Top Local Places

Baasnes Bygg A/S

Sandebuktveien 106, Sande, Norway
Carpenter

Description

ad

Tømrer bedrift i Vestfold, Buskerud, Hurum og Akershus
Baasnes Bygg startet som et enkeltpersonforetak 1 April 2014, og har siden da vært et aktivt selskap. Ønske om utvidelse og økt kompetanse gjorde at det neste naturlige steget var å gjøre om fra foretak til AS. Baasnes Bygg AS hadde oppstart 6 September 2016.
Vårt ønske er å sette standarden for hvordan håndverk skal utføres både med tanke på pris og på kvalitet. Baasnes Bygg AS består i dag av 2 ansatte, en med fagbrev/svennebrev i tømring og en som har fagbrev i snekkerfaget/båtbyggerfaget. Vi ønsker et brett kunnskaps felt for å kunne hjelpe flere med sine ønsker og ideer. Til daglig har Baasnes Bygg AS et tett samarbeid med Lommedalen Bygg AS som leier oss inn på prosjekt basis, men vi tar gjerne på oss jobber så fort sjansen byr seg. Vi har også et samarbeid med Henriks AMT som leverer grunnarbeider og graving.
Vi opererer rundt et ganske stort området og tar på oss jobber mellom Sande i vestfold og helt ut mot Oslo.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Balkong! 35 m2 med ren glede. sluttresultatet ble bra!

facebook.com

Hei og god sommer. Skal du bygge selv i sommer? Kanskje på hytta? Eller i hagen? Jeg har lagt til en link på hjemmesiden (www.baasnesbygg.no) hvor du selv kan gå inn å gjøre kompliserte utregninger. Håper dette kan bli et nyttig verktøy for alle som er fingernemme og liker å gjøre ting selv.

facebook.com

Det har skjedd lite her i sommer men jeg lover at det vil komme bilder av prosjekter jeg har hatt snart. I mellomtiden ønsker jeg alle som følger med en riktig fin sommer og legger ved et lite snikbilde av prosjektet.

facebook.com

På hjemmesiden vår finner dere under "tidligere prosjekter" bilder og beskrivelse av jobber vi har hatt. Den nyeste er trinn til balkongdør som befinner seg nederst på listen.

facebook.com

Fikset logo og info på bakluke samt gjort endringer på siden

facebook.com

En fornøyd Simen som fikk sin nye drill i hånda,. Gratulerer så masse!

facebook.com

Vi har da kåret en vinner av kampanjen vår. Den heldige vinner av en splitter ny Bosch drill er Simen Guttormsen, gratulerer! Og takk til alle som deltok. Vi ville satt pris på om dere som deltok også kan like siden vår om dere ikke alt har gjort dette. Hilsen Baasnes Bygg AS

facebook.com

Baasnes Bygg ønsker alle en vell overstått jul og et godt nyttår. Vi har ikke ligget på latsiden og hjemmesiden vår er nå oppe! Sjekk den ut! Håper folk tar en titt. Vi har startet en kort kampanje så er du heldig kan du stikke av med en flott premie. En "Bosch 10,8V Drill med 2x Batt. og en hurtiglader, alt i en uåpnet L-Box". Gå inn på hjemmesiden vår www.baasnesbygg.no og finn fremgangsmåten der. Lykke til!

facebook.com

Baasnes Bygg har nå blitt A/S Hjemmesiden vår vil være www.baasnesbygg.no den er ikke helt oppe å gå enda, men vi kommer til å gi beskjed når denne er klar.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

2 dagers jobb

facebook.com

Quiz

NEAR Baasnes Bygg A/S