Top Local Places

Bjerke Velhus, Maura

Ringduevegen 1, Maura, Norway
Social Club

Description

ad


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Godt nyttår til alle støttespillere, gode hjelpere og leietakere.

facebook.com

Årets julemarked på Bjerke Velhus i Maura tilbyr også denne gang mange spennende utstillere både ute og inne. Listen over utstillere kommer vi til å legge ut på siden rett før gjeldende helg. Vi har plass til flere utstillere, så det er bare å ta kontakt for de som ønsker plass. Kafeen serverer varme og kalde retter hele dagen. Kl. 1700 blir det tenning av juletreet ute. Skolekorpsene i Nannestad sørger også i år for julemusikken når vi går rundt treet. Nissene er sikkert også på plass. Vi sees der da dere!

facebook.com

Masse mennesker på lørdag. I dag, søndag, åpner vi dørene kl. 12.00 Masse lopper!

facebook.com

Det er i helgen det skjer! Velkommen.

facebook.com

Velkommen til høstens store loppemarked. Huset bugner av gode varer og vi driver på hele helgen. Kafeen er åpen.

facebook.com

Gratulerer med dagen!

facebook.com

Klokken 10 denne lørdags formiddag tar vi et par tre timer på uteområdet. Det blir hyggelig! Vi står for serveringen! Husk rake/rive. Alle har tid!

facebook.com

Bjerke Vel ønsker alle venner og brukere en fin påskehøytid.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Da er en årlig begivenhet på Bjerke Velhus over. Nemlig loppemarked. Veldig godt besøkt begge dager. Tusen takk til alle som har besøkt oss, gitt lopper og ikke minst mange i det lokale næringslivet som bidrar år etter år med flotte gevinster til lotteriet. En stor takk til alle dere som nok en gang jobber i dager og uker for at slike arrangement kan gjennomføres. Hele inntekten fra årets loppemarked skal brukes til oppgradering av toalettene på huset. En beklagelse må vi komme med. Det var sneket seg inn en t-shirt med en spesiell upassende tekst. Denne ble fjernet når vi ble gjort oppmerksom på dette. Vi skal passe på at slike ting blir bedre sjekket ved neste marked. Bjerke Vel.

facebook.com

Høstens store loppemarked. Klær, sko, møbler, sykler, leker, utemøblement, hageutstyr. Ja, absolutt alt som skal være på et loppemarked. Lotteri med fine premier. Kafeen er åpen begge dager. Velkommen til et spennende kjøp!

facebook.com

Quiz

NEAR Bjerke Velhus, Maura