Top Local Places

Vangen Solutions As

Industriveien26, Sørkjosen, Norway
Automotive Parts Store

Description

ad

Hjemmeside er under konstruksjon.  Vi driver ett godkjent Mekonomen bilverksted og Propangass stasjon i Sørkjosen i Nord Troms.

Vi kan blandt annet tilby;
- Reparasjoner av alle bilmerker
-Eu kontroll
- Service
- Dekkskift
- Tuning/Chip
- Feilsøking
- Montering/reparasjon av gassanlegg i kjøretøy

- Maskinoppdrag med vår Volvo L35B hjullaster. Brøyting, løfting, etc.

- Fylling av propanflasker for private og industri
- 24t selvbetjent fyllestasjon for autogass til bil
- 24t selvbetjent propanflaskeautomat (Kjøp/bytt) - Plassert ved Rema 1000 Storslett.

Vi flyttet inn i vårt nye og moderne verkstedbytt i Industriveien 26 i September 2016. Vi er pr idag 8 ansatte.





RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Ønsker du å få en bedre start på dagen? Da gjør du både deg å bilen din en tjeneste ved å montere en DEFA motorvarmer :) Kan bygges ut med batterilader, kupevarmer og forskjellige typer styring! Ta kontakt med oss på 77729100, post@vangensolutions.no eller her på facebook så setter vi sammen ett tilbud til din bil :)

facebook.com

Det selges lodd til kåfjordpilken hos oss! Mange gode premier. Kom innom oss for å sikre deg et lodd!

facebook.com

Vi har fått inn ett parti med den populære gassovnen for telt og små hytter! 😊 Ovnen går på gass og leverer hele 7,6kw! Veier kun 4,5 kg. Kom innom for en demonstrasjon 👍 Pris på ovn; 3990,- og pipekit m/spjeld, topphatt og teltgjennomføring; 1190,-

facebook.com

Vi kjører oljeskiftkampanje i Januar, du betaler kun for olje og filter!! Ring 77729100 eller stikk gjerne innom for bestilling av time:)

facebook.com

Vi i Vangen Solutions AS vil da ønske alle en riktig god og fredfylt julehøytid 😊🎄🎁 På vei inn i det nye året så vil vi takke alle kunder, ansatte og forretningsforbindelser for ett godt samarbeid i året som gikk. Vi satser på at 2018 blir minst like flott som 2017 har vært 👍😊

facebook.com

Har du en tilhenger som trenger litt ekstra til jul? Vi kjører juletilbud på superglides idag og imorgen. Før; 1395,- pr. Pakke. Nå; 990,-. Gjelder så langt lagret rekker.

facebook.com

Noen glemte brillene sin hos oss igår, noen som kjenner de igjen?

facebook.com

Skurrer radioen i bilen din? Det er fordi FM-senderen for Troms og Finnmark nå er stengt ned. Vi er klar for å hjelpe deg, ta gjerne kontakt med oss for tilbud på tilpassede DAB-radio løsninger for din bil. 777 29 100 / post@vangensolutions eller send melding på facebook.

facebook.com

Trenger du en ny tilhenger til sesongen? Vi leverer Fogelstad tilhengere og har de fleste modellene på lager:) Vi leverer også kapell til de fleste modellene! Modellen på bildet er en S1938 Inline med 1240 aksel, som har mer en god nok plass til to snøscootere! Ta kontakt for en hyggelig hengerprat:)

facebook.com

http://www.framtidinord.no/annonsorinnhold/2017/10/13/Her-finner-du-testvinnere-i-alle-prisklasser-15447128.ece

facebook.com

Er du klar til vinterføret setter inn? Kom innom oss eller ta kontakt på 77729100 / post@vangensolutions.no for ett godt tilbud på nye vinterdekk! :-) Vi selger det nye piggdekket Nokian Hakkapeliitta 9, med ny patentert piggteknologi med to forskjellige pigger. Piggene er optimalisert for å gi best mulig veigrep både i sving og under akselerasjon/bremsing. Vi selger de fleste andre merker også, Hankook, Nexen, Normann, Michelin, etc.

facebook.com

Timeline Photos

Sommeren har ikke meldt sin ankomst riktig enda, men er nok rett rundt neste sving! :-) Trenger du nye sommerdekk? Dekkhotell? Dekkskift? Vi hjelper deg gjerne slik at du er klar til asfalten er fri for snø! Ta kontakt med oss for ett tilbud på nye sommerdekk :-) 777 29 100 / post@vangensolutions.no

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Vangen Solutions As