Top Local Places

Frydenbø Industri Havøysund

Strandgata 181, Havøysund, Norway
Commercial & Industrial

Description

ad

Frydenbø Industri Havøysund er et moderne skipsreparasjonsverksted, ytterst på Finnmarkskysten.
Vi leverer alt av utstyr, deler og tjenester til båten.
Skipsverft som tilbyr produksjons-, reparasjons- og vedlikeholdstejenster til fartøy og industri-
Produserer utstyr i rustfritt materiale, og har høy kompetanse på sløyesystemer for hvitfisk.
Registrert i Achilles, og er ISO-9001 sertifisert.
Overbygget tørrdokk 50 x 12,5 meter, med dybde 5 meter.
Servicebiler, motor-/maskinverksted, plate-/sveiseverksted, butikk, delelager.RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Nytt Mann-Over-Bord sikkerhetssystem skal gi mer trygghet for de som har sitt arbeid alene ombord i mindre fartøyer. CoastKey AS og Frydenbø Industri AS lanserer et nytt sikkerhetsystem/nødstopp for mindre fartøyer, som heter Frydenbø Mob Pro. Systemet er et trådløst dødmannssknapp system, der motoren vil bli stoppet om man faller overbord. Man kan også stoppe motor manuelt med fjernkontroll Systemet tilfredstiller de nye forskriftene til mindre yrkesfartøyer og er allerede innstallert i flere båter Systemet er utviklet for å gi økt sikkerhet ombord i enmannsbetjente fartøyer, og kan tilpasses enkle og doble motorinstallasjoner, samtidig som det gir full frihet til å bevege seg ombord i båten. I løpet av noen dager har vi en demo-versjon på plass i butikken, slik at du får sett utstyret, lest i brosjyre, og selvsagt få et godt tilbud. Dette er ei god forsikring - husk at noen venter på deg der hjemme.

facebook.com

Gode tilbud hos Frydenbø på Evinrude.

facebook.com

Hektiske dager hos oss har ført til liten aktivitet på Facebook, men en liten oppdatering finn vi plass til på kvelden. I dag kom Frydenbø-flagget på plass, og på verkstedet er det full aktivitet med kontroll og sertifisering av arbeidsbåter. Nye medarbeidere kommer i tur og orden for å øke kapasiteten på service/vedlikehold, samtidig som et samarbeid med andre Frydenbø-avdelinger også øker tjenestetilbudet i Havøysund.

facebook.com

Denne uka leverer og monterer vi veiekasse og bulkløfter til TOBØ-FISK. Dette ferdigstilles hos kunden i morgen.

facebook.com

Tirsdag ettermiddag dokket vi BLUETRANS fra Murmansk. Her blir det full fart med sandblåsing og maling av lasterommet, service på fiskepumper, thrustere og hovedmotor, bunnsmøring og bytte av sinkanoder, + div. sveisejobber/reparasjoner.

facebook.com

Vi ansetter stadig nye medarbeidere, og har behov for hybelleiligheter. Har du ledig på loft eller i kjeller, så er det bare å ta kontakt med oss. I første omgang har vi behov for husrom til 3-4 unge menn, og kanskje ei leilighet til en familie. Kontakt Bernth på 473 32 407 hvis du har, eller vet om noe.

facebook.com

Del, del, del!

facebook.com

Vi startet det nye året med dokking av «BØRNES» for puss og vedlikehold.

facebook.com

Frydenbø Industri har i dag signert aksjekjøpsavtalen om overtakelse av Havøysund Patentslipp og øker dermed sin markedsposisjon innen skipsreparasjoner i Finnmark. -Frydenbø Industri opplever økende etterspørsel etter våre produkter og tjenester, og har i den senere tid økt vår kapasitet ved ansettelse av flere operative ressurser. Pågangen er spesielt stor i nord og vi har etter nøye vurdering besluttet å kjøpe opp Havøysund Patentslipp, sier Adm.dir i Frydenbø Industri Terje Vedeler. Etter å ha drevet Havøysund Patentslipp siden 1935, besluttet familien Seppola å trekke seg ut av den daglige driften av selskapet. De henvendte seg til Frydenbø med spørsmål om de ønsket å overta. -Driften av Havøysund er basert på de samme grunnleggende verdiene; entusiasme, ærlighet og ansvarlighet, som er styrende for virksomheten i Frydenbø. Det har derfor vært enkelt å enes om en felles fremtid, forteller daglig leder i Havøysund Patentslipp Bernth R. Sjursen. -Intensjonen til Frydenbø er at våre kunder etter overtakelsen skal oppleve samme gode kvalitet på våre tjenester som den vi er kjent for i dag, og på sikt erfare en ytterligere forbedring gjennom innføring av felles arbeidsprosesser og rutiner, fortsetter Sjursen. Overtakelsen vil formelt tre i kraft fra 31.Desember 2017. På bildet ser vi styreleder, Arvid Mathisen, hos Mekano Eiendom AS idet avtalen signeres fra selgers side.

facebook.com

Vi ønsker alle våre kunder og forretningsforbindelser ei riktig god jul og et godt nytt år. I romjula har vi åpent 28. og 29. fra 10.00-14.00. Hvis det skulle oppstå noe akutt i jula, kan vakta kontaktes på mob. 908 30 846.

facebook.com

Ei lita uke igjen til jul, men vi kjører på hos oss. I dag ble KATJA fra NRS løftet opp for reparasjoner og vedlikehold.

facebook.com

Jørn Oddvar har kjøpt «Norges råeste kystsjark», og da passer det godt med reg. F-1-M

facebook.com

Quiz