Top Local Places

Siljan menighet

Opdalsveien, Siljan, Norway
Local Business

Description

ad

Målsetting: En kirke for alle med mangfold og fellesskap.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Samtalekveld om tvil og tro. November er tung og mørk for mange. Kan vi leite fram lys i tekstene for adventstida - hva tror vi på og hva syns vi virker litt rart eller vanskelig å tro? Åpen samtale med kveldsmat. Foto: Ragnhild Rismyhr

facebook.com

Takk til alle som kom og gjorde Frivillighetsfesten så fin. Takk til Bård Helgerud og Sondre Stordalen for musikk og sang.

facebook.com

facebook.com

God middag sammen med gode folk. Husk å melde deg på. Nyt å gå til dekket bord med nydelig middag.

facebook.com

Håper å seg deg!

facebook.com

Vel møtt til formiddagsmat på menighetshuset. Alltid god mat, alltid blide vertsfolk, alltid livlig prat, alltid noe for tanken.

facebook.com

Mange prosjekter på menighetshuset er ferdige. I dag er det innspurten på snekring og maling inne. Takk og takk for jobbing.

facebook.com

Har du vært eller er du en frivillig? En som tenker at det er fint å bidra når en kan? Frivillighetsfest på Siljan menighetshus FREDAG 10.11.2017. # Kl. 19.00: Vorspiel i kirken # Kl. 19.30: Fest på menighetshuset # «Tapas med spekemat» fra Gamle Lensmann # Samtale, sang og musikk. Påmelding til Siljan menighetskontor innen mandag 6. november. Tlf: 35941174 eller Mail: menighetskontoret@siljan.kirken.no

facebook.com

http://www.gjerpenkirke.no/Voksne Vi anbefaler å delta i Gjerpen menighets kirkeuke. Mange spennende arrangement til uka. Tirsdag går samtalekvelden her i Siljan ut, for å delta i Gjerpen. http://www.gjerpenkirke.no/Artikler/Nyheter/ArticleId/51767/Musikalen-quot-Martin-L-quot Felles avreise fra Siljan kirke kl. 18.15.

facebook.com

Søndagens gudstjeneste handler om: Vennskap. Venner. Gjestfrihet. Jesus hadde venner han var glad i og besøkte. Fint at han trengte venner og tok seg tid til å være sammen med noen som ga han påfyll.

facebook.com

Quiz