Top Local Places

Larvik kommune

Feyers gate 7, Larvik, Norway
Region

Description

ad

Informasjon til deg som bor i Larvik  om smått og stort fra kommunen vår. Spør oss gjerne her! Velkommen til Larvik kommunes offisielle side på Facebook.

Vårt Servicetorg har telefon 33171010 og er åpent mandag - fredag 09.00 - 15.30.
Chat, www.larvik.kommune.no, er åpen mandag - fredag 09.00 - 15.00.
Utenom ordinær åpningstid er vakttelefon 33171000.

Saksbehandling, henvendelser som krever oppfølging bes sendt i epost til vårt elektroniske postmottak for riktig behandling: postmottak@larvik.kommune.no

Larvik kommune har 44 033 innbyggere per 01.10.2016 og et totalareal på 535 km2.

Larvik er en kulturkommune, en havneby, et populært reisemål og et kommunikasjonsmessig knutepunkt med et variert og solid næringsliv. Kort sagt - en mangfoldig og attraktiv kommune med mye livskvalitet, mange spennende muligheter og høye ambisjoner.

Her er det kort vei til både natur, kultur, næringsliv, nabobyene i Vestfold og Telemark og til den store verden via Torp flyplass. Vi kan tilby en mangfoldig og attraktiv kommune med vakker natur, en unik skjærgård og et variert kulturtilbud.

www.larvik.no skal gjennom inspirerende innhold og digitalt engasjement løfte Larvik kommunes attraksjonskraft som bo- og arbeidssted.

Vi sletter innlegg med innhold som ikke sømmer seg og anmelder lovbrudd.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

POLITIHØGSKOLEN I STAVERN ER REDDET Politihøgskolen i Stavern blir ikke lagt ned. Det kunne justisminister Jøran Kallmyr (Frp) bekrefte under en kort visitt på skolen tirsdag ettermiddag. – Det blir helt feil å legge ned Stavern i en tid hvor vi ennå ikke har bestemt oss for hvor vi vil med Politihøgskolen og hvor den skal ligge. For det kan godt hende at skolen - det vil si den store Politihøgskolen - skal ligge i Stavern. Men det er overhodet ikke avgjort, altså, sa Kallmyr foran et fullpakket auditorium i Stavern tirsdag. (foto: Larvik kommune | Avgangselever i Bølgen 2016)

POLITIHØGSKOLEN I STAVERN ER REDDET
Politihøgskolen i Stavern blir ikke lagt ned. Det kunne justisminister Jøran Kallmyr (Frp) bekrefte under en kort visitt på skolen tirsdag ettermiddag.

– Det blir helt feil å legge ned Stavern i en tid hvor vi ennå ikke har bestemt oss for hvor vi vil med Politihøgskolen og hvor den skal ligge. For det kan godt hende at skolen - det vil si den store Politihøgskolen - skal ligge i Stavern. Men det er overhodet ikke avgjort, altså, sa Kallmyr foran et fullpakket auditorium i Stavern tirsdag.

(foto: Larvik kommune | Avgangselever i Bølgen 2016)
facebook.com

Se det spennende programmet her

FESTIVALEN LARVIK BAROKK Visste du at Larvik er byen med landets kanskje fremste barokke kulturarv. Dette markeres nå i helgen gjennom festivalen Larvik Barokk. Les det spennende programmet her!

facebook.com

Plan for InterCity er vedtatt - hva skjer nå?

Hva skjer i jernbanesaken nå? Hvem har ansvaret for hva? Når starter byggingen? Her får du svarene og mer informasjon om hva som skal skje i tiden framover.

facebook.com

I formiddag har Larvik brann og redning, Bamble Røde Kors og Redningsdykkerutdanningen i Bergen øvelse innerst i Mørjefjorden og ved Tveidalen brygge. Her vil det bli dykket etter savnede personer i tidsrommet 9.30-12.30. Larvik brann og redning sin dykkerberedskap vil være i beredskap for akutte hendelser under hele øvelsen.

I formiddag har Larvik brann og redning, Bamble Røde Kors og Redningsdykkerutdanningen i Bergen øvelse innerst i Mørjefjorden og ved Tveidalen brygge. Her vil det bli dykket etter savnede personer i tidsrommet 9.30-12.30. 

Larvik brann og redning sin dykkerberedskap vil være i beredskap for akutte hendelser under hele øvelsen.
facebook.com

Folkehelse

Indre havn koker av ung energi når 2000 elever i dag deltar på Folkehelsedagene 👏👏👏 #folkehelsedagene

Folkehelse
facebook.com

KongeSpettLAN i Høstferien

KongeSpettLAN 3. til 5. oktober i Sliperiet for deg mellom 13 og 17 år. Maks 50 plasser - første mann til mølla.

