Top Local Places

ToNico MediaDesign

Østvollveien 70, Raufoss, Norway
Photography Videography

Description

ad

Med 30 år i bransjen, INGEN OUTSOURCING,. så kan vi det vi driver med. ToNico tilbyr produkt- og tjenestetilbud i alt fra rådgivning til produksjon, implementering, oppdatering, fornyelse og markedsføring av din Internettløsning. Vi leverer komplett nettløsning av nettsted med domenenavn, e-post adresser og nettbutikk for din bedrft, også integrasjon med eventuelt eksisterende systemer.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

► Arne Normann Wangen (1944) hadde sin debut som musiker allerede som 15-åring der han spilte til dans på en bryllupsfest. ► Musikalsk er Arne mest kjent fra 60-tallet som trekkspiller i dansebandet "Famingo".. Flamingo var et populært Toten-band og ble regnet som et av de beste i sin tidsperiodet. Bandet hadde utrolig mange spillejobber på eksempelvis Håkonshallen. ► Arne alltid vært glad i trekkspillet sitt og holder fortsatt spilleferdighetene noen lunde ved like og tok også noen låter også under 50-årsjubileet til Arne Wangen AS. ► Arne har jobbet i sitt eget firma helt siden 1968, den gangen som Mobilstasjonen på Raufoss, og fram til nå som UnoX. Arne har nå pensjonert seg, og den daglige driften av firmaet er nå overdratt til hans 2 sønner Bjørn Erik og Terje Wangen. ► Bilde fra 50-års jubileet i februar 2018.

facebook.com

I forbindelse med at det er 50 år siden Arne åpnet dørene på Mobil-stasjonen Raufoss (15/02-68), så ville det glede oss stort om du/dere ville være med å markere denne dagen sammen med oss.

facebook.com

🤔 Da er det vel bare og begynne å forberede seg, lade batteriene, både kropp og fotoutstyr. Blir langdag i dag (y)

facebook.com

► Torbjørn Sunde (født 16. februar 1954 - Oslo) er jazzmusiker (trombone) kjent fra mange innspillinger. ► Etter oppvekst på Gjøvik tok han mellomfag i fotball fra Norges idrettshøgskole og hovedfag i musikkvitenskap. Han medvirket på en rekke utgivelser med Terje Rypdal (Odyssey, 1975), Edward Vesala (1977), Oslo 13 (mottok Spellemannprisen 1988), Oslo Rhythm & Blues Ensemble, Four Roosters, Etno Funk, Chipahua, Horns for Hire, Jazzpunkensemblet, og Mezzoforte. Han har også medvirket på utgivelser med Jon Eberson (Stash, 1988), Jon Balke (Nonsentration, 1990) og Knut Værnes (1993). Han har spilt med Rickie Lee Jones, Randy Crawford, Dr. John, Jan Eggum (Deilig, 1999) og Jan Garbarek. ► Selv har han ledet Meridians of Music (med blant andre Terje Rypdal, Bugge Wesseltoft, Eivind Aarset og Jon Balke) og Torbjørn Sunde oktett (med Jon Eberson, Rob Waring, Morten Halle, Håvard Lund, Trude Eick, Aslak Hartberg og Jens Petter Antonsen) til utgivelser. Han leder sin egen egen kvartett med Tom Olstad, Roy Powell og Per Mathisen (The Blue Note sessions). ► Torbjørn har samarbeidet med de fleste av de mest kjente artistene fra distriktet, slik som Vazelina Bilopphøggers, Maj Britt Andersen, Dag Kolsrud og Geir Wentzel med flere. ► Bilde fra 2830 - en sommerfestival ved Skoledammen i 2016 sammen med Geir Wentzel Band

facebook.com

DOD LS470W+ - Dashbordkamera med GPS - Inkl. 32GB minnekort På tide å komme i gang etter første purring fra leverandøren. Nå er det betalt og endelig pakket ut etter å ha ligget her i 3 uker. Sjefen ser ikke ut til få ut fingeren så jeg får ta tak i saken med egne hender :-) Vel, det virker nå i hvert fall. Så får vi se om det blir installert i bilen før eller senere :-o

facebook.com

► En profesjonell er en person som enten ✔ er utdannet/faglært og utøver en profesjon mot betaling i motsetning til lekmann. ✔ er en som mottar lønn eller reklameinntekter innen aktuelt virke, i motsetning til en amatør. ► Profesjonell er altså ikke et kvalitetsbegrep. Begrepet profesjonell er blitt et allment misbrukt uttrykk i dagens samfunn, og hva kan dette skyldes? Mye av denne forståelse av «profesjonell» kommer selvfølgelig fra reklamebransjen. I min bransje, webdesign, har det florert med reklame som for eksempel – «Lag din egen profesjonelle hjemmesider på 5 minutter uten bruk av noen form for koding.». Slik er det selvfølgelig ikke. Jeg har enda ikke vært innom noe system som holder mål uten et minimum kunnskap om koding som HTML, CSS og JavaScript. Som utvikler av hjemmesider for et profesjonelt marked bør man i tillegg minimum også inneha noe kunnskap om bildebehandling, markedsføring generelt og digital markedsføring spesielt, samt kunnskap om tilpassing av hjemmesider for god plassering på søkemotorer (Google). Kunnskap om sosiale medier og ikke minst samkjøring av sosiale medier med hjemmeside er et absolutt. Den profesjonelle databransjen sier selv at man trenger minst 6 år i full jobb før man innehar høvelig kompetanse, men ferdig utlært blir man jo heller aldri i denne bransjen. ► Jeg merker meg at profesjonelle lekmenn (amatører) utnytter den manglende kompetansen i markedet og dumper kvalitet og pris på webtjenester. Amatørenes andel i web-bransjen er nå blitt så stor at det er svært lite yrkesstolthet, selvrespekt og allmenn god forretningsskikk igjen. Hadde jeg vært i startgropen for et yrkesvalg i dag så hadde jeg langt fra valgt faget webutvikler. ► Hvorfor jeg kan være så frisinnet og si slik? Jo, jeg er nå kommet i aktuell alder for nedtrapping og har økonomi til det etter over 30 år i bransjen. Jeg er mer eller mindre lei denne bransjen slik den har utviklet seg, – og synes det er veldig skuffende og trist å se at også markedet/kundene mer og mer lar seg lure med i denne lite heldige utviklingen.

