Top Local Places

Aktiviteten Treningssenter AS

Tollef Bredalsvei 11, Røros, Norway
Gym/Physical Fitness Center

Description

ad

Tre treningsavdelinger i Røros og Os i Østerdalen Hovedavdelingen ligger i Tollef Bredalsvei 11 der det er ca 850 kvadrat med alle treningsfasiliteter inkludert saltimer. Tilgang hver dag hele året, betjent mellom kl. 16.00 - 20.00 på hverdager. Fredag er 16.00 - 19.00

Avdelingen i Verket Røros på ca 250 kvadrat er godt utstyrt for styrke og kondisjonstrening.  Ingen saltreninger og delvis ubetjent.

Avdelingen i Oshallen er på ca 200 kvadrat er tilsvarende utstyrt som Verket Røros og åpnet desember 2011.  Der er det i tillegg saltimer 1-2 timer pr. uke. Betjent mandag til onsdag 16.00-20.00. Ubetjent om sommeren! Henvendelse da til Rørosavdelingen.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Bli med på ny runde salsakurs på Aktiviteten!

facebook.com

Torsdag 8/3 kl 20 kan du være med Anne Mjelva på spesialtimen Box! Dette er en intensiv og artig time med innslag av boksing!

facebook.com

Befinner du deg på Røros i vinterferien og ønsker å trene? Velkommen til Aktiviteten treningssenter! Full tilgang til alle våre avdelinger og gruppetimer for kun 350,- (Studentpris 250,-) Tilbudet gjelder fra 16.2.-25.02! Ta kontakt med oss her inne eller ta turen innom vår hovedavdeling i betjente tider for innmelding. Velkommen!

facebook.com

Vi gratulerer denne flotte jenta med sølv i U-23 NM! Magni Smedås imponerer stadig!

facebook.com

Tusen takk til Ronny for en strålende kursdag i olympiske løft!

facebook.com

Vi minner om at det er kurs på Aktiviteten mellom 13.00-18.00 i morgen! Ronny Fevåg holder workshop i Olympiske løft, frivektsavdelingen vil dermed være opptatt i dette tidsrommet. Ellers er det bare å trene hos oss som vanlig💪🏼💚 GOD FREDAG!

facebook.com

I forbindelse med utvidelsen av vår styrkeavdeling så kommer denne kvalitetsbenken på plass i vår hovedavdeling i Tollef Bredalsvei om kort tid! Vi har allerede fått inn knebøystativ fra Gymleco. Frivektstrening er veldig in for tiden og vi gjør det vi kan for å utvide våre tilbud i forhold til etterspørsel. Velkommen til en gratis prøvetime!

facebook.com

Vi styrker kompetansen ytterligere! Denne våren starter Carina utdanningen Trening og kreft ved Norges Idrettshøgskole. På studiet får man økt kunnskap og kompetanse om det å trene personer som har gjennomgått kreftbehandling. Emnet er basert på forskningsbasert kunnskap og temaene er: generell kreftlære, spesifikk treningslære og praktiske økter.

facebook.com

I februar byr vi på to spesialtimer! Torsdag 8/2 kl 20 kan du være med på Kettlebells med Carina og torsdag 15/2 kjører Josefina årets første 1000reps!

facebook.com

Velkommen til Early Birds Røros fredag 2. februar kl 0630, med ny vri! ❄ Denne fredagen og første fredag i mars inviterer skigruppa i Røros IL alle, uansett alder og skiferdigheter, til en skivariant av Early Birds ⛷. Dette vil foregå i Småsetran. I tillegg vil vi ha gå-/løpegruppe som vanlig. Oppmøte for alle morgenfugler (både til beins og på ski): P-plassen ved inngangen til Småsetran, rett ovenfor LHL. Ikke oppmøte på Nilsenhjørnet denne gangen. Etter en halvtime med aktivitet blir det servert Kjeldsberg kaffe ☕ og saft 🥃 på p-plassen. Deretter inviterer Aktiviteten treningssenter alle spreke morgenfugler på god frokost ved LHL Rehabiliteringssenter. Vi kommer tilbake med detaljert rute for de som skal gå/løpe. Vel møtt til en aktiv og trivelig start på februar!

facebook.com

Josefina er klar med en ny og heftig BasisBalltime i kveld kl 18! Bli med!

facebook.com

Aktiviteten har utvidet treningslokalet! Vår frivektsavdeling har nå blitt over dobbelt så stor med flere stasjoner og god plass. Vi har også fått en helt egen avdeling for kroppsvektøvelser, hvor du finner blant annet cagen, ribbevegg, slynge, strikk og alt av tilhørende utstyr. Her vil det komme flere nyheter utover året! Velkommen til nye luftige lokaler på Aktiviteten Treningssenter💚

facebook.com

Quiz