Top Local Places

Veterinærsenteret Midt Troms

Fogd Holmboesgate. Bardu. Helsesenterveien. Salangen, Setermoen, Norway
Hospital/clinic

Description

ad

DYREKLINIKKENE I BARDU OG SALANGEN

Indremedisin / kirurgi / øyekirurgi og plastikk / HD røntgen / AD røntgen / ID merking / Drektighetsdiagnostikk og reproduksjon .
Salg av Hills , Spesific, Royal Canin, Eukanuba og diverse utstyr til hund og katt.  Tel: 77 17 14 45. telefontid: alle dager 8-16.
DØGNVAKT, året rundt: 48 00 34 00
ÅPNINGSTIDER:
Dyreklinikken Bardu: Alle dager 13-16. Drop in og timebestilling. Timebestilling for behandlinger utenom åpningstidene. Ring for avtale.
Dyreklinikken i Salangen: Alle dager 8-12 Drop in og timebestilling.  Onsdager: 17-19 Drop in og timebestilling.
Timebestilling  for behandlinger utenom åpningstidene. Ring for avtale.

Vi støtter også et aktivt og sundt hundemiljø. Sjekk om din klubb har en avtale med oss!
http://barduhund.com/
http://www.tromselghundklubb.no/
http://www.bjerkvikhundeklubb.no/

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

VALPEKURS

Mange har spurt etter valpekurs. Bardu Hund arrangerer. Oppstart 23/2-16 Innendørs! http://barduhund.com/?p=5215

facebook.com

Nå må pus ha eget pass

Katt med på reise? Vær obs på nye regler fra 1 mars i år! http://www.nrk.no/ho/na-ma-pus-ha-eget-pass-1.12125949

facebook.com

Timeline Photos

Nå kjører vi igang en kampanje med 2 for 1 på Hills Adult medium 12 kg! Kampanjen gjelder kun store sekker, så langt beholdningen rekker og kan ikke kombineres med andre tilbud/avtaler. Velkommen! :)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Ved kjøp av 2 x 10 kg Everclean kattesand får du nå en smart og fin matte på kjøpet! Matten skal ligge framfor kattedoen og samle opp kattesand fra små poter før det dras med til resten av huset. I tillegg er matten veldig dekorativ. :) Everclean er en sand med god klumpeevne og som fjerner lukt. Gjelder ved kjøp av alle typer Everclean.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vi har fått en ny leveranse av Orbiloc Dog Dual til våre klinikker! Orbiloc er en hundelykt som er synlig på 5 km avstand. Den tåler store temperaturforskjeller, inntil 100 kg trykk og er vanntett ned til 100 m. Lykten finnes i flere forskjellige farger, har 3 års garanti og kan stilles enten til å blinke eller lyse konstant. Har ca 250 timers varighet på blink, og ca 100 timers varighet på konstant lys. Batteriet kan byttes ut. Inkl i pakken er det 1 stk batteri, samt gummistrikk og borrelås slik at lykten enkelt kan festes til halsbånd, sele, bånd og dekken. Denne lykten er perfekt for nordnorske forhold! :)

Timeline Photos
facebook.com

Pass på Passopp i vinterkulda! | NKKbloggen

Artikkel fra NKK med god informasjon som vi trenger nå i ekstremkulda. Denne artikkelen har fokus på hunder, men husk også på kattene våre når det er så kaldt ute. De er heller ikke skapt for dette været, og bør holdes inne om natten og på dagtid hvis de ikke kan komme seg inn i varmen på eget initiativ. God helg! :)

facebook.com

Quiz