facebook.com

► Ida Hansen Løntjern spiller For Hatten på Kaffka 06.01. kl 14 ► Den første lørdagen og den første For Hatten-konserten i det nye året 2018 startet med den nydelige stemmen til Ida Hansen Løntjern. Hun har spilt For Hatten en gang tidligere også og denne gang har hun med seg Vidar Sundbakken på piano. Det ble en fin blanding av finfine sanger du har hørt før og sanger du kanskje ikke kjenner så godt. ► Med stappfullt hus ble en veldig koselig og fin start på det nye året.

facebook.com

► Vidar Busk (19. mai 1970 - Langesund) er gitarist, vokalist, låtskriver og plateprodusent innen sjangrene blues og soul. ► Oppvokste i Langesund og reiste til USA som 15-åring for å spille i bandet til den amerikanske bluesartisten Rock Bottom. Han turnerte i USA i flere år før han vendte tilbake til Norge i 1990, og vant Smugetprisen 1994. ► Med backingband platedebuterte han under navnet Vidar Busk & His True Believers med "Stompin Our Feet With Joy" i 1997. Albumet ble godt mottatt i bluesmiljøene og belønnet med NBFs Bluespris under Notodden Blues Festival. For sitt andre album "I Came Here to Rock" ble han kåret til årets artist under Spellemannprisen 1998. Etter å ha gitt ut tre plater med drivende og swingbasert bluesrock og backingbandet His True Believers, endret han totalt stil med sitt fjerde album "Venus Texas" i 2001. Musikken på det nye albumet var mye mykere og soulpreget og samtidig eksperimenterte han med andre stilarter. På hans neste album "Love Buzz" gikk han enda lenger i flørten med andre musikkstiler, og hadde blant annet med de to rapperne Eye-n-I og Profilen. For dette albumet fikk han Spellemannprisen 2003 i klassen blues/country. Hans sjette "Starfish" ble gitt ut i 2005. Hans neste album "Jookbox Charade" ble gitt ut under navnet Vidar Busk & The Voo Doodz i 2007. Han dannet deretter Vidar Busk & His Bubble Of Trouble, og ga ut albumet "Troublecaster" i 2011. For albumet ble han nominert til Spellemannprisen 2012 i klassen blues. ► Vidar Busk er kjent for å turnere mye og har spilt på de fleste store festivaler i Norge, herunder Notodden Blues Festival, Ole Blues, Vossajazz m.m. samt en rekke festivaler i Europa og USA. Vidar Busk har platekontrakt med Warner Music Norge. ► Han mottok Telemark fylkeskommunes kulturpris 2004 og fikk Gammleng-prisen innen jazz/blues i 2016. ► Bilde fra arrangement på Raufoss i 2013 med Vidar Busk & His True Believers.

facebook.com

facebook.com

GJELDER HELE FEBRUAR ✔ EU Kontroll, kun kr. 599,- inkl. mva. ✔ Skifting av olje på automatgirkasse kr. 3500,- olje og arbeid m/fjushing (ikke USA-biler og bobil). ✔ SERVICE på bil, - 25% på deler og arbeide. Alt etter spesifikasjoner og garantier. ✔ Olje- og filterskifte på motor, - 25%. På deler og arbeid.

facebook.com

✔ Wangen selger mat til private og bedrifter - alt fra varmretter til matpakker. ✔ Bestill på forhånd, så er den klar til du kommer og henter ✔ Folk liker maten vi lager! Dette skyldes 19 flinke medarbeidere som er dyktige i faget.:

facebook.com

✔ Bibelen, uansett tro, samt sett under ett, framholder en balansert holdning overfor berusende drikker, da det både betraktes som en velsignelse fra Gud som bringer fryd og glede, og en potensielt farlig drikk som kan bli misbrukt på en uklok og syndig måte. ✔ Det er vanskelig å sette en entydig definisjon på hva som er musikk og hva som ikke er det. Opp gjennom musikkhistorien har en del nye former for musikkstiler blitt kritisert for «ikke å være musikk», eksempelvis tidlig jazz på begynnelsen av 1900-tallet. Det er mange forskjeller former for musikk, inkludert populærmusikk, country, blues, tradisjonell musikk, kunstmusikk, musikk skrevet for religiøse seremonier, arbeidssanger, med mer. Skjønt slike inndelinger og forholdene mellom sjangre er ofte vanskelig å definere og beskrive, og åpen for personlig tolkning,

facebook.com

Quiz