Top Local Places

Storsteinnes idrettslag

Moanveien 1, Storsteinnes, Norway
Local Business

Description

ad

Dette er Storsteinnes IL`s offisielle side. Her vil det bli utvekslet forskjellige informasjoner som angår idrettslaget eller idrettshallen. Denne sida er tenkt brukt til å utveksle informasjon som er relatert til idrettslaget/idrettshallen. Har f.eks. du eller barnet ditt glemt noe igjen i hallen, kan du/dere rette spørsmål gjennom sida. Bjørn, som til daglig betjener hallen, svarer så snart han kan. Lurer du på åpningstider/brukstider i hallen,er sida en mulighet til å få svar. Bruk sida fornuftig!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

EI BØNN!! STIL AD-styre mangler sekretær og kasserer!! Vil du være med - gi beskjed til leder Jens-Olav Løvlid på telefon 977 23 572 eller e-post; jens-ol@online.no . Helst vil vi ha damer da det allerede er 3 herrer i AD-styret; Jens-Olav Løvlid, leder, Bjørn Dølvik Johansen, nestleder, og Leen Berger, styremedlem. Og vi skal ha 2 til som valgkomite og årsmøte ikke klarte "å hoste opp". Så har du lyst til å gjøre en meningsfylt jobb for spesielt barn og unge så er dette muligheten. STIL TRENGER DEG!

facebook.com

NYTT ÅRSMØTE ER BESTEMT TIL TORSDAG 16. MARS 2017, KL. 18:00 - BALSFJORDHALLEN.

facebook.com

SE HER!! ÅRSMØTET 8. MARS ER UTSATT PÅ UBESTEMT TID. NY INNKALLING KOMMER SENERE

facebook.com

Timeline Photos

Balsfjord Musikkorps har i samarbeid med STIL gleden av å invitere til stor QUEEN konsert/fest i Balsfjordhalle den 8. april 2017. Det blir en topp konsert med topp musikk. Gled dere!! STIL ordner med servering av både øl og vin samt pølser og litt hamburger for den som vil ha. Sett av kvelden til en konsert med trøkk i.

Timeline Photos
facebook.com

Storsteinnes idrettslag

facebook.com

Storsteinnes Idrettslag minner på om planleggingsmøtet for Arctic Race 2017 som skulle være på Lions klubblokaler på mandag den 27. februar 2017 kl. 19:00. Møtet er flyttet til Balsfjordhallen, 2. etage møterommet - samme tid. Måtte flyttes på grunn av dobbeltbooking på Lions Club sine klubblokaler.

facebook.com

Årsmøte i Storsteinnes Idrettslag

Årsmøte i hovedlaget. Alle gruppene må ha avholdt sine årsmøter før årsmøtet i hovedlaget.

Årsmøte i Storsteinnes Idrettslag
facebook.com

POLITIATTESTER Det er nytt år, og vi må sikre oss ift politiattester. Følgende må gjøres så snart det går: Alle ledere i de idretter vi har må sende meg en oppdatert liste over trenere/hjelpetrenere. Må inneholde navn, fullt personnr, tlf nr og mailadresse. Vi har det meste i boks, men her må vi være grundige. Send til politiatteststil@gmail.com. Hilsen Helge

facebook.com

Ett nytt år har meldt sin ankomst - 2017. STIL ønsker alle medlemmer og andre supportere et riktig godt nytt år. Flere grupper har allerede hatt årsmøter, men noen grupper og hovedlaget står igjen med sine møter. Skigruppa skal ha sitt årsmøte den 4. januar kl. 19:00 i klubblokalene til STIL og Hovedlaget skal ha årsmøte den 8. mars kl. 18:00 i Cafeen i Balsfjordhallen. Håper på at mange møter opp og er med i det videre arbeidet som må til for å ha en stor organisasjon med et bredt tilbud. GODT NYTT ÅR

facebook.com

Bernt

Etter rakettene er skutt opp og feiringa er avsluttet så er det bare å dra på seg skiene!! God tur :D

facebook.com

Takk til alle medlemmer og venner av STIL som deltok på opprigging 3. juledags ettermiddag/kveld, festavvikling på kveld og natt den 27 og 28., og nedrigging på 4. juledag. STIL blir å få et brukbart overskudd som skal gå til de forskjellige gruppene etter innsats på dugnadsgjengene. Enda en gang - takk til alle som bidro til at vi enda en gang kunne avholde et vellykket inntektsbringende arrangement. Men det er en del etterlatenskaper som ligger igjen. 3 ringer (?), en slipsnål, ett par øreklips, og noe beslaglagt sprit som dere kan får igjen ved henvendelse. Spriten som ikke blir hentet etter en uke (7 dager) blir destruert. Det står navn på hver flaske, men dere som savner en flaske eller to må ta kontakt. Det er bare fornavnet som står.

facebook.com

Timeline Photos

STIL vil ønske alle medlemmer og alle andre en god jul og et riktig godt nytt år. Samtidig minner vi på om 3. juledagsturnering i fotball samt 3. juledagsfest med Silverado som skal få fart på dansefoten etter mye ribbe, pinnekjøtt, lutefisk, kveite og mye, mye mer. Mageskinnet trenger litt mosjon da - så velkommen både på turnering og fest - etter en fredelig julefeiring

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Storsteinnes idrettslag