Top Local Places

Onsøy Golfklubb

Golfsvingen 1, Fredrikstad, Norway
Golf Course & Country Club

Description

ad

ONSØY - i sin tid ODIN's øy, er med sine 100 øyer og holmer et ferieparadis for sine egne innbyggere og et stort antall som bebor hytter i området. Onsøy Golfklubb ble stiftet i 1987.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Barneidrettens dag i Østfoldhallen. Ta turen.

facebook.com

Onsøy Golfbane idag. Hva synes du? Kommenter Hot or Not.

facebook.com

Fantastisk på golfbanen idag. Fooore eller unnavei

facebook.com

Da har vi vært ute å kjørte dobble og triple skispor rundt hele anlegget. Takk til Bjør N. Langbråten og Råde IL for hjelpen. Spre ordet og møt opp i helgen.

facebook.com

Godt Nytt År alle sammen. Er du fornøyd med spillet i 2017? Tommel opp om du er fornøyd, hjerte om du ikke er fornøyd. Kommenter dine mål for 2018.

facebook.com

Onsøy Golfklubb ønsker dere alle en God Jul og Godt Nytt År. Vi gleder oss allerede til ny sesongen. Tusen takk til alle i styret, komiteer og frivillige som har stilt opp, takk til baneselskapet som har levert en fantastisk bane i 2017. Vi ønsker dere alle en fredelig Jul. Hva er ditt største ønske fra nissen i år?

facebook.com

Vi åpner banen igjen i morgen fredag 27 oktober etter regnet som kom tidligere i uka. Book din starttid i golfbox. Lik og Tagg en venn du vil spille golf med i helgen.

facebook.com

Årets siste turnering med Onsøy Master og Komitegolf. Idag skal vinneren av alle vinnere kåres og komite/dugnadsarbeidere hylles med turnering og middag. Lykke til alle sammen.

facebook.com

Bli med Sander Solberg på tur til Thailand. Sjekk ut her: http://www.onsoygolfklubb.no/golfreise-til-thailand-20-28-januar-2018

facebook.com

Matchplay 2017 vinneren er klar. Sjekk ut hvem som vant golftur til Alicante med www.spanskan.com og Tele Eckhoff. http://www.onsoygolfklubb.no/matchplay-2017 Onsøy Golfklubb gratulerer finalistene og vinneren.

facebook.com

facebook.com

Hei Alle. Vi informerer om at treningen torsdag 28 september utgår for herrer og damer pga trenere er opptatt med et annet arrangement for våre medlemmer som har tatt VTG i 2017. Vi beklager dette og oppfordrer alle til å kjøre egentrening istedet denne dagen.

facebook.com

Quiz