Top Local Places

Melhusfestivalen

Bankhallen, Melhus, Norway
Arts & Entertainment

Description

ad

Melhusfestivalen er en to-dagers festival som arrangeres i Bankhallen som ligger vis a vis Melhushallen.  09-10.juni i 2017. 18 års aldersgrense. Melhusfestivalen arrangeres 09 og 10. juni 2017 inne i Bankhallen. Melhusfestivalen er en 2 dagers festival tilrettelagt for publikum i alle aldre. Vi gjentar suksessen fra 2016 og inviterer til gratis familiedag med  underholdning, overraskelser, gratis pølser og drikke til barna. På kvelden vil våre konserter ha 18 års aldersgrense.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Det er fortsatt billetter igjen til kveldens arrangement i Bankhallen! Disse kjøpes ved inngangen eller på nett! DDE, CC Cowboys, Sugarfoot og Grannes gleder seg til å gi dere en kjempefin kveld! Velkommen!!

facebook.com

Kjøp billett på vår stand ved Rema 1000 lørdag kl 1400-1700. Unngå kø ved inngangen i kveld!

facebook.com

VIKTIG INFO vedr Jørn Hoel, Schei Jackobsen 08.06.2017. Konserten med Jørn Hoel starter kl 19:00. For de som ønsker å spise så tilbyr Schei Jackobsen en enkel tapas tallerken til 179,- Ta direkte kontakt for bordbestilling. Spisende gjester er velkommen fra kl 17:00, de som ikke skal spise, er velkommen fra kl 18:00. Konserten er UTSOLGT, men festivalen har 6 billetter som skal premieres ut til noen som fortjener det litt ekstra. Vil du være med så Tagg en god venn du mener fortjener en billett og som du vil ha med deg og du er med i trekningen! DEL gjerne innlegget med dine FB venner!

facebook.com

Velkommen til MelhusBanken's familiedag. Lørdag 10. juni inviterer Melhusfestivalen til familiedag. Fra kl 13:00 til 15:30 i BankHallen byr vi på Gratis inngang (ingen billetter) gratis pølser og drikke til barna, en kopp kaffe til voksne i kombinasjon med spennende underholdning. Melhus skolekorps starter det hele kl 13:00 med korpsmusikk. Våre venner fra Vennebyen underholder videre med dans og sang, der Apa, Ted og Jumpi kommer til Melhus. Umiddelbart etter opptreden får barna muligheter til å møte dem og hilse på dem. Alle 3, både Apa, Ted og Jumpi kommer ut blant publikum og da vil det være mulighet til å ta et bilde sammen med dem alle sammen. Det vil også bli freestyle hopp på trampoline med luftige svev. Instruktør Stereo Strømberg kjent fra freestyle miljøet vil både veilede og forklare hvordan du skal hoppe på ei trampoline, noe som kan komme godt med utover sommeren. I tillegg til alt dette vil det bli ulike innslag fra scenen, fra lag, organisasjoner samt gratis prøver i ulike varianter. Det er duket for en ny familiedag og sammen med MelhusBanken inviterer vi til en gratis og trivelig førmiddag i Bankhallen! Velkommen til BankHallen, 10 juni fra kl 13:00.

