Top Local Places

Bjaavann Golfklubb Kristiansand

Østre Ålefjærvei 195, Kristiansand, Norway
Golf Course & Country Club

Description

ad

Bjaavann har siden 2007 vært rangert som en av Norges beste golfbaner Bjaavann Golfklubb ble stiftet 1. juli 2003 og er medlem av Norges Idrettsforbund i gjennom Norges Golfforbund.

Banen er designet av en av verdens mest anerkjente golfarkitekter, Robert Trent Jones II. Med dette som ballast har Bjaaavann Golfklubb ambisjoner om å bli anerkjent som en golfklubb med et godt miljø som fostrer gode golfspillere med gode sportslige resultater og som kan være vertskap for store golfturneringer både av nasjonalt og internasjonalt format. Allerede i 2011 ble klubben tildelt norgesmesterskapet.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Spre deg glade budskap!

facebook.com

Et av årest høydepunkter! Parturnering åpen for alle hvor vinnerparet (muligens to par om vi fyller banen) går til finalespill på Bro Hof i Stockholm i juli :-)

facebook.com

Turneringssesongavslutning med mulighet til å vinne spill på Bro Hof i juli 2019 :-)

facebook.com

facebook.com

Ingen - INGEN - har en så rocka head greenkeeper som Bjaavann !! 😎

facebook.com

Full aktivitet på banen !

facebook.com

Da er medlemkontingentkravet sendt ut :-) Fortsatt mulig å melde seg inn i klubben og nyte godt av våre mange medlemsfordeler.... http://www.bjaavanngk.no/nyheter/styret/609/regning-for-medlemskontingenten-2018-er-na-sendt-ut

facebook.com

Godt Nytt År. Ønsker alle et fantastisk golf år🎉⛳️

facebook.com

Medlemskap i Bjaavann i 2018 gir virkelig "mer for pengene" !! Spre det glade budskap. Husk at du må endre ditt medlemskap innen 31.12. http://www.bjaavanngk.no/nyheter/styret/607/medlemskap-i-bjaavann-gir-ekstra-verdi-i-2018

facebook.com

Når bare det beste er godt nok ..... http://www.bjaavanngk.no/nyheter/styret/608/bli-premium-medlem-i-2018

facebook.com

facebook.com

http://www.bjaavanngk.no/nyheter/styret/604/innkalling-til-arsmote

facebook.com

Quiz