Top Local Places

Valdresekspressen

Jernbanevegen 7, Fagernes, Norway
Travel Agency

Description

ad

Valdresekspressen kjører inntil sju avganger til/fra Oslo-Fagernes-Beitostølen/Årdal.  Kontakt: +47 61365900.   E-post: post@valdresekspressen.no

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Skal du ut og reise, husk at vi også betjener Oslo lufthavn. :-)

facebook.com

facebook.com

Husk at Valdresekspressen har rutetider som passer godt til Color Line til og fra Oslo.

facebook.com

Gjør som Bergo hotel, ta Valdresekspressen når du skal til eller fra Beitostølen! :-) God helg!

facebook.com

Med Valdresekspressen er du på god vei - også videre til Lillehammer og Bergen, med overgang til Øst-Vest Xpressen på Fagernes. God tur! :-)

facebook.com

Nå går vi inn i det siste døgnet for å få billige jule- og nyttårsbilletter! Det er hundrelapper å spare på å kjøpe bussbillettene innen den 13. desember! :-)

facebook.com

De beste julerabattene får du ved kjøp av internettbillett senest 13.desember! Fram til samme dato kan du også kjøpe billetter for reiser etter nyttår til 2017-takster. Som vanlig er du også garantert plass på bussen når du kjøper på www.valdresekspressen.no. Ha en fortsatt fin adventstid! :-)

facebook.com

Fra 1.desember får Valdresekspressen en mindre rutejustering. Oppdaterte rutetider finner du alltid på www.valdresekspressen.no. Sikre deg plass og best pris ved kjøp av nettbillett. God helg!

facebook.com

Ønsker du å jobbe i støtteapparatet bak Valdresekspressen? JVB har ledig to interessante lederstillinger for tiden. Stillingene er trafikkleder i JVB Tur (https://www.finn.no/job/management/ad.html?finnkode=108103548) og daglig leder i nyopprettet datterselskap for tungbilverkstedet (https://www.finn.no/job/management/ad.html?finnkode=108102942). Del gjerne! :-)

facebook.com

Ta #Valdresekspressen til Beitosprinten 2017! Sjekk tider og kjøp bussbilletten på www.valdresekspressen.no. God helg! :-)

facebook.com

Det blir litt omkjøring og fare for litt forsinkelser i helga, men fra mandag blir alt mye bedre. Vi gleder oss tross alt over at E16 stadig blir bedre! :-) God helg!

facebook.com

Husk at Valdresekspressen betjener Filipstadveien. :-)

facebook.com

Quiz