Top Local Places

Beddingen

Havne gate 3, Lillesand, Norway
Family Style Restaurant

Description

ad

Helt ytterst på bryggekanten i Lillesand. God parkering , for biler og busser . Ligger i gjestehavnen for fritidsbåter .
Fantastisk utsikt .  Kjøkkenet har sommersesongen åpent fra 1200 til 2300.   Restauranten stenger når folk er forsynt med mat og drikke .

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Beddingen Restaurant søker kokk. Vi er ledende aktør i Lillesands restaurant miljø. Ligger og bader oss i sol på bryggekanten. Vi ser etter kokk som er ærlig, selvstendig og som også kan jobbe i team. Stillingen kan også være slik det kan bli vakter i restauranten. Må gjerne ha fagbrev eller ha relevant praksis eller andre ferdigheter som gjør deg egnet til kokkejobb hos oss. Søknader sendes til beddi@online.no

facebook.com

facebook.com

Show og atter show og vil det bli på Beddingen når Carlo Natali kommer med sang og gitrarklang til helgen.Med sitt store repourtear er Carlo innom både pop/rock og country,og selvfølgelig dagens hits.Kjempestor "Party"helg påBeddingen, spilledato er 23 og 24 feb 2018

facebook.com

Velkommen til en herlig Morsdagsbiff med grønnsaker, rødvinssaus og poteter. - Kr. 249.- (Søndag 11.02.2018)

facebook.com

Beddingen får førstkommende helg besøk av duoen Vidar og Armand.Gutta har besøkt Beddingen tidligere i høst og gjorde stor lykke med sin musikk og fremføring.Armand er en meget dyktig gitarist som har spilt med de største orkestrene i landet. Vidar trakterer tangentene og kommer opprinnelig fra Fredrikstad.Begge holder til fortiden i Skien og ser fram til en sørlandstur nå i februar.Spilledato er 9 og 10 feb.

facebook.com

Osloartisten Jan Freddy blir å finne på rest Beddingen fre 2 og lør 3 februar.Jan Freddy har hele østlandet som sitt arbeidsfelt og tar gjerne en tur ned til Lillesand og Beddingen med sin musikk og flotte gitarspill.Med seg i gitarkofferten har Jan Freddy denne gang masser av populærmusikk fra noen tiår tilbake og fram til dagens nye P4 hits.Jan Freddy har gjestet Beddingen tidligere med stort hell.

facebook.com

Vår svenske venn Nicklas blir å finne på rest Beddingen fre 26 og lør 27 januar.Med sitt scandinaviske repourtear blir dette et nytt hygggelig beskjendtskap på Beddingen.

facebook.com

Vi fortsetter livemusikken på Beddingen og nestemann ut er Tor Gunnar Helldal fra Lillesand.Med sitt fantastiske country og roots repourtear blandet med store doser popmusikk blir det alltid stor stemning når TG spiller opp til dans.Spilledato er 19 og 20 januar

facebook.com

FØRSTE HELG NÅ .

facebook.com

Da starter Beddingen opp med livemusikken igjen og det er selveste showmann Carlo Natali som som er førstemann ut denne gang.Carlo er kjent for det fleste langs kyststripa og har blitt en meget populær artist i Lillesand.Musikken til Carlo består av pop/roots,og en mengde store dansevennlige hitis fra de siste tiår. Spilledato er 12 og 13 januar

facebook.com

Juleprogram livemusic Beddingen. Lillesands egen TG, spiller på Beddingen fre 22 des. Fredag 29 og 30 des får vi besøk av Mr.Tore Myrstad med sitt dansevennlige repourtear.Tore har besøkt Beddingen en rekke ganger med fullt dansegulv.

facebook.com

Tor Gunnar Heldal, allias TG blir å finne på Beddingen 22 des.Med sitt moderne country repourtear er Tg en meget populær artist rundt forbi.Tg har gjestet Beddingen en rekke ganger og som på hjemmebane er meget populært.Oppfordring til folket i Lillesand, Vær tidlig ute, her blir det folksomt.

facebook.com

Quiz