Top Local Places

Julebyen

Torget 1, Egersund, Norway
Shopping & Retail

Description

ad

Julebyen er en årlig tilstelning i Egersund by som trekker publikum og familier fra store deler av sør- og vestlandet. Med en koselig trehusby som bakteppe er arrangementet det motsatte av panikkshopping og førjulstress.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Dette må være yngste juleby besøk ever. Andreas B Østring. 1 uke gammel. Tidlig krøkes....kjekt.

facebook.com

JULEBYEN GJØR SEG KLAR Klokka ett fredag rapporteres det om at Julebyen Egersund igjen gjør seg klar til åpning. Juletyreet står i sol og lover ei fin helg med ekte julestemning, gode smaker og lukter, samt sang og hyggelig handel. Se programmet og åpningstidene på julebyens nettsider. Underholdningen samt skyttselbuss fra jernbanen er gratis. http://www.julebyen.no/

facebook.com

PROGRAMMET TIL JULEBYEN ER KLART Da er den siste underholdningen på plass og også i år blir det mye på programmet. Julegloben er oppvarmet og har gratis adgang. Også skyttelbussen fra jernbanen og ned til Julebyen er gratis. Se programmet her http://www.julebyen.no/program.5803471-361632.html

facebook.com

Det gjør seg ikke selv. Flott gjeng fra Rasmussen Transport, T Holan og Eigersund Kommune som fikk juletreet på plass i kveld. Alt på dugnad.TUSEN TAKK.

facebook.com

JULEBYEN EGERSUND Velkommen til Julebyen Egersund. Åpningstider julemarked 2017 7. desember 16:00 - 20:00 8. desember 16:00 - 20:00 9. desember 10:00 - 18:00 10. desember 12:00 - 18:00 14. desember 16:00 - 20:00 15. desember 16:00 - 20:00 16. desember 10:00 - 18:00 17. desember 12:00 - 18:00 Gratis adgang Vi har gratis inngang. Underholdningen i Globen, samt buss fra jernbanen og ned til byen er også gratis. Program Du kan se hele programmet på våre nettsider her http://www.julebyen.no/

facebook.com

Julebyen Egersund er ikke "magisk", den er ekte. Den er nostalgi og nye opplevelser. Se gjenskinnet i øynene, det er feelgood på forrektig.

facebook.com

Stor dag og fabelaktig nissetog i Julebyen, men egersundsnissen glemte tinnbryllupet - 10 år siden de giftet seg! Stemningen var allikevel storartet ombord i vognen da folk toget gjennom gatene lørdag.

facebook.com

Lørdag i julebyen Egersund; folk strømmer til og kl 16 er det nissetog!

facebook.com

Slik var Julebyen Egersund i går kveld; se hvordan julemarkedet glir over i resten av trehusbyen!

facebook.com

"Det e bare heilt utrulig koss tie flyr, nå e det julaby igjen!" Nissemor legge tjukt på til åpningen av Julebyen Egersund torsdag 1. desember, mens egersundsnissen venter forventningsfullt i bakgrunnen. Han e en tålmodige mann.

facebook.com

KANINUTSTILLING I JULEBYEN Lørdag 3. og søndag 4. desember vil Jæren & Sandes Kaninalslag arrangere utstilling for rasekaniner i Julebyen. 200 kaniner i en rekke ulike raser og varianter vil delta på utstillingen i Egersund sentrum. Bedømmelsen starter 10:30 på lørdag. Det vil være muligheter for barn og voksne å klappe kaninene. Utstillingen holder åpent til samme åpningstider som julebyen.

facebook.com

PROGRAM FOR JULEBYEN EGERSUND Da ligger komplett program ute for julebyen på våre nettsider. Vi har gratis inngang. Underholdningen i Globen, parkering og buss fra jernbanen og ned til byen er også gratis. Se her og del http://www.julebyen.no/program.5803471-361632.html

facebook.com

Quiz

NEAR Julebyen