Top Local Places

Falck Nutec Norge

Svestadveien 27, Fjellstrand, Norway
Occupational Safety and Health Service

Description

ad

Falck Nutec Oslo ble åpnet i 2006. Som ved våre andre lokasjoner, så ligger også dette senteret ved en fjord, Oslofjorden, på Nesodden.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Hils på en av våre ansatte! Navn: Odd Egil Fredriksen Alder: 48 Arbeidssted: Falck Nutec Oslo Stilling: Instruktør Antall år i Falck Nutec:Jeg har vært 12 år i Falck Nutec, de fem første som innleid instruktør og deretter fast ansatt. Utdannelsesbakgrunn: Jeg har bakgrunn fra Forsvaret, hvor jeg gikk befalsskole på Trandum og utførte plikttjenesten min i Målselv. Deretter begynte jeg som profesjonell dykkerinstruktør på 90-tallet. Etter det var jeg daglig leder i ProDykk Oslo i 10 år. Fortell litt om hvordan du endte opp i Falck Nutec: ProDykk Oslo ligger vegg i vegg med Falck Nutec Oslo, så da vi startet opp begynte vi som innleide dykkere i bassenget når det trengtes. Mens jeg jobbet på ProDykk ble det mye helge- og kveldsarbeid, og når jeg etter hvert fikk familie og barn passet ikke dette like bra. Dermed søkte jeg meg over som fast ansatt i Falck Nutec. Hva er det beste med jobben din? At det er en veldig fleksibel arbeidshverdag, hvor det skjer mye på en gang. Det er også mye variasjon, så det blir aldri kjedelig. Hvis det var et budskap du kunne nå alle med angående jobben din, hva ville det vært? At man må være åpen for nye ting, selv om det kan være vanskelig til tider. Også er det viktig å holde på humøret, selv når man er i stressende situasjoner så gjør det situasjonen mye enklere å håndtere.

facebook.com

Bergen, Kristiansand, Oslo, Stavanger og Trondheim har nå fått egne Facebook sider. Du finner dem under 'Steder' på hovedsiden Falck Nutec Norge, eller ved å søke Falck Nutec Norge (sted).

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Quiz