Top Local Places

Flekkefjord Kultursenter SPIRA

Elvegaten 1, Flekkefjord, Norway
Arts & Entertainment

Description

ad

Offisiell Facebookside for Flekkefjord kultursenter

Velkommen til vår nye storstue! Kultursenter: inneholder Storsal, Kino, Blackbox Fritidsklubb, kulturskole, Bibliotek

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Husk konserten med Randi Tytingvåg Trio i Flekkefjord jazzklubb den 3. mars!

facebook.com

Endelig gikk det i orden : Chip Taylor kommer til Flekkefjord med Paal Flaata og Gøran Grini sett av 25. mai!

facebook.com

I vår får vi besøk av noen av de ypperste stemmene vi har i landet... gled dere!

facebook.com

Øivind Elgenes, bedre kjent som Elg i Dance With a Stranger, fikk et bredere publikum etter deltakelsen i TV2-suksessen "Hver gang vi møtes". Stemmen og frontfiguren bak Dance With a Stranger går for å være en av Norges beste mannlige vokalister og formidlere. Elg er en veteran i musikkbransjen, med over 40 år's erfaring som låtskriver og utøvende artist. I februar 2017 kom albumet "Feelosophy" hvor singelen "Shine your light" ble listet på de største radiokanalene. Elg slapp med "Feelosophy" sin sjette soloplate i rekken siden debuten i 1997. "Feelosophy" byr også på musikk som setter Elgs stemme i sentrum, om en på andre måter. Groove-baserte sanger og ballader som på forskjellig vis fusjonerer folk, jazz og rock til tidløs perfeksjon. Tidløs musikk som kunne vært skapt både på sytti-tallet og i forrige uke. Elg har i flere år bergtatt sitt publikum med magiske konsertopplevelser. Han er en allsidig artist, og holder like godt konserter med band, kor, korps eller nedpå og akustisk alene.De siste to år, har han også hatt suksess med Juleturnéen "Jul hos alle no". Tittelen er fra singelen, som ble sluppet desember 2014, og var på NRK's spillelister. Helt fra han flyttet hjem igjen til Kristiansund i 1989, har han benyttet musikere fra eget fylke som instrumenter og lekegrind, for nye låter og bandutvikling, i en groove-retning, som han selv kaller "Folktown". Elg favner over et vidt spekter, og har laget låter som han fremfører med en innlevelse få norske vokalister klarer. Enten det er sarte viser, rock eller låter i blueslandskapet, beveger han publikum med den kraftfulle og formidlende stemmen og sceneopptreden. Elg inkluderer, fasinerer og rører publikum på hver eneste konsert.

facebook.com

Smakebiter fra kanonkonserten som kommer til spira !

facebook.com

THE ALBUM OF LOVE er en 60-minutters soloshow dedikert til en antologi av sanger i kjærlighetens navn. Gjennom soloen tar Ane Iselin oss med på en reise gjennom vår mentale og fysiske evne til å opptre, motstå og forvandle seg individuelt eller sammenflettet med en annen. THE ALBUM OF LOVE inviterer publikum til å delta i de mange forskjellige følelsesmessige tilstandene av kjærlighet, hvor hver enkelt "kjærlighetstilstand" er knyttet til en bestemt sang som er valgt pga. ens teks, energi og/eller følelsesmessige tilstand. Ved hjelp av dette skapes øyeblikkelig koreografi på scenen. Soloen hadde premiere i Chester (UK) 16. mai 2017. To utdragsshow ble også utført; en på Turn Festival Manchester og en annen på NOW Dance Festival Chester. Ane Iselin gleder seg til å dele ALBUM OF LOVE på Spira denne våren. Ane Iselin Brogeland: Ane Iselin er opprinnlig fra Moi, men flyttet til Danmark for å studere dans, musikk og drama ved Idrætshøjskolen Århus før det ble videre studier i dans ved University of Chester (UK). Hun har også en Master i Performance Dance med utmerkelse fra University of Chichester (UK) hvor hun ble tildelt Valerie Briginshaw-prisen for Dance Writing og Academic Excellence. Ane Iselin har tidligere turnert nasjonalt og internasjonalt med verk av Sticky Trace Company, Company Carpi, Jonathan Burrows, Bettina Carpi, Rick Nodine, Ofra Idel og Lila Dance. I tillegg til å være medstifter av Ori Dance (UK) og Fluxus Collective (UK), holder hun regelmessig workshops over hele Europa. Hennes egne verk har blitt vist i England, Spania, Norge og USA. Ane Iselin har for tiden base på Moi og jobber som freelance danser og underviser.

facebook.com

...

facebook.com

...

facebook.com

facebook.com

Her kan du selv velge hvilke sanger Jukebox – en ønskekonsert med Larsen, Endresen & Moholt skal framføre : https://no.surveymonkey.com/r/PFS9WYL

facebook.com

Look to Flekkefjord !

facebook.com

Dette blir bra!

facebook.com

Quiz