Top Local Places

KVN videregående skole

Ivar Hjellviks vei 6, Nesna, Norway
High School

Description

ad

Ta videregående på Nesna! Les mer om skolen på våre nettsider http://www.kvn.no Skolegang er ikke bare lekser og pugg, selv om kunnskap selvsagt er hovedbegrunnelsen for å ta videre utdanning. I tillegg er det viktig at man får dekket sine behov for vennskap og aktiv fritid, i et miljø der man er trygg og akseptert - uansett hvordan eller hvem man er.

Det som skiller KVN fra andre skoler på Helgeland er først og fremst størrelsen. KVN er en nokså liten skole med ca 130 elever, noe som gjør at eleven blir sett og inkludert av både lærere og medelever. Dette gjør også at det er lettere å få faglig hjelp. I en tid der alt har en tendens til å bli store enheter, kommer KVN til å
forbli en liten og inkluderende skole.

Skolen er en offentlig finansiert friskole. Dette betyr at vi ikke tilhører Nordland fylke, men har hele Norge som opptaksområde. Skolen har et kristent verdigrunnlag, men det stilles selvsagt ingen krav om tro eller religionstilhørighet. KVN er en skole for alle.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Undervisning trenger ikke å bety at du skal sitte i ro på en stol, med ei bok i ene hånda og tastaturet i den andre! Det er mye god læring i bevegelse og musikk. Som også er temaet for andaktene disse tre ukene fremover. I engelsk lærer vi om en av Englands største festivaler, og hva er vel da bedre enn å lytte til de ulike artistene og bandene som har deltatt på denne i løpet av de 5 siste tiår! Marte og Catrine har hatt minifestival i klasserommet med en flott klasse og rålekker musikk!

facebook.com

facebook.com

Nå er dagen endelig her! Husk leggbeskyttere!

facebook.com

Legg oss til på Snapchat!

facebook.com

E dåkker klar? 💦🔥🏆🔥💦

facebook.com

Nå er det straks én uke igjen til Indoor Cup! Ansatte og elever er i full sving med forberedelsene. Her kan du legge inn musikk som skal spilles under kampene. Hvem tar det beste lagbildet i år? :) Vi gleder oss! #kvnindoor2018

facebook.com

Luke 24: Da er vi kommet til siste luke, og vi vil ønske dere en nydelig og fredfull jul. Takk for det fine året vi har hatt! God jul og godt nyttår! ❤ I hvor mange år har KVN eksistert? Gjerne kommenter hva du mener er best med jula, så trekker vi en bonuspremie :)

facebook.com

Luke 23: I dag lurer vi på hvem som har skrevet dette diktet.

facebook.com

Luke 22: Hvilken klasse går disse herlige ungdommene i, og hva slags spill holder de på med her? :) ❤️

facebook.com

Luke 21: Hva er dette, og når ble den brukt? :)

facebook.com

Luke 20: Hvem er nissen i dag, og hvor er hun fra? :-)

facebook.com

Luke 19: Hva er det Håvard snakker om her? :)

facebook.com

Quiz