Top Local Places

Brygga restaurant

Sjøgata 17, Levanger, Norway
Restaurant

Description

ad

Ved sjøen midt i Levanger sentrum tilbyr vi god mat, god drikke og god stemning.

A la carte, catering og selskaper. Velkommen!  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Ukens lunsj: Pytt i panne med kylling chorizo og speilegg

facebook.com

Det er oppholds på brygga! Kom innom for en kaffe eller søndagsbuffet☺️

facebook.com

UKENS LUNSJ 149,- inkl. kaffe Stekt ris med kylling og grønnsaker :)

facebook.com

Ute på tur i finværet?🌞 Kom innom for en kaffe, vaffel eller søndagsbuffet 😊

facebook.com

Snart er det helg! Kom å kos dokker hos oss med fredagstapas i morgen, står frem fra kl. 17.00 :) Samle gjengen etter jobb, eller ta med deg familien. Barn spiser billigere fra buffeten, eller velger rett fra vår egen barnemeny. På søndag setter vi frem søndagsbuffeten kl. 14.00 Som vanlig er dere velkommen å booke bord, eller bare ta turen innom. Håper vi ses! :)

facebook.com

TEMAMIDDAG! Obs, dato endret fra 7. Til 14. April! "Kanskje kommer Kongen", Hørt det før? Vi har skrevet brev til Kongen og invitert han på middag, og dekker opp i tilfelle han vil komme. Dere er også hjertelig velkommen! Vi lager en 3-retters GOURMETMIDDAG med fantastisk drikke hos oss på brygga den 14. April Vi tar utgangspunkt i sangen fra Knutsen og Ludvigsen så det blir servert: - Majones og gåselever - Kalkun panert med hummer - Karamell Kun det beste skal på bordet med kongen på besøk! 890,- per person, inklusive drikke til maten. Kun booking på forhånd og første mann til mølla! "Men kanskje kommer'n ikke all vår oppdekning til tross. Det gjør ikke så mye, for da blir det mer til oss".

facebook.com

Takk for fin fremsnakking! ;) Trenger dere hjelp til å arrangere bryllup, selskap eller noe for bedriften anbefaler vi Frøken Frank på det sterkeste!

facebook.com

Velkommen til vår POP UP restaurant "BULE" i forbindelse med årets Marsimartna! Vi befinner oss vis a vis torvet, i kjelleren til Sparebank1. Velkommen til vinterens triveligste dager i Levanger sentrum! ❄️💙😃 De flotte bildene utstilt hos oss er av Anita Eidem!

facebook.com

Det er snart martna på Levanger og vi innvier folkefesten med quiz på Onsdag, etter den offisielle åpningen. Spørsmålene passer for alle det blir lokale, internasjonale og historiske spørsmål. påmelding gjøres igjennom brygga: 979 81 555 Mer info i bildet ;)

facebook.com

Den 28. februar, onsdag neste uke, arrangerer Magneten kjøpesenter Bryllupskveld Brygga er på plass sammen med vår samarbeidspartner Frøken Frank for å presentere vårt nye bryllupskonsept med skreddersydde bryllupspakker! Kom, kom, kom!

facebook.com

Vi lanserer ny rett på menyen idag! Ordentlig Biffsnadder 195,- Med klassisk Bearnaise, ikke fra pose. Stekte grønnsaker, chips og en salat (for syns skyld)

facebook.com

For en fantastisk start på vinterferien!🌞 Vi inviterer alle som benytter vinterferien ved fjorden inn på en kaffe, vaffel, lunsj eller middag. Vi har også laget oss ny barnemeny og i HELE vinterferien setter vi ned prisen på alle rettene til 30kr på den! Stay tuned😊

facebook.com

Quiz