Top Local Places

Nordhordland Folkehøgskole

Holtermandsvegen 3, Frekhaug, Norway
Religious School

Description

ad

Håper vi ser deg her hos oss til høsten!              www.skolen.no

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Fra 1. februar kan vi ta deg opp som elev. Vil du være med på eventyret? Perioden for studieturene våre starter straks, følg med på bloggen fremover og tag en eventyrer! https://www.skolen.no/blogg

facebook.com

I to uker har elever og ansatte lagt all vanlig undervisning til side, med et mål for øye: «Folk og røvere i Kardemomme by»! Kostymer har blitt tryllet frem, kulisser snekret, malt og designet, bilder har blitt tatt, plakater blitt laget, noen har bakt kaker og boller i enorme mengder til «Kardemomme Cafè» og andre har brukt tiden til å inspirere og holde motet oppe i elevflokken. Musikalkoret har øvd på sanger og danserne på koreografi, bandet har øvd og øvd på fløytetriller, klarinett og alt som trengs til Egner sin musikk, skuespillerne har pugget tekst og spilt scenene om og om igjen, og lysjentene våre har iscenesatt det hele med vakker lyssetting. Det er utallige timer som ligger bak et så stort prosjekt - men for en premie til slutt! 2000 små og store har gjennom 6 forestillinger fått oppleve en fantastisk tur inn i Kardemomme by. Det er herlig å få lov til å glede så mange, og når barnelatteren runger i salen er det en fryd å få stå både på og bak scenen!

facebook.com

Vi på Nordhordlands Folkehøgskole er stolte av å presentere Thorbjørns Egner sin kjente musikal “Folk og Røvere i Kardemommeby”. Ta med dere familie, venner og bekjente til et koselig teaterstykke du sent vil glemme. Vi byr på latter, glede og god stemning. I pausen blir det salg av kaffe og kaker. Barn 30,- Voksne 50,- Familie 100,- Vipps og kontant.

facebook.com

Vi skjønner heller ikke hvorfor ungdommer gidder å velge folkehøgskole.

facebook.com

Kjenner du noen som brenner for bærekraft og fattigdomsbekjempelse?

facebook.com

Du kan søke nå, opptaket starter 1. februar. Håper vi ser deg her til høsten!

facebook.com

2017 ble avsluttet med julegudstjeneste, juleverksted og juleball. God Jul & Godt Nyttår alle sammen!

facebook.com

Åsane folkehøgskole og Nordhordland folkehøgskule inviterer til hyggelig juleprogram i Knarvik kyrkje. Medvirkende: Elever og ansatte ved skolene. Billettpris kroner 100,-. Billettsalg ved inngangen. Dørene åpner klokka 1830.

facebook.com

Høstferien er tilbakelagt og vi er midt i den mest produktive undervisningsperioden på skolen. Det er ingen lange turer nå før jul, bare hardt arbeid rundt om i klassene. Vi kan spesielt nevne at musikklassen skal ha huskonsert på fredag og at danseklassen og musikalklassen nærmer seg sin høstforestilling! Følg de ulike klassene på bloggen. http://www.skolen.no/blogg

facebook.com

Vår eigerorganisasjon søker ny kretsleder. Noe for deg eller noen du kjenner?

facebook.com

Ørkenliv! Jeriko, Qumran, Dødehavet, Masada og overnatting i ørkenen. "Her skal vi overnatte i 150-manns telt! I møte med høvdingen blir vi tatt mot med te og kaffe på ekte Beduins vis."

facebook.com

En av de vanskeligste dagene og en av de viktigste. http://www.skolen.no/blogg

facebook.com

Quiz

NEAR Nordhordland Folkehøgskole