Top Local Places

Caminante - Travels, Events & Adventures

Kårvikhamn, Finnsnes, Norway
Travel Agency

Description

ad

Reiser som setter spor i livet!
www.caminante.no Caminante - Travels, Events & Adventures - Olsen Tours er et enkeltmannsforetak som eies og drives av Jan-Tore Olsen. Caminante er det spanske ordet for vandringsmann eller veifarer, altså en som er på reise. Vi vil tilby både gruppereiser og individuelt tilpassede reiser. Vi vil også tilby ulike arrangement både i Europa og under fjernere himmelstrøk. Vi setter vår ære i å gjøre vårt ytterste for at den enkelte kunde skal bli tilfreds, og har et mål om at en reise med Caminante - Travels, Events & Adventures skal bli en opplevelse for livet.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vi vil ønske alle våre kontakter et riktig godt nytt år!! Og varmt velkommen også på våre arrangement / reiser i 2018. Så har vi trukket ut vinner av gratis opphold på Bibelcamp i Spania høsten 2018 blant alle som meldte seg på innen 31.12.17. Den heldige vinner er: Kim Hartvig, Nærbø Gratulerer!!

facebook.com

Årets julegavetips: Gavekort hos Caminante - Travels, Events & Adventures. Kan brukes i forbindelse med alle våre reiser/arrangement, eller i tilknytning til individuelle reiser. Gyldighet: 2 år. Gavekort kan også overdras til andre dersom man skulle bli forhindret fra å reise.

facebook.com

facebook.com

Da er program lagt ut, og det er åpnet for påmelding til Bibelcamp i Spania høsten 2018. - Barcelona 30. september - 7. oktober - Malaga 8.-15. oktober Alle som melder seg på innen 31.12.17 blir med i trekningen av gratis opphold i valgfri uke. Sjekk caminante.no

facebook.com

El Torcal de Antequera.

facebook.com

Antequera - en nydelig oldtidsby med rundt førti tusen innbyggere og 33 katolske kirker i sin midte. Ingen spansk by har flere monumenter i forhold til innbyggtall enn Antequera. Vel verdt et besøk!! Bilder fra gårsdagens utflukt på Bibelcamp i Malaga.

facebook.com

Kjempeflott utflukt til Setenil de las Bodegas og Olvera i dag. Los Publos Blancos i Sierra de Cadiz er bemerkelsesverdig vakre og bærer med seg en særegen sjarm.

facebook.com

Frigiliana - av mange regnet som den aller vakreste landsbyen i Spania. Alltid like flott å komme tilbake. 11. oktober var vi her igjen i forbindelse med Bibelcamp i Malaga.

facebook.com

Da er vi i full gang med den første av to uker med Bibelcamp i Malaga. 160 deltakere første uka, og drøyt 100 påmeldte den siste uka. Gode møter, stor trivsel og fantastiske temperaturer preger dagene.

facebook.com

Gibraltar! Ett av våre utfluktsmål under høstens Bibelcamp i Malaga. Fortsatt noen få ledige plasser på Bibelcamp i uke 42. Uke 41 er fulltegnet med over 150 deltakere.

facebook.com

Hjertelig velkommen til Bibelcamp i Roma 18.-23. februar!! Unik mulighet til å bli bedre kjent med Romerbrevets budskap midt i vidunderlige Roma. Bruk noen dager til å bli kjent i en fascinerende verdensby full av historie, kultur, opplevelser og uttallige severdigheter. Det er ikke for ingen ting at det sies at alle veier fører til Rom. Vi har base på Eurostars Roma Aeterna Hotel (4****), hvor det blir bibeltimer på morgenen og møter på kveldene. Hotellet ligger kun 3 km fra sentrum og 400 meter fra nærmeste metrostasjon. Talere: Asbjørn Handeland og Jan-Tore Olsen Sang: Sissel Marie Bjerga Pris: Fra kr 2.990,- (student) / kr 3.450,- (voksen) Vi er overbevist om at møtet med Roma vil sette dype spor i ditt liv! Turen kan evt. kombineres med Cinque Terre 22.-26. februar. Sjekk www.caminante.no for program og ytterligere informasjon. BENVENUTO A ITALIA!! Fantastisk om du vil gjøre andre oppmerksom på bibelcampen i Roma ved å dele arrangementet og invitere venner!

facebook.com

Da er omsider ny hjemmeside på plass, denne gang i mobiltilpasset utgave. Mange takk til Rune Gangstø og Fusit for vel utført jobb! Sjekk www.caminante.no

facebook.com

Quiz

NEAR Caminante - Travels, Events & Adventures