Top Local Places

40 turer i Oppdal

, Oppdal, Norway
Sports & Recreation

Description

ad

40 turer i Oppdal inneholder turbeskrivelser for enhver smak, både lette og mer krevende turer. Her vil det bli lagt ut noen turbeskrivelser samt bilder og oppdateringer.

Del gjerne dine turopplevelser i Oppdal på denne siden du også!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Takk til alle som har sendt melding om at dokke liker ("likes") 40 turer i Oppdal. Det er urbøker på lager hjå meg og de kan kjøpes ved Notabene i Coop Oppdal, på Feste handel og ved Ark i Trondheim. Ønskjer alle God tur og godt nytt turår!

facebook.com

Det er like før vi kan ta dei første skiturane ved Skarvatnet. Slik som på bildet ser det ut på denne tida. Om litt kan vi ta rundturen om Nonshø, Porten og Bårdsfjell. Sjå tur 16 i "40 turer i Oppdal". God tur!

facebook.com

Takk til alle som er inne på "40 turer i Oppdal" og sender "liker". Mitt forslag for turer i overgangen høst til vinter er å bruke gåstaver. Det er gjerne bløtt og glatt og det kan være snø i høgdene. Da er det smart å bruke gåstaver. Se tur 20 s 46 i "40 turer i Oppdal" og du finner enkle regler for gang med staver. God tur!

facebook.com

Anbefaler ein tur i Almannberget, Oppdals landemerke. Sjå s 68 i "40 turer i Oppdal". Om du ikkje har denne turboka så er den bl a å få kjøpt i Coop Notabene og Festa Handel. Turen opp på framsida er krevende og luftig og må tas med største forsiktighet og av vante fjellfolk. Alt på eige ansvar! Følg merkene, studer tavlene. God tur!

facebook.com

Yr varsler om fine dager. Ta fram turboka "40 turer i Oppdal" og velg en tur der. Kva med tur 39 til Uvssætra der du kan kjøpe god sæterkost.

facebook.com

Dette bildet er tatt mot Tovatna og fjella vestover i den vakre Storlidalen. Du finn turen beskreve i turboka "40 turer i Oppdal" Ønsker deg God Tur!!

facebook.com

Foto frå Tovatna i vakre Storlidalen blei valgt som framsidebilde i "40 turer i Oppdal".Sjå tur 34 i burboka. God tur!! 😊😊

facebook.com

Tipper at du har hatt mange fine turer i det flotte haustveret. En enkel, men fin tur no kan vere tur 34 i turboka "40 turer..." Turen går frå Storli til Tovatna. Rike muligheter til turar i fjella omkring.

facebook.com

5. opplag av Turboka "40 turer i Oppdal" er lagt ut for salg i Ntabene Coop Oppdal, Festa Handel, Lønset Handel og Nerskogen Handel. Den har veiledende pris på 195 kr. Ta kontakt med meg om du ønsker boka tilsendt, - porto kr 30 kommer da i tillegg.

facebook.com

No har mange mye å glede seg til. 5.opplag av turboka kjem i handelen om ca 14 dager. Dette trur eg er glasvar til alle dei som har teke kontakt etter at boka var utseld for nokre månader sia..

facebook.com

Quiz

NEAR 40 turer i Oppdal