facebook.com

Cir.Cuz består av Mats Melbye fra Østfold og Thomas Pedersen fra Grenland. Sammen står de bak en lang rekke hits, blant dem «Radio», «Original», «Gatelys» og «Supernova». Samlet sett har Cir.Cuz over 80 millioner streams på strømmetjenestene og de er utvilsomt et av de mest populære bandene i sin sjanger. De to albumene «Vi er Cir.Cuz» og«Hjertet mitt slår» har sammenlagt ligget godt over 100 uker på VG-Lista Topp 40.Nylig deltok Cir.Cuz i TV Norge satsningen ‘En hyllest til Jahn Teigen’ og over en halv million seere fikk med seg sendingen med duoen sine flotte fremføringer av Teigens klassikere «Det vakreste som fins» og «Mil etter mil». TV Norge la også ut et klipp med Cir.Cuz sin tolkning av «Det vakreste som fins» på sine Facebook sider, og på få dager ble videoen sett av nærmere 700.000! Cir.Cuz gikk også rett til nr.1 på iTunes med «Det vakreste som fins» Denne våren slapp Cir.Cuz den nye singelen "Din idiot", og gutta er mer aktuelle enn noen gang! Cir.Cuz spiller kontinurerlig konserter over hele landet – og når Staysman & Lazz måtte melde forfall pga at Stian ”Staysman” valgte å delta på Farmen kjendis 2017. fikk vi disse gutta som erstattere! Velkommen til Melhusfestivalen Cir.Cuz (Offisiell).

facebook.com

Tusen takk til Cir.Cuz som på kort varsel takket ja til Melhusfestivalen som erstattere til Staysman & Lazz som valgte å trekke seg pga deltagelse i Farmen kjendis! VI har fått på plass en meget stor artist og vi gleder oss til å få disse gutta på besøk!

facebook.com

VIKTIG MELDING! Staysman & Lazz har valgt å trekke seg fra Melhusfestivalen 2017. Stian "Staysman" Thorbjørnsen har valgt å være med på årets utgave av Kjendisfarmen så Staysman & Lazz har derfor valgt å trekke seg fra alle spillejobber i Norge de neste ukene framover. Vi beklager, MEN vi har nå jobbet dag og natt siden vi fikk denne nyheten for å få en erstatter og vi har nå klart å få på plass en meget god og stor artist....Vi ønsker derfor Cir.Cuz (Offisiell) velkommen til Melhusfestivalen 2017. Vi kommer med mere info rundt dette senere i dag eller i morgen.

facebook.com

Jørn Hoel byr på seg selv.....Hvem han skal spise lunsj med kan du avgjøre....Hvem vil du ha med deg? Tagg navnene i Melhustorget sitt innlegg og kanskje blir det deg og dine venner? OG JA! Dere som blir trukket ut får alle en billett til konserten på kvelden :-) DEL gjerne!

facebook.com

Plumbo gleder seg til Melhusfestivalen og er klare for å rocke BankHallen! Har du kjøpt deg billett? Hvis ikke går du inn på www hoopla.no eller stikk innom Rema 1000 Melhus Torg så er det i boks. PS! VI har CRAZY day torsdag 01.06 utenfor Rema 1000 Melhus torg...ALLE som kjøper billetter mellom kl 15:00 til 18:00 blir med i trekningen av 20 billetter til Jørn Hoel konserten på Schei Jakobsen café & interiør. TAGG gjerne de vennene du vil ha med deg på Melhusfestivalen og dere er også med i trekningen!!! KOM DA VEL!

facebook.com

MelhusBanken er rause og ønsker å gi bort sine billetter til bankens kunder. Ønsker du billetter til Jørn Hoel så er det bare å skrive din favorittlåt i kommentarfeltet og du er med i trekningen av 2 billetter :-) Lykke til! MelhusBanken selger også festivalpass helg.

facebook.com

Torsdag 1. juni inviterer Melhusfestivalen til gratis grillmat og konkurranser der 10 personer kan vinne 2 billetter hver til konserten med Jørn Hoel torsdag 8. juni. I tillegg kjører REMA 1000 Melhus Torg superpris på superchips disse 3 timene, kun 10 kr pr pose.

facebook.com

D.D.E. e i knallform og klar for 10. juni - Melhusfestivalen 2017. For en kveld dette skal bli folkens! Har du kjøpt deg billett? Hvis ikke går du inn på www hoopla.no eller tar turen innom Rema 1000 Melhus Torg. Prisen er den samme om du kjøper på nett, eller i butikk. DEL gjerne dette med dine FB venner og tagg gjerne de du vil ha med deg på Melhusfestivalen.

facebook.com

Quiz