Top Local Places

Holths Gym

Løkkemyrveien 1, Kristiansund Nord, Norway
Gym/Physical Fitness Center

Description

ad

Effektiv trening når det passer DEG! Trening fra 279,- per mnd. Holths Gym er et treningsstudio av typen "Express/ tørrgym".  Dvs. at vi har valgt å ikke ha dusjmulighet hos oss.

Dette fører til at vi har mer plass til treningsutstyr og til solarium, samt at kostnadene holdes nede.  I sum betyr dette at våre medlemmer får et mer effektivt, og rimeligere treningstilbud.

Istedetfor tradisjonelle garderober, har vi "skifterom" der man kan skifte til treningstøy, og klær og verdisaker kan enkelt låses inn i garderobeskap/ mindre verdiskap med ditt eget personlige armbånd.

Eier, Gunnar Holth er fra Kristiansund.  Han har tidligere vært medeier i et annet treningsstudio, men valgte i mai 2015 å "gå solo" med Holths Gym. Gunnar har drevet med ulike typer trening hele sitt liv, og har konkurrert i kroppsbygging en rekke ganger med gode resultater. Han har også en karriere i forsvaret å se tilbake på, og er autorisert instruktør   gjennom Norges Helsestudio forbund Han har en egen "passion" for trening som synes i alt han gjør, og brenner for å instruere og inspirere andre!

Etter mer enn 25 år med trening på ulike treningsstudioer i inn- og utland, har han god erfaring med hva som skal til for å skape et bra gym. Alt utstyret på Holths Gym er "håndplukket", og av beste kvalitet, for å gi deg den beste treningsopplevelsen!

Både eier og kunder på Holths Gym er genuint opptatt av den gode treningsfølelen, noe som er med på å skape et godt miljø.
Vi vet at et godt miljø er av avgjørende betydning for ekte treningsglede og din fremgang!


Velkommen til oss!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Kristiansundere har aldri før hatt bedre tilgang til delikat, sunn og rimelig mat -Helt ferdiglaget og fersk! 😊 Så hvis du er en av de som ofte tenker at "jeg burde spise sunnere", men stadig ender med en frossenpizza eller noe annet som både er dyrt, og ( kanskje heller ikke spesielt godt ) så kan vi fortelle deg at det trenger du ikke lenger! Packs'ene fra Fit4days koster bare fra 59,- per stk, eller fra 229,- for hele 4 forskjellige! 😀 Så mange sparer faktisk penger på kjøpe lunsjer/ middager herfra, det blir mindre handling i butikken, og sist men ikke minst, du sparer så masse TID på planlegging og tilberedning av mat! Bruk heller tiden din med familien, slapp av, eller dra på trening,- det er tross alt nytt år! 💪😉 Alle produktene finner du på https://fit4days.no/. Bestilling senest mandag, og levering på tirsdag!

facebook.com

Husk å bestill din supermat i dag, siste sjans for levering denne uka! Utleveres i morgen kveld 2030-2200 😊 Husk at alle kan bestille mat her, du trenger ikke å være medlem hos oss for det! 😊 https://fit4days.no/velkommen

facebook.com

Et nytt treningsår er i gang! 😍💪 Vi har såå mange grunner for at DU skal velge oss som ditt treningsstudio i år! Gå gjerne inn på www.holthsgym.no og se selv! Her finner du bilder og informasjon, og kan enkelt melde deg inn selv på et par minutter 😊 (Er du under 18, be en av foreldrene dine om å ta kontakt med oss for å ordne medlemsskapet, post@holthsgym.no. ) Holths Gym har utviklet seg mye etter oppstart for ca 2,5 år siden, og vi kommer ikke til å stoppe her. For oss vil fokuset alltid være at DU som medlem skal ha det beste treningstilbudet, derfor finner du en variasjon hos oss som sjelden finnes andre steder. Og vi hjelper deg gjerne med treningen, uten at det koster deg noe ekstra utover medlemsskapet (279,-/349,- per mnd.) Den beste belønningen vi kan få, er fornøyde medlemmer, og vi mener det 😉 Ønsker du gratis prøvetime? Send en sms til 91910272 og be om det, så får du en bekreftelse og adgangskode. Husk at prøvetime må være avtalt da vi har daglige kontroller av medlemsskap. Ta kontakt hvis det er noe du lurer på! VELKOMMEN! 😊

