttet til Øvre Pasviks historie. Kaffespleis. Arrangør: Vadsø Historielag

facebook.com

Kodeklubben er godt i gang på biblioteket! Det er fortsatt plass til flere. På biblioteket tirsdager 17.00-19.00. Helt gratis, men ta med PC eller mac om du har.

facebook.com

facebook.com

Eventyrstund på biblioteket! Vi leser boka Vindtrollet av Sigrid Sandberg Øyvind bor et sted hvor det blåser veldig mye. En morgen han er på vei til barnehagen, blir han løftet opp i lufta av et gigantvindpustkast. Øyvind roper hjelp, og forsvinner oppover og av gårde med vinden. Mot de fjerne fjellene hvor vindtrollet bor... Passer for barn fra 3 år.

facebook.com

På tirsdag starter den helt ferske Kodeklubben i Vadsø med fast kodeklubb her på biblioteket! Velkommen til store og små som vil lære mer om koding!

facebook.com

Samefolkets dag - Samenes nasjonaldag 6. februar. Vadsø bibliotek har bokutstillinger både på voksen- og barneavdelingen. Barneavdelingens utstilling er laget av Ramona, som er elev på Vadsø ungdomskole. I tillegg kan du se en multivisjon med utdrag fra en stor bildesamling av fotograf Henrik Ørsted. Multivisjonen er en hyllest til "Post-Mathis" - Mathis Mathisen Buljo. Hans postrute var landets lengste - og farligste! Multivisjonen er laget av Finnmark fylkesbibliotek.

facebook.com

Nå kan du lese alle norske bøker utgitt før år 2000 på www.bokhylla.no! (men foreløpig fungerer nb.no/nbsok best). Sjekk det ut.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Kodeklubb starter opp her på biblioteket tirsdag 13. februar kl.17.00! Mer info kommer!

facebook.com

Quiz