Top Local Places

Fysiotrim1

Mølnvegen 8, Ranemsletta, Norway
Medical Company

Description

ad

Overhallas eget treningssenter, med treningstilbud som passer alle. Flere fysioterapeuter har også sin praksis ved Fysiotrim1. FYSIOTRIM1 AS er et lokalt treningssenter i Overhalla kommune. Vi tilbyr styrketrening i maskiner levert fra Impulse Fitness, frivektsavdeling, spinning og saltimer.

I tilknytning til senteret driver flere fysioterapeuter sin praksis. Fysioterapeutene kan kontaktes gjennom senteret, men har egne foretak. Timebestilling kan gjøres gjennom FYSIOTRIM1 på tlf 905 25 374.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Også i år tilbyr vi sommertrening i perioden mai til august. Perfekt for alle som er hjemme på ferie, eller andre som vil trimme formen i sommer!

Timeline Photos
facebook.com

Styrketrening for nybegynneren - Trening.no

facebook.com

Fysioterapeut Filip Nordal starter opp igjen med helprivat praksis hos FYSIOTRIM1 fra uke 1. Han vil ha praksis på torsdager fra kl. 16.00 til 18.00. Timebestilling kan gjøres hos FYSIOTRIM1 på tlf 90525374. Pris pr. behandling kr. 250,- , betaling med VIPPS eller kontant. Ingen venteliste!

facebook.com

- Dette gir utrolig fremgang - Trening.no

facebook.com

Timeline Photos

Vi i FYSIOTRIM1 AS vil takke alle våre medlemmer og samarbeidspartnere for et flott 2016. Vi håper å treffe Dere alle sammen igjen neste år til ny dyst! Vi ønsker Dere alle en fredlig og god julehøytid og et riktig Godt Nytt år i 2017!

Timeline Photos
facebook.com

Medlemssystemet er fra i dag opp og går igjen i normal modus. Det ser ut som vi har berget det meste, men vi vet vi mangler all data i perioden 25.9-5.10. det vil si at alle som har gjort endringer på sitt medlemskap (tlf, kontonr, adr. mm) må ta kontakt med oss slik at vi kan legge dette inn på nytt. Dette gjelder også de som har meldt seg inn her i resepsjonen eller over nett! Er du i tvil om dette gjelder deg, ta kontakt pr tlf eller mail så sjekker vi det. Systemet for timepåmelding over nett skal også fungere fra og med i dag.

facebook.com

OPPDATERING: VI HAR I DAG KLART Å RESTARTE SYSTEMET SLIK AT DØRÅPNING OG MEDLEMSKORT SKAL FUNGERE. DVS AT ALLE KAN TRENE SOM VANLIG FRA I ETTERMIDDAG. VI MANGLER FORTSATT EN DEL DATA OG DET GJØR AT SYSTEMET KAN VÆRE USTABILT EN PERIODE. HVIS DITT NØKKELKORT IKKE FUNGERER, SEND OSS BESKJED PÅ SMS 90525374, HUSK NAVN PÅ KORTEIER! VI TESTER SYSTEMET FORTLØPENDE, OG MEDLEMMER VIL KUNNE OPPLEVE Å FÅ SMS SOM LYDER "TEST" FRA OSS. DETTE ER BARE EN TEST PÅ AT VI HAR DINE MEDLEMSDATA OG TELEFONNUMMER INTAKTE. HVIS DU VET AT DET ER GJORT ENDRINGER PÅ DITT MEDLEMSKAP (TLF, KONTONUMMER O.L.) ELLER HAR MELDT DEG INN ETTER 25.09.16 VENNLIGST TA KONTAKT MED OSS SLIK AT VI FÅR SJEKKET DINE OPPLYSNINGER! VI BEKLAGER IGJEN AT VI HAR VÆRT UTE AV DRIFT, OG ER TAKKNEMLIGE FOR AT DERE HAR VENTET TÅLMODIG. VI HÅPER NÅ AT DE STØRSTE PROBLEMENE ER BORTE, OG ØNSKER ALLE VELKOMMEN PÅ TRENING! MVH FYSIOTRIM1 AS

facebook.com

OPPDATERING: ETTER DE SISTE DAGENES DATAPROBLEMER HÅPET VI Å KUNNE ÅPNE SENTERET I DAG. DET VISER SEG I ETTERMIDDAG AT EKSTERNE SIKKERHETSKOPIER OGSÅ ER SKADET AV VIRUSANGREPET PÅ VÅRT SYSTEM, OG VI KLARER IKKE Å GJENOPPRETTE DISSE. DET FØRER TIL STOR USIKKERHET MTP NÅR VI FÅR TING TIL Å FUNGERE. VI VIL JOBBE MED SAKEN I KVELD OG TIL I MORGEN OG HÅPER VI KAN FÅ TIL EN LØSNING. VI ER VELDIG LEI OSS FOR AT DETTE HAR RAMMET OSS OG VÅRE MEDLEMMER. DET ER DESSVERRE SLIK AT VI STÅR MAKTESLØSE NÅR NOEN RAMMER OSS PÅ DENNE MÅTEN. VI BER OM FORSTÅELSE FOR AT TING TAR TID, OG VI GJØR ALT VI KAN FOR Å BERGE DE RESTERENDE DATA FOR Å KOMME I DRIFT IGJEN. MVH FYSIOTRIM1 AS

facebook.com

PGA DATAVIRUS AV TYPEN RANSOMEWARE ER FORTSATT VÅRE SYSTEMER NEDE. DET GJØR AT INGEN AV VÅRE SYSTEMER VIRKER, DET GJELDER MEDLEMSSYSTEM, REGISTRERINGSSYSTEM, BETALINGSSYSTEM OG DØRSYSTEM. PGA DETTE MÅ VI FORTSATT HOLDE SENTERET STENGT FREM TIL TIRSDAG 04.10 KL. 09.00! VI HAR FOLK SOM JOBBER MED SAKEN OG HÅPER AT KUNDEBASE MM. ER OPPE OG FUNGERER IGJEN I LØPET AV TIRSDAGEN. VI KAN IKKE ANNET ENN Å BEKLAGE PÅ DET STERKESTE TIL VÅRE MEDLEMMER! MVH FYSIOTRIM1 AS

facebook.com

Fysiotrim1

facebook.com

Fysiotrim1

facebook.com

FYSIOTRIM1 HAR FREDAG 30.09.16 BLITT RAMMET AV DATAVIRUS AV TYPEN "RANSOMWARE". DET GJØR AT INGEN AV VÅRE SYSTEMER VIRKER, DET GJELDER MEDLEMSSYSTEM, REGISTRERINGSSYSTEM, BETALINGSSYSTEM OG DØRSYSTEM. VI ER DERFOR NØDT TIL Å STENGE SENTERET FREM TIL MANDAG 03.10.16 KL. 09.00. HVIS PROBLEMET BLIR LØST FØR DETTE, KOMMER NY BESKJED HER PÅ FB. VI BEKLAGER PÅ DET STERKESTE OVERFOR VÅRE MEDLEMMER!!

facebook.com

Quiz