facebook.com

Det skulle være julegaven 🎁vår til dere i år, men det ble iallefall nyttårsgaven! 😊🎇🌟 Dette fantastiske ryggapparatet fra Gym 2000, Incline Row Olympic, er nå på plass ved siden av DY-row, og på bildene er det Stephanie som tester det ut 😊 Her aktiveres hele ryggen, men du trener spesielt godt øvre og midtre del. Det er solid støtte til brystet, så også de som har problemer med ryggen kan få trent den ordentlig her! 😊 (Vi teller nå 15 ulike ryggapparater, og sjefen har fått kjøpestopp, iallefall for en liten periode 😅) Med dette takker vi alle våre kunder og samarbeidspartnere for et strålende år 2017, og ønsker dere et riktig GODT NYTT ÅR!! 🎇🎆✨🌟🎉💥🥂

facebook.com

Vi ønsker dere alle en riktig God Jul, og alt det beste for det nye året 2018! 🎄🎅❤️

facebook.com

Litt praktisk info! Først: Velkommen hjem til ferietrening! Det er mange som allerede har registrert seg og vil trene i jula, herlig! 😀💪 For deg som lurer på How To: Innmelding på www.holthsgym.no, her kan du kjøpe Dagspass (100,-), Ferietrening (2 uker 269,-) eller Fri (349,- per mnd), for deg som er hjemme mer enn 2 uker. (Husk å si opp dette på mail samtidig hvis du bare skal ha 1 mnd.!) Har du armbånd fra tidligere medlemsskap, blir dette aktivert på nytt ved innmelding, og fungerer som før. Alle andre får adgangskode ved innmelding. Hvis noe er uklart, send ei melding her inne eller på sms: 91910272. Vi gleder oss til å se dere igjen! 🙂

facebook.com

Husk å bestille dine ferdiglagde packs med mat i kveld på https://fit4days.no/ , så slipper du å stresse med mat den siste uka før jul! Vi synes det er en sann lettelse :) Utlevering i morgen kveld fra 20.30 på Holths Gym!

facebook.com

Ikke helt ferdig med julegavene?! Vi har en skikkelig GLADnyhet til alle våre medlemmer! 😁 Som medlem på Holths Gym får du nå tidenes beste rabatt på Intersport på Futura! Hele 25% RABATT på alt av treningstøy og sko, og 20% på pulsklokker!! 🙌 Så ta med deg armbåndet ditt (som bevis på at du er medlem), og dra til Intersport Futura og gjør et kupp på julehandelen! 😊 TUSEN TAKK til Stina og Thomas som stilte sporty opp og var modeller for å vise dere noen av klærne Intersport har, og til fotograf Maiken! Bildene ble fantastiske synes vi! 😍💪 Minner om at Futura har søndagsåpent, og resten av åpningstidene finner dere under her. God førjulsinnspurt! 👍😊

facebook.com

Denne er funnet utenfor gymmet! 😊 😍 Og vi vet at det er én som savner denne ringen, fordi du spurte om vi hadde funnet den for ei stund siden, men den dukket ikke opp før over ei uke senere. Vi husker imidlertid ikke hvem som spurte, hva navnet ditt er..?! 🤣 Vet DU hvem som eier denne ringen? Eller, hvis det er din ring, hva står det inngravert på den? 😊

facebook.com

Første levering fra Fit4Days ankom i går kveld, så nå er vi i gang! 😊 Førstkommende søndag trekker vi to heldige vinnere av hver sin 4 pack, så hiv deg med på konkurransen hvis du ikke allerede har gjort det! :)

facebook.com

LYST TIL Å VINNE ? :) Vi feirer at Fit4days har fått levering i Kristiansund, og at alltid blide og sportye Lene Beate har blitt ambassadør for firmaet! Hvis du drømmer om tid nok til å lage fantastisk mat av gode råvarer som gir deg energi til en bedre hverdag, da må du se nærmere på fit4days.no. Bestillingen er superenkel, prisene er gode og vi garanterer at maten er nydelig :) Første levering er kommende tirsdag kveld, og utleveringssted er Holths Gym. Vi ønsker at mange skal få prøve dette unike tilbudet, og gir derfor bort to 4packs ( totalt 8 måltider ), en til deg og en til din venn! What to do? Tagg noen venner som du ønsker å vinne sammen med, og lik oss og Fit4days på Facebook ;) Trekning søndag 26.11. LYKKE TIL! :)

facebook.com

Nutramino har kommet med mange nye protein-godsaker, og vi har nå fylt opp skapet med flere av de! 😊

facebook.com

Quiz

NEAR Holths Gym