facebook.com

Kunngjøringer uke 35/2019

Kunngjøringer uke 35/2019 🔴 LEDIGE STILLINGER Kommunepsykolog 🔴 FELLESLEGATET FOR HELSE OG SOSIAL OMSORG Frist for å søke midler fra Felleslegatet for helse og sosial omsorg i Larvik kommune er 1. oktober. 🔴 HØRING - STORGATA 47, GBNR. 3020/1996 M.FL. Frist for uttalelse: 11. oktober Detaljert reguleringsplan for Storgata 47, gbnr. 3020/1996 m.fl. er lagt ut til høring og offentlig ettersyn. Planutvalget behandlet i møte 20.08.2019 forslag til reguleringsplan for ovennevnte område med tilhørende bestemmelser. I medhold av Plan- og bygningslovens § 12-10 er forslaget lagt ut til høring og offentlig ettersyn i Plandialogen. Dokumentene finnes også i kommunens resepsjon i Feyers gate 7. Merknader til planforslaget sendes inn via digitalt skjema eller skriftlig med referanse til arkivsakID 18/25103 til Larvik kommune, Postboks 2020, 3255 Larvik. 🔴 LOTTERI OG INNSAMLING VED VALGLOKALENE Lag og foreninger som ønsker å selge lodd eller foreta innsamlinger ved valglokalene på valgdagene 8. og 9. september må sende skriftlig søknad til valgstyret med frist 5. september. Søknaden stiles til Valgstyret i Larvik kommune og sendes postmottak@larvik.kommune.no 🔴 ÅPNE MØTER UKE 36/2019 TIRSDAG 3. SEPTEMBER ⚫ Kontrollutvalget i Larvik kommune kl. 18.00 - 20.00 i møterom Tjølling, Romberggata 4. ONSDAG 4. SEPTEMBER ⚫ Valgstyret kl. 16.00 - 17.00 i møterom Sentrum, Feyers gate 7. ⚫ Formannskapet kl. 17.00 - 21.00 i møterom Sentrum, Feyers gate 7.

facebook.com

Høstferie-camp (uke 40)

Hvert år arrangerer Aktiv Larvik gratis høstferie-camp i uke 40, tilbudet er for elever som går i 5.-10. trinn i Larvik kommune. Aktiviteter fra kl 10-15 hver dag. Frist for påmelding er onsdag 26. september.

facebook.com

Larvik kommune

God stemning med 2000 elever under fjorårets folkehelsedager i Indre havn. I MORGEN SKJER DET IGJEN! #folkehelsedagene

Larvik kommune
facebook.com

Hackathon i Vestfold - Telemark 2019

Vil du delta og bidra til HACKATHON i Larvik 12. september kl. 15.00 - 13. september kl. 14.30 på Sliperiet kulturverksted i regi av Larvik kommune, Webstep.no, Google m.fl.? Målgruppen for hackatonet er utviklere fra Vestfold- og Telemarksbaserte virksomheter, startups og studentmiljøer. I forbindelse med Larvikbankens innovasjonsseminar arrangerer Larvik kommune sammen med Webstep et hackathon med fasilitert samskaping mellom offentlige og private utviklingsressurser. Du får først inspirasjon og faglig påfyll som deltager på innovasjonsseminaret torsdag 12. september fra kl. 09.00 på Bølgen Kulturhus. Så går vi over til Sliperiet kl. 15.00... Deltakerne vil bli organisert i grupper som jobber parallelt med løsningsutvikling. Sliperiet vil være åpent og tilgjengelig så lenge deltagerne selv ønsker i tiden Hackatonet pågår. Det stilles godt nettverk, Google Credits, veiledning og oppfølging samt forfriskninger til disposisjon for deltagerne. Larvik kommune vil sammen med ressurser fra WebStep, Google og Telenor Norge følge opp deltagerne gjennom prosessen fra idé til løsning. Det vil bli interessante premieringer for vinnergruppene. Ved å melde deg på Hackatonet får du delta på Larvikbankens innovasjonsseminar og Hackatonet til en hyggelig pris på 1250 kroner. --- Kommunal- og moderniseringsdepartementet (Norge), Nikolai Astrup, NHO Vestfold og Telemark, Universitetet i Sørøst-Norge, GET Academy

facebook.com

OMKJØRING TIL FARRIS NATURSKOLE Grunnet riving av gamle E-18 må man i en periode kjøre om Bjørndalen. Kjør om Månejordet og inn mot Gopledal vannverk. Etter hoppbakken (Bjørndalen) kjør opp den bratte bakken til venstre. Ta så til høyre og følg Dalheimveien frem til Dalheim parkering.

OMKJØRING TIL FARRIS NATURSKOLE
Grunnet riving av gamle E-18 må man i en periode kjøre om Bjørndalen. Kjør om Månejordet og inn mot Gopledal vannverk. Etter hoppbakken (Bjørndalen) kjør opp den bratte bakken til venstre. Ta så til høyre og følg Dalheimveien frem til Dalheim parkering.
facebook.com

Skal varsle ved svært alvorlige hendelser

Kommunen har plikt til å varsle Statens helsetilsyn ved svært alvorlige hendelser i kommunehelsetjenesten. Målet er å bedre pasientsikkerhet og rette opp i uforsvarlige forhold så raskt som mulig.

facebook.com

Quiz