Top Local Places

Misvær IL - Skigruppa

Vestvatn, Misvær, Norway
Sports Club

Description

ad

Informasjon om blant annet skitrim og skirenn

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Det blir klubbrenn på Vestvatn grendehus torsdag 20. april kl. 18. Oppmøte 17.30. Takk Iris! Vel møtt!

facebook.com

Desverre blir det ikke noe skitrim og klubbrenn kommende torsdag, vi beklager

facebook.com

I forbindelse med sesongens siste skitrim, torsdag 6 april, blir et klubbrenn for store og små! :-) Ingen påmelding i forveien, bare møt opp. Velkommen :-)

facebook.com

Husk årsmøte fra Misvær idrettslag i morgen kl 18 i Vestvatn. Velkommen😊

facebook.com

Vi har gleden av å informere dere at dere på hver en tid kan se på skisporet.no når og hvilke løypene ble kjørt i Vestvatn ☺️

facebook.com

Nyoppkjørte løyper, fantastiske fint å gå på ski😊

facebook.com

I morgen kl 17.30 går startskuddet for de vanlige torsdagstrim for liten og stor. Som vanlig blir det gratis kaffe,saft og vaffler eller lignende inne på Grendehuset. Vel møtt :-)

facebook.com

Timeline Photos

Vi fra skigruppe ønsker alle ei riktig god jul og et godt nytt år! Vi takker for det gamle, og ser fram til masse skiglede også i 2017. Et spesiellt takk til dere som har og skal tråkke løyper!

Timeline Photos
facebook.com

Gledelig nyhet til alle dere skiglade! Nå er løypa tråkket og kjørt spor :-) Da ønsker vi i Skigruppa alle en riktig fin skivinter!

facebook.com

Photos from Misvær IL - Skigruppa's post

Takk til alle som deltok på prøverennet påskeaften. Vi vil gjerne ha tilbakemelding om hvordan du/dere opplevde turen, ris og ros. Bruk kommentarfeltet eller skriv melding. Takk også til Hans og Idar for preparering av løypene!

Photos from Misvær IL - Skigruppa's post
facebook.com

TURRENN PÅSKEAFTEN! Vil minne om uhøytidelig påsketurrenn i Vestvatn i morgen, lørdag fra kl.10. Alle med langrenn- eller turski tar heisen gratis opp til toppen (AVGANG MAST 11!). Herifra går to merkede løyper 10 og 17 km i flott terreng. Målet er slalåmbakken. Det er mulig å gå både klassisk og fristil. Vi presiserer at dette er et uhøytidelig prøverenn uten arrangement rundt, dvs uten startnr og tidtaking. Vi ønsker oss også tilbakemelding, tips og gode råd for et mer organisert påskerenn til neste år. God tur!

facebook.com

Vi i skigruppa ønsker å etablere et turrenn fra neste år. Et renn vi ønsker å kalle for Lurfjellrennet, siden blikket på Lurfjellet preger en stor part av løypa. Allerede påskeaften, lørdag, 26.03. inviterer vi derfor til et uhøytidelig prøverenn, der vi ønsker tilbakemelding på hva folk syns. Rennet starter på toppen av slalåmbakken og løypene kan brukes fra kl.10.00. Alle som har tur-/langrennsski kan ta heisen gratis opp. På toppen finnes det to løypealternativer. En mer familievennlig på ca. 10 km og en lengre på 17 km. Det skiltes for de forskjellige distansene. Begge alternativene har et lengre parti nedoverrenn og avsluttes i slalåmbakken. Dette er altså en prøve og turen i år skjer uten noe arrangement rundt. Til neste år håper vi å kunne tilby et organisert turrenn. Vi tar også værforbehold, dvs vi gjennomfører ikke hvis det er dårlig vær. Mer info kommer etterhvert på denne siden. Velkommen :-)

facebook.com

Quiz

NEAR Misvær IL - Skigruppa