Jarlsberg Grand Prix

Travveien 3, Tønsberg, Norway
Stadium, Arena & Sports Venue

Velkommen sommerens høydepunkt for travet! Vi har igjen gjelden av å invitere til sol, sommer og folkefest på Jarlsberg Travbane 7-10 Juli VELKOMMEN

Vi ønsker velkommen til Norges største travfest Jarlsberg Grand Prix. Torsdag 7. juli åpner vi portene til en langhelg med sport, spill og fest hele fire dager til ende. Jarlsberg er kjent for sin unike stemning og byen for sitt yrende folkeliv.

Ifjor begynte vi en forvanlingsprossess av stevnet og det skal vi fortsette med i år. Mange spennende nyheter.

Bestille Hotell? Ring Quality Tønsberg Hotel på 33004100 eller send en mail til shallens@online.no

Velkommen til sol, sommer og travfest!!

Takk for noen fantastiske dager på Jarlsberg, alle sammen! 🎉 Vi håper dere har hatt det fint hos oss på Jarlsberg og i Tønneberg. Kom gjerne med tilbakemeldinger på hva dere synes er bra/dårlig 👍👎 Håper vi sees igjen neste år! 😊

TWISTER BI!!! 🎉🐴⭐️ Vinner av Ulf Thoresen Grand International 🍾 #UTGI

Ferrari B.R vinner enkelt fra tet med draskylapper og propper spart. Hurra! 😄🎉 Gratulerer så mye til hele kretsen rund denne ferrarien 👍

Flashing Boko runder konkurrentene via tredjespor og vinner sikkert🎉 Gratulerer så mye til trener Severin Aarskog, eierne i stall litt øst og litt vest, og kusk HC Holm 😄

Anders Jahres pokalløp - vinner - Djali Boko 🎉🐴⭐️🍾 Gratulerer så mye til Kolgjinis 🎉😄

En levende legende på Jarlsberg i dag ❤️ Stefan Hultmann!

Quite Pepper vinner, vinner og vinner. Avsluttet siste 500 meter av det 3100m lange løpet på 11,5! Gratulerer så mye til hele kretsen rundt Quite Pepper 😄🎉🐴

Petri Puro trente Da Pepperboy var knallgod og vant løp 4! Gratulerer så mye til eierne Pepper AB og familien Brauti og team Petri Puro 😄🎉

Going Transs R - nok en overlegen vinner! Gratulerer så mye til eier Morten Svenningsen, team Kolnes og kusk Magnus Teien Gundersen 😄🐴🎉

Wallander og Michelle Mønster rakk akkurat frem og knep seieren på målstreken. Gratulerer til eierne og team Mønster 😄🎉

Garli Moe Garlin forsvarte favorittstempelet og var totalt overlegen i løp 1 😄 Gratulerer så mye til Tor Martin Moe og kusk Tom Erik Solberg 🎉