Top Local Places

Perleporten Kulturhus

Storgata 19, Honningsvåg, Norway
Live Music Venue

Description

ad

Perleporten Kulturhus er det gamle Bedehuset i Honningsvåg. Offisiell åpning 9.juni 2012. I juni 2011 kjøpte vi Honningsvåg bedehus for å etablere et lite kulturhus i Honningsvåg. Her planlegger vi å ha konserter, utstillinger, teater, kurs/seminarer, kafe, selskapslokale m.m. Første trinn i oppussingen startet i januar 2012. Erica fra America har åpnet galleriet Once Upon a Dream i kjelleren med inngang fra Sjøgata. Offisiell åpning av Perleporten Kulturhus fant sted 9.juni 2012, og det var Gørild Mauseth som fikk æren av å forestå åpningen. Velkommen inn:) Hilsen Birgit Lähdesmäki Johansen og Tore Fosse.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Kjære godtfolk! Vi har endelig landet navnet, og etter litt frem og tilbake har vi bestemt at navnet på vår lille pub blir Sjøgata Pub. ( Vi skal nok få brukt navnet Preikestolen ved en annen anledning😇). Tusen tusen takk for alle gode tilbakemeldinger og støtte på vårt nye prosjekt. Vi bukker og takker i støvet og håper at puben har livets rett. Vi prøver å ha så mye åpent som vi kan frem til mai - fra midten mai blir åpningstidspunktene faste. - Fredag 23. og lørdag 24.mars blir det uansett åpent!!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Sitat fra gjest under Solokonserten til Aleksander Kostopoulis: «Som en av dem som hadde den store ære av å få være publikum på Hemnesberget, vil æ sterkt oppfordre folk til å dra på konsert. Det der var veldig kult opplegg. NB! Se opp for flyvende trommestikker.»

facebook.com

Aleksander Kostopoulos spiller på Perleporten fredag 9.mars. Bli bedre kjent med han i denne reportasjen!

facebook.com

Inspirasjon, nye venner, kontakter, festivalsamarbeid og nye muligheter! Dette er verdien av turen Perleporten Kulturhus hadde i helgen til FANTASTISKE Hemsingfestivalen i Aurdal, Valdres! (Også var vi på vinnerlaget i konsertquiz og det ble jo en ekstra bonus😀)

facebook.com

Fantastisk opptreden av ISAK under Spellemannsprisen i kveld! Med sæ i ISAK har Ella Marie Hætta Isaksen fantastiske Aleksander Kostopoulos på trommer. Og dokker - han Aleksander har egen solokonsert hos oss 9.mars! Og ikke nok med det - "Kosten" har med sæ våres egen lysmann fra Honningsvåg - han Rikart Jensen! Det blir tøøøøøft!!!

facebook.com

Aleksander Kostopoulos er en av Norges fremste trommeslagere, og har besøkt oss i Honningsvåg ved flere anledninger. Sist var da han spilte med Julietnorth 8.februar!! Nå kommer Aleksander endelig med soloalbum, og i den anledning inviterer vi til konsert på Perelporten Kultuhus fredag 9.mars kl.2030! Billettpris kr.200,- døra/perleportenkulturhus.no

facebook.com

Julietnorth i vårt hjerte❤️. Fantastiske musikere og musikk - og ikke minst fantastiske flotte folk. Tusen takk og lykke til med turneen. Heldige Tromsø, Bodø og Trondheim! Tusen takk også til et begeistret publikum på Perleporten i går kveld😍 (Foto:Åse Åse Merete Elde)

facebook.com

Program for Perleporten Kulturhus 8.-10.februar! (Åpningstider til kl.02.00). En aldri så liten kulturhelg med nord-norsk teater og nord-norsk folkrock! - Og amerikansk avslutning lørdag. Torsdag 8.feb: Konsert og plateslipp med fabelaktige Julietnorth kl.21.30! Dørene åpner kl.20.00. K.r.250,- Fredag 9.feb: Teatercafé førr "hele hælvetes slekta" og skuespillerne etter forestillingen på kinoen. Ingen CC. Lørdag:Fifty Shades Freed-etterpåfest fra kl.21.30. Ingen CC.

facebook.com

I morra kommer de fantastiske musikeran Julie Alapnes Normann og Halvard Rundberg til Perleporten! Med sæ har Petter Andreas Carlsen og Aleksander Kostopoulos. Du kan høre dem på NRK ettermiddagssendigna i morra ettermiddag også. Førr all del - husk å kjøpe dæ en billett! Det her e virkelig nåkka vi anbefale på det aller varmeste!!!

facebook.com

Det meldes om økning i cruisetrafikken 2018 og vi ser fræm til en spennanes sesong på Perleporten Kulturhus! (Her e et bilde fra Oles herjinger førr tre år sia😉)

facebook.com

Quiz