Top Local Places

DataHome

Stokkemyrveien 9, Harstad, Norway
Business services

Description

ad

DataHome er ett nytt unikt data firma som prioriterer kunde forran alt annet.
Vi bygger, reparerer og modifiserer din PC etter avtalt pris.
Hva er Data Home? Hvordan garanti har dere? Service? Hvordan funker det?

Først av alt så er vi enda ikke et offesielt firma, men liker å bruke den benevningen.

Datahome er et firma som utgjør tjenester for andre for avtalt pris. Vi bygger, fikser og reparerer din stasjonære PC, og ønsker å nå til topps med virksomhet over hele landet. Vi setter kundenes mening på topp, men kommer med noen innslag og tips.

Vi satser på å åpne før sommeren hvor det blir mulig å utnytte våre tjenester, og priser og åpningstid vil bli annonsert i fremtiden.

GRATIS TJENESTE SA DU?
Vi vil stolt melde at vi vil rengjøre og fjerne støv fra din PC helt gratis. Ved bygg/modifisering av din PC vil vi også tilby gratis overclocking for dem som ønsker det, hvor vi vil overclocke ønskede komponenter (dette kommer ann på hvordan kjøling og strømforsyning datamaskinen din har).

SERVICE OG GARANTI
Vi tilbyr 3 års service hvis du benytter en av våre tjenester. Dette innebærer rengjøring, støvfjerning, virusfjerning og mer. Uansett hvor liten servicetjeneste dere trenger til PCen din, vil vi prioritere dette.

Vi vet hvor mye enkelte PC-komponenter kan koste, og hvis vi skader/ødelegger noe som skulle bygges eller modifiseres vil dette bli byttet ut med et helt nytt produkt.


HVORDAN FUNKER DET?
Enten kan du booke time i forveien, eller så kan du komme innom butikken og vi avtaler time der. Etter vi har bygget, fikset eller modifisert din PC, vil vi enten kjøre PCen din hjem til deg som vil koste 50kr ektra, eller så kan du komme å hente den når vi er ferdige. Når vi tar imot en bestilling må du skrive under på et par ark, og betaling skjer etter tjenesten er fullført.


Som sagt, vi vil mest sannsynlig åpne før sommer, men dette er enda ikke helt sikkert. Vi får håpe på det beste og for PC-entutiaster vil vi ha fremme en stand hvor det vil bli plassert en modifisert game pc som du kan komme innom å prøve når som helst. Så håper vi at firmaet blir en virksomhet i nærmeste fremtid og at vi får mange fornøyde kunder. :-)Quiz

NEAR DataHome