Top Local Places

Stiftelsen Otto-huset

Judabergvegen 10, Finnøy, Norway
Local Business

Description

ad

På Otto-huset kan du oppleve kunst av både norske og internasjonale kunstnere, konserter, forfatterkvelder og andre kulturtilbud.

Hver siste fredag i måneden er det pubkveld hos oss, og hver siste lørdag i måneden har vi ungdomsklubb på huset.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Øyposten

For en fantastisk dag! Takk til alle som kom, takk til Per Ivar, Christine Sagen Helgø, Sindre Vatnaland og takk til Norwegian Youth Chamber Music Festival for samarbeidet om en helt utrolig flott klassisk konsert i kveld.

facebook.com

I morgen klokken 18 åpner vi designutstillingen med Per Ivar Selvaag. Det blir en minneverdig dag, med ordføreråpning, pianospilling av Sindre Vatnaland og en helt fantastisk klassisk konsert på kvelden. Se facebookarrangementene for mer informasjon! Vi sees vel der?

facebook.com

Konsert: Poor Edward

VIKTIG MELDING: Olav Larsen spiller dessverre ikke den 27. mai, men det er bare å glede seg, for Poor Edward kommer i stedet!

Konsert: Poor Edward
facebook.com

Konsert: Poor Edward

Livet kom i veien for konserten med Olav Larsen som var planlagt den 27. mai. Men det er ingenting å gråte over, for Poor Edward kommer i stedet! Konserten starter klokken 18:30 på Otto-huset. Poor Edward er en duo fra Stavanger, bestående av brødrene Kristian og Martin Rinde. De skriver og fremfører melodiøse poplåter, med stor vekt på tekst og harmonier. Det musikalske uttrykket er variert; til tider vemodig og lavmælt, ofte energisk og oppløftende, men alltid preget av håp og melodisk glede. Duoen har etter hvert holdt det gående i mange år, med flere utgivelser, og hundrevis av spillejobber bak seg, på både klubbscener, festivaler og kulturhus. Poor Edward arbeider for tiden i studio, og forbereder snarlig utgivelse av nytt album. Likevel tar de en studiopause den 27. for å spille på Otto-huset! cc: 100,- ved forhåndsbestilling, 150,- i døra. Bestill billett på post@ottohuset.no eller 93658723

Konsert: Poor Edward
facebook.com

Konsert: Reianes & Myrås

Dette har vi gledet oss lenge til, og attpåtil er det så fint vær! Det er fortsatt ledige billetter, kom bort da vel :)

Konsert: Reianes & Myrås
facebook.com

Konsert: Reianes & Myrås

Camilla Myrås ble i forbindelse med Maijazz for noen år siden beskrevet som regionens vakreste stemme, mens Kjell Reianes er arkitekten som har skrevet låter hele livet og endelig sto frem som den dyktige musikeren han er i en alder av 61. Sammen er de dynamitt, og de er begge tekstforfattere og låtskrivere med en rekke produksjoner bak seg. De to synger og spiller egenkomponerte sanger som har til hensikt å varme sjelen, dvele ved tankekors, bringe frem smilet og formidle musikalsk glede og opplevelse. CC: 150 kr ved forhåndsbestilling og 200 kr ved kjøp i døra. Reserver billett på post@ottohuset.no.

Konsert: Reianes & Myrås
facebook.com

Pølser, pils & plater - pubkveld på Otto-huset

Pølser, pils & plater er et pubkonsept på Otto-huset, hver siste fredag i måneden. Her står den gode samtalen i fokus, og du inviteres til å børste støv av platesamlinga og ta med deg dine egne favoritter. Kom og nyt ei pølse med et kaldt glass i hånda, mens du lytter til nye og gamle yndlingslåter i godt lag! Aldersgrense 18 år, fri inngang.

Pølser, pils & plater - pubkveld på Otto-huset
facebook.com

Stiftelsen Otto-huset

facebook.com

Kjære venner av Otto-huset Vi innkaller herved til dugnad lørdag den 22/04 2017 fra klokken 10-16. Det er vår, og vi vil nå sette i gang med den planlagte sansehagen, som skal komme særlig de eldre i området til gode, med eldre duftende blomstersorter som skal være helsebringende for både sinn og sanser. Ellers står trefelling, bortkjøring av busker, snekring av takvindu, stenging av luke i kjelleren og litt snekring på scenen på programmet. Som sentralt kultursenter på Judaberg ønsker vi at så mange som mulig skal ha glede av Otto-huset, derfor satser vi stort på dette prosjektet. Men som non-profit (ikke-næringsdrivende) stiftelse er vi avhengige av innsats fra lokalbefolkningen for å få hjulene til å gå rundt, og vi er svært takknemlige for all den hjelpen vi kan få. Vi byr på grillmat, og alle som bidrar får også gratis entré til indie/shoegazekonsert med Pur Puré fra klokken 19:30 samme dag. Vi har mange småjobber som skal utføres, og det hjelper mye dersom du har raker, spader og annet hageutstyr å ta med på dugnaden. Si gjerne fra dersom du har noe! Dette blir en hyggelig dag, forhåpentligvis i vårsola, og vi gleder oss til å se dere der. Gi gjerne tilbakemelding på om du deltar på post@ottohuset.no eller tlf: 93658723. Vel møtt!

facebook.com

Klassisk konsert: Grieg, Kreisler & Mozart

I samarbeid med NYCMF presenterer vi en klassisk konsert med fiolinist Ingerine Dahl, pianist Milan Rabrenovic og solobassist Igor Eliseev. Disse dyktige musikerne vil spille både Grieg, Kreisler og Mozart, og vi lover en musikkopplevelse du sent vil glemme. Ingerine Dahl: I treårsalderen begynte hun å spille fiolin og fra 12-års alderen fikk hun undervisning hos Prof. Frantisek Veselka ved UiS. Videre fulgte studier hos Prof. Milan Vitek i København, Prof. Margarita Karafilova i Lausanne og Prof. Harald Herzl ved “Mozarteum” i Salzburg samt mastergrad hos Prof. Jan Bjøranger ved UiS i 2007. Ingerine Dahl er en ivrig solist og kammermusiker og har mottat flere priser som Shellprisen (både som solist og med stryketrioen Skasei) og SR-banks G9alt-stipend. Hun har også gjestet ICMF og NYCMF ved flere anledninger. Milan Rabrenovic: Rabrenovic har et stort repertoar som konsertpianist, og er en ettertraktet kammermusiker som har spilt sammen med verdenskjente musikere som Lars Anders Tomter, Anton Sorokow, Stefan Kropfitch, Alexandra Conunova, Torleif Thedéen og Henri Demarquette. I tillegg jobber han fast sammen med den tyske sopranen Astrid Kallenbach-Gustavson og fiolinist Una Maja Vagner i trioen «Trio Triola». Han har hatt flere solistopptredener med «Belgrade Philharmonic Orkester», med det serbiske Militær Orkesteret “Stanislav Binicki” og med det serbiske Kringkastingsorkester. Igor Eliseev: Eliseev er solobassist i Stavanger symfoniorkester underviser ved Universitetet i Stavanger. Han studerte ved Guildhall School of Music and Drama, Conservatoire Rimski-Korsakov de Saint-Pétersbourg, UiS, Guildhall School of Music and Drama og St.Petersburg Conservatory. Denne kvelden stiller han med et ekstranummer som vil overraske deg! Billettene koster 200 kr ved forhåndsbestilling og 220 kr i døra. Bestill billett på post@ottohuset.no eller 93658723. Vel møtt!

Klassisk konsert: Grieg, Kreisler & Mozart
facebook.com

Stiftelsen Otto-huset's cover photo

Se facebookevent her: https://www.facebook.com/events/1927811417476511/

Stiftelsen Otto-huset's cover photo
facebook.com

Stiftelsen Otto-huset's cover photo

Stiftelsen Otto-huset's cover photo
facebook.com

Quiz