Top Local Places

Kjerringtorget

, Nesbyen, Norway
Event

Description

ad

Se vår hjemmeside www.kjerringtorget.no
Kjerringtorget - Nesbyen, lørdag 25. og søndag 26. august 2018.
Kjerringtorget - et forum for kvinnelige etablerere og næringsdrivende, hvor de kan markedsføre seg og selge sine egne produkter. Produktene som presenteres skal være egenproduserte ev.videreutviklet, og gjerne miljøvennlige.
Solsikkeprisen kr. 10.000,- deles ut til et produkt fagjuryen har tro på, som har utviklingsmuligheter, som kan fomere seg og vokse til store høyder, akkurat som Solsikken!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vi ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år🎄⛄❄. Håper vi ses på arrangementet i august. Vi har allerede fått mange påmeldinger, så ikke glem å melde deg på!

facebook.com

Sånn har vi det på Kjerringrådets julemøte 🎅 Julegrøt nytes og julekranser blir til 🎅 Kost oss i Steinfjøset på Liodden 😁

facebook.com

Ikke glem dette i kveld kl. 1800:-)

facebook.com

Hei alle Kjerringer. Da har vi allerede fått noen søknader til Kjerringtorget 2018 :) Og det er kjempestas. Vi vil gjerne at dere alle fyller ut søknadskjema og sender med et par nye bilder. Så kan vi bruke bildene på facebooksia vår etterhvert. 25.gangen i år :):)

facebook.com

Bli med inn på det mest fargerike torget i Norge! Kjerringtorget løper alltid av stabelen siste helg i august i Nesbyen, Hallingdal. Torget presenterer det ypperste av norsk håndverkskunst - her presenteres og selges alt fra strikk og søm, til tresløyd og mat. Del gjerne! Produsert av Nesbyen Turist- og Næringsservice v/Lars Storheim

facebook.com

Jubileum - 25. gang. Det kommer flere bodkjerringer, det blir mer kulturaktivitet og mye mer moro! Velkommen!!

facebook.com

Stort oppmøte på omvisningen i Gudes fotspor! 70 mennesker lot seg lede gjennom Gamle Nes og museet for å se og høre. Sammen med alle som kom og hørte på kåseriet om Nasjonalromantikken på lørdag, ble det en god opptrapping av arbeidet med senteret!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Det blir aktivt med teselskap, auksjon, konkurranser med pilkast, sekkeløp og stylter. Kom til Skrivargarden og ta en liten pause før og etter handlingen hos boddamene!

facebook.com

Tusen takk til alle som deltok i dag, alle bodkjerringer, publikum, Dei Sceneleuge, Nes Spel- og Dansarlag, Frivilligsentralen og alle andre. For en fantastisk dag! Og bare solskinn😊! Vi gleder oss til i morgen. Husk turen i Gudes fotspor, og auksjonen i regi og til inntekt for skolekorpset. Målfrid Breivik er auksjonarius. Velkommen!!!

facebook.com

Quiz