Top Local Places

Isebakke Velforening

Isebakkeveien 147, Halden, Norway
Community Organization

Description

ad

Kontakt velforeningen via Facebook eller på styret@isebakke.net
http://www.isebakke.net

Velhuset: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150698334103429.403187.119500378428&type=1&l=3f4e6f18cc


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Velkommen til årsmøte i Isebakke Velforening! Vi håper så mange som mulig har anledning til å delta. Velforeningen ønsker større aktivitet og jo flere vi er jo lettere blir det å få til. Kom og støtt opp om lokalsamfunnet! Vi serverer pizza, øl og mineralvann. Agenda 1. Velkommen 2. Godkjenning av innkalling 3. Valg av dirigent og referent 4. Styrets årsberetning 5. Regnskap 6. Valg 7. Innkomne forslag 8. Ordet fritt

facebook.com

Til lørdag er det klart for den tradisjonsrike juletrebrenningen og isbading på stranda på Isebakke. Juletrær kan settes ved Velhuset frem mot lørdag. Moroa starter kl. 17:00 - velkommen!

facebook.com

Julemarked på Velhuset. Kom, kom! :-)

facebook.com

Hipp hipp hurra!! Kajakene ble funnet i ettermiddag. Geir Eldnes tipset oss om at han tilfeldigvis hadde kommet over to kajaker i en garasje ved Brekke, og de var våre. Nå er vi så lykkelige. Tusen hjertelig takk til alle naboer, gode venner og alle som har kommet med tips, sympatierklæringer og tilbud om lån av kajak, det setter vi utrolig stor pris på. Og tenk at et oppslag på Facebook som igjen ble snappet opp av HA gjorde at vi fikk kajakene igjen. Nå skal vi feire.

facebook.com

Tusen takk til alle som bidro på strand-dugnaden i dag! Det ble kjempefint! 😊

facebook.com

Snart badesesong! I den forbindelse inviterer vi til dugnad på stranden. Vi rydder og gjør alt klart til badesesongen tirsdag 20. juni kl. 18:00 Bli med på en hyggelig ettermiddag på stranden! :-)

facebook.com

Tirsdag 2. mai kl. 18:00 er det klart for årets vårdugnad. Møt opp og hjelp til å få Isebakke til å skinne som den perlen den er. Oppmøte på Velhuset. Vafler! :-)

facebook.com

Det er igjen tid for årsmøte i Isebakke Velforening. Agenda 1. Velkommen 2. Godkjenning av innkalling 3. Valg av dirigent og referent 4. Styrets årsberetning 5. Regnskap 6. Valg 7. Innkomne forslag 8. Ordet fritt Servering: Pizza

facebook.com

Lørdag førstkommende kl. 17:00 inviterer Isebakke Velforening tradisjonen tro til juletrebrenning og isbading på stranda på Isebakke. En ypperlig anledning til å kvitte seg med årets juletre, spise pølser og kanskje bade, for de tøffeste av oss. Vi har ikke målt badetemperatur, men kan med sikkerhet si at det blir friskt :-) Håper mange støtter opp om denne tradisjonen, velkommen!

facebook.com

facebook.com

Åge Gunneng har gjort en fantastisk innsats for Isebakke og Isebakke Velforening gjennom mange år. Det ønsker Velforeningen å sette pris på. Tusen takk for innsatsen, Åge! Håper gavekortet blir brukt til noe flott :-)

facebook.com

Tirsdag 19. april kl. 17:30 er det klart for årets vårdugnad. Ta med hele familien og hjelp til å få Isebakke skinne som den perlen den er. Oppmøte på Velhuset. Vaffelservering blir det også :-)

facebook.com

Quiz