Top Local Places

Brattvåg Fjordhotell

Strandgata 48, 6270 Brattvåg, Brattvåg, Norway
Hotel

Description

ad

Velkommen til en hyggelig opplevelse og et smakelig måltid på Brattvåg Fjordhotell!

Overnatting
Kurs & konferanse
Selskap
Catering
Opplevelser
Brattvåg Fjordhotell ligger i hjertet av bygdebyen Brattvåg sentrum, i samme bygg som Samfjordskvartalet. Området er kjent for sitt flotte turterreng og sine rike muligheter for fiske og friluftsliv. Hotellet ble opprinnelig bygd i 1947, men har gjennom årene gjennomgått en oppgradering og tilbygging og fremstår idag som et morderne hotell med 37 rom.

Hotellet er også en hyggelig møteplass for ikke boende gjester. Vi har en lun og koselig lobbybar samt en restaurant som satser på ekte matglede, retter produsert med kjærlighet og gode råvarer.

I tillegg tilbys kurs- og konferanse senter til bedrifter og grupper, samt selskapslokaler til private arrangement.

Tidligere het hotellet Brattvåg Hotell, men fra 1 januar 2017 kom det inn et nytt driftselskap og hotellet endret navn til Brattvåg Fjordhotell.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Velkommen til ny kunstutstilling <3 #osshedepåbygda !!

facebook.com

Har du husket å bestille bord til din gode mor <3

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Torsdag har vi lunsjbrød med brie og coppaskinke fra Tind til kun 99-,👌en sikker vinner😁 Dagens suppe er minestrone 🍲 Karamellkake på disken🍰 Ps:vi har noen få bord ledig fredagskvelden😉så ta Kontakt med oss om du ønsker bord!

facebook.com

Onsdag🌸 Permisjons lunsj med kylling-fajitas til 99,- 💛 Minestronesuppe med brød & noe krønsj til 89,-💛 Kaffe og kake til 50,-💛 I tilegg har vi også vanlig lunsj meny🌸 Velkommen til oss!😊

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Ny sjanse imorgen dere... Bli medlem i #lunsjklubben - da får dere hver 8 lunsj og kaffe gratis! Velkommen innom oss for litt #hverdagshygge!

facebook.com

Quiz