Top Local Places

Nordre Jarlsberg Brygge

Fjordveien 20, Sande i Vestfold, Norway
Marina

Description

ad

Nordre Jarlsberg Brygge ligger sydvestvendt, vakkert og solrikt til helt i sjøkanten i Vestfold. Med E18 og jernbane gjennom Sande kommune ligger Nordre Jarlsberg Brygge sentralt plassert lengst nord i Vestfold. 15 min. til Drammen, 40 min. til Oslo. På Nordre Jarlsberg Brygge kjøper du noe mer enn en bolig. Du kjøper en unik, sjønær og solrik bolig som gir livskvalitet for deg og din familie. Rett og slett det gode liv.

På Nordre Jarlsberg Brygge er det landlig og trygt å bo. Fra leilighetene på Utsikten og rekkehusleilighetene i Hagebyen er det kort vei til sandstrand, badepark og båtplass. Du har sol til langt på kveld.

Med klart badevann frister Sande med Vestfolds lengste kystlinje. Øyene rundt skaper et yrende båt- og badeliv. Milevis med turløyper sommer som vinter for sykkel og ski.

Her bor du i et ferieparadis – hele året!


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Nordre Jarlsberg Brygge i vinterdrakt Besøk oss på: http://njb.no/

facebook.com

Eiendomsmegler 1 har åpnet avdelingskontor på NJB. Foreløpig vil kontoret være bemannet 2 dager i uka. Lokalene er de samme som NJB har hatt som visningssenter (salgskontoret). Eiendomsmegler 1 vil også formidle salg av brukte boliger ut fra dette avdelingskontoret. Åpningstidene er onsdag og fredag 10:00 til 16:00. Utbygger ønsker Eiendomsmegler 1 lykke til med etableringen, og vi håper alle som skal kjøpe eller selge bolig vil besøke meglerne på «brygga».

facebook.com

Godt Nytt År Et lite statusbilde av fremdrift Bygg N

facebook.com

Bygg N på Utsikten er i ferd med å reise seg. Begge garasjekjellerne er nå under tak og fremover er det råbygget til leilighetene som vil stige til værs. Foreløpig er produksjonen i hht. til avtalt fremdriftsplan. http://njb.no/

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Noen som kjenner Martin Røland Jensen fra Sande? Har funnet et kort her som tilhører ham, finner ham ikke på nett.

facebook.com

Storfint besøk på brygga i dag :)

facebook.com

Vi stråler om kapp med sola da vi er svært fornøyd med salgs-starten på Landgangen, allerede 14 leiligheter solgt! :). Men, vi har fortsatt 38 igjen, velkommen til oss!

facebook.com

Da er vi i gang med bygging av N :) Ferdigstilles begynnelsen av 2019.

facebook.com

Vi gleder oss til salgsstart på Landgangen i morgen kl. 11.00! Nå er det over 20 grader i vannet og helt herlig her nede - velkommen!

facebook.com

Lite vind og god temperatur i dag! Klarer desverre ikke å trylle frem mer enn 17gr. i sjøen, men fint her allikevel :)

facebook.com

Quiz

NEAR Nordre Jarlsberg